| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|
+67babaq Branislav G.S.Patton ilustrišimuš Batorić Suspiria Vucko22 Vander paludamentum Ignoro Pantarei Horla gregak Lodir Joci Beki Velmoz pamia zlays dado dejan68ks picipl Majka Sarmageddon Tomo1978 Davorin sr_ki leonhardy ivek nusproizvodjac foksieloy bayro oliohardi Zupnik Jimmy_018 Lakeman 420blackadder SašaZg Keko ssekir75 Rakija Leo Morf David zuti nightsmoke MordechajRT Desamp jankezbgd gizmo Capt. Horatio MacAllister jaky1 Matko Davor Antiša sinus Rip Kirby fatjoe jam.hadar Juan da Nova imnik kamarad igorrr PipeCro mariv.photo milo gstaraz fićo Karlo 71 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.04.16 0:09 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.04.16 15:23 | |
| |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.04.16 19:30 | |
| ovaj škot je prilično ne loš. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.04.16 19:32 | |
| Nije. Ali ima i boljih. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.04.16 21:49 | |
| - bayro je napisao/la:
- Nije. Ali ima i boljih.
Daleko od toga da ima i boljih, samo dajem potporu za korak u boljem smjeru | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.05.16 9:20 | |
| | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.05.16 9:24 | |
| - Rakija je napisao/la:
- stiglo jučer iz grupne nabavke
[You must be registered and logged in to see this image.] Javi dojmove.. htio sam ga jednom uzet ali ili ga nije bilo ili i se po opisu nije svidao, ne sjecam se vise | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.05.16 9:27 | |
| Turni unutra latakije jos da ne budes tuzan 😉 | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.05.16 9:40 | |
| - Tomo1978 je napisao/la:
- Turni unutra latakije jos da ne budes tuzan 😉
Da... trebalo bi kakvo je to krivo navođenje u opisu... strašno... ali ajde, do kraja pikse se možda i predomislim | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.05.16 9:44 | |
| Mozda ti jos iskoci kakav sirijac do kraja pikse...cuvaj se 😉 | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.05.16 10:08 | |
| - Sarmageddon je napisao/la:
Javi dojmove.. htio sam ga jednom uzet ali ili ga nije bilo ili i se po opisu nije svidao, ne sjecam se vise Budem recenziju sastavio kada popušim još koju lulu. jučer na prvu mi nije bio ni v rit ni mimo... Privukao me je jer ima sirijske latakije u mješavini, ali se slabo osjeti. Očekivao sam i da će biti manje aromatiziran. Mislim, sve to skupa ne mora nužno biti loše, samo mi se čini da mora sjest. Vjerojatno sam malo razočaran jer sam očekivao nešto posve drugačije. - Tomo1978 je napisao/la:
- Mozda ti jos iskoci kakav sirijac do kraja pikse...cuvaj se 😉
Ma samo: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.05.16 10:17 | |
| Cek samo da ja svoj sapun prikeljim ovdje kad dodem doma s posla. Capstan je bozji btw a rakijica je bila top! | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.05.16 23:09 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]nema zamjerke, jako dobro duvanče [You must be registered and logged in to see this image.]za ovaj ne znam sta rec, ocekivao sam nesto deseto, dobio nesto stoto..sve u svemu, nije sjeo na prvu ali je zanimljiv, aromatičari bi osnovali kult za ovo | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.05.16 23:30 | |
| Samuel Gawith i aromatici - to ti je kao Bog i šeširdžija! Još samo da Dunhill izbaci neku liniju aromatika pa da se upitamo "kamo taj svijet ide"? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.05.16 23:35 | |
| - bayro je napisao/la:
- Samuel Gawith i aromatici - to ti je kao Bog i šeširdžija!
Još samo da Dunhill izbaci neku liniju aromatika pa da se upitamo "kamo taj svijet ide"? ma to bi kao trebao biti klasicni lakeland ali sve mi je dosad u prvoj luli bacalo na original choice od mac barena :P , nisam zadovoljan ali dat cu mu jos koju sansu | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 04.05.16 13:29 | |
| Stigla roba iz Amerike... Carina 0 ...jedino je bed sto su smoking pipes umjesto obicnog frog mortona ubacili cellar (kojeg imam doma zahvaljujuci drugu Rakiji ) ali nema veze , popušit će se. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 04.05.16 13:34 | |
| Predbilježim se za pomoć pri kremiranju milog nam žapca. | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 04.05.16 13:36 | |
- Predbilježim se za pomoć pri kremiranju milog nam žapca.
vjeruj mi, ovaj koji sam nasadio na njega je mesija kakav mud kakav frog... legenda je raketa | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.05.16 12:38 | |
| Tomo, odakle si naručio one medicine ? Iz kojeg dućana preko Velike Bare ? | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.05.16 13:29 | |
| [img] [You must be registered and logged in to see this link.][/img] za Balkan Blue znam da je dobar a ovaj Izmoreni Pijetao ce proc recenziju | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.05.16 13:36 | |
| Balkan Blue (aka Blue Mountain) je car. Izrada tog vraga je bila kao ovaj strip, samo sa latakijom u zadnjem frameu. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.05.16 13:40 | |
| - 420blackadder je napisao/la:
- Tomo, odakle si naručio one medicine ? Iz kojeg dućana preko Velike Bare ?
sorr, nisam skuzio pitanje do danas. Iz smoking pipes, cekao sam 4 tjedna ali sa super saver opcijom za postarinu koja dode oko 3 dolara, ima i opcija za platit vise pa brze dode. Carina nista. | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.05.16 14:48 | |
| Igrom slučaja ovo je završilo kod mene nenaručeno , prije sam mislio naručiti ovo , rezan kao duhan za motanje , *****čki jak , čisti burley , uglavnom odlično. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.06.16 10:31 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.06.16 17:40 | |
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Ideeš! Netko je bio u Slovačkoj! Svaka čast! Jedni aromatik koji mogu pušiti i za koji me veže neka nostalgija! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
| |
|
| |
| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|