| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|
+67babaq Branislav G.S.Patton ilustrišimuš Batorić Suspiria Vucko22 Vander paludamentum Ignoro Pantarei Horla gregak Lodir Joci Beki Velmoz pamia zlays dado dejan68ks picipl Majka Sarmageddon Tomo1978 Davorin sr_ki leonhardy ivek nusproizvodjac foksieloy bayro oliohardi Zupnik Jimmy_018 Lakeman 420blackadder SašaZg Keko ssekir75 Rakija Leo Morf David zuti nightsmoke MordechajRT Desamp jankezbgd gizmo Capt. Horatio MacAllister jaky1 Matko Davor Antiša sinus Rip Kirby fatjoe jam.hadar Juan da Nova imnik kamarad igorrr PipeCro mariv.photo milo gstaraz fićo Karlo 71 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 13:25 | |
| Ona dva provokatora su me najeb.. da kupujem "prave duhane", a delicija mi pred nosom. Bacio sam onaj scottish i uzeo ova dva. Piše se da je najbolji duhan ikada. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 14:18 | |
| Pa gleč dečki, kad se nema šta (ili vas ulovi volja i želja za nečim klasičnim i jednostavnim što će vas okusom i mirisom vratiti u 60-te na mokre ceste industrijskih gradova, gle što sam opet filozofno-pjesnički nastrojen, ljubi me Bayro...), Clan je sasvim uredu. Mislim da mi je čak bolji od MB vanilije, ali se ne mogu sjetit jer sam zadnju lulu te vanilije popušio 2013. P.S.: primjetio sam da mi Clan najviše odgovara dok pecam... valjda taman mješavina da ubije miomirise mamca i ribljih iznutrica... | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 14:37 | |
| Rakija, navodno morskog crva možeš Clanom uloviti. Samo ga malo u trapulu staviš | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 14:51 | |
| Tko zna kakav bi bio da se bojle zamiješaju s njim. Došla ideja.. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
SašaZg Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 15:19 | |
| Donijet ću ja bojle od clana kad dođemo na druženje. Popunio sam si zalihu. | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 15:21 | |
| Gdje pobogu dijete nađeš na pučini? Ili ga pofuraš od doma....Ajde seri sad ili ćeš Clan pušiti!!! | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 15:22 | |
| | |
|
| |
Keko Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 15:25 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 15:40 | |
| Keko, pa što nam to rade? Provališe nas mućki provokatori! Odoše naše zalihe Clana i Vanilije u šturc! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 15:42 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Pa gleč dečki, kad se nema šta (ili vas ulovi volja i želja za nečim klasičnim i jednostavnim što će vas okusom i mirisom vratiti u 60-te na mokre ceste industrijskih gradova, gle što sam opet filozofno-pjesnički nastrojen, ljubi me Bayro...), Clan je sasvim uredu. Mislim da mi je čak bolji od MB vanilije, ali se ne mogu sjetit jer sam zadnju lulu te vanilije popušio 2013.
P.S.: primjetio sam da mi Clan najviše odgovara dok pecam... valjda taman mješavina da ubije miomirise mamca i ribljih iznutrica... Ljubi te Bayro, Rakijice moja! Eto, ovaj tvoj pjesnički esej me natjerao sada do Tocorora, uzeh dva Clana i plavu panteru da me podsjete na "mokre ceste industrijskih gradova"! Ma gdje me nađe... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 16:25 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 17:18 | |
| Samo ti Gey uživaj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
SašaZg Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 18:02 | |
| Nego. Sam ti rekel da sam kupil zalihu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 18:12 | |
| - SašaZg je napisao/la:
- Nego. Sam ti rekel da sam kupil zalihu.
To si valjda ti pokupoval jer prije kad sam gledal u Tocororu bilo je dosta Clana i onda ga više nije bilo i sad opet ima Pričajte vi kaj oćete, Clan se prodaje ko lud, prodavačica mi je rekla da Clan i Borkum Riff Original, Vanilla i Whiskey su najprodavaniji duhani. Tko to onda kupuje ako tu na forumu nitko ne puši? |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 20:13 | |
| clan mi je ružan do bola, ali od mb vanile sam povraćao (bukvalno). toliko mi se stužnila da NIKAD VIŠE!!! borkum riff original još i nije loš, viski sam pušio jedno vreme ali brzo mi je i on otužnio pa sam ostale kesice poslao prošle godine prijatelju koji im se naradovao ko malo dete (kod nas ga odavno nema). inače ima dosta ljudi koje sretnem a ne poznajem ih, i kad ih pitam šta puše ko iz topa odvale clan. da li nisu probali bolje, da li im odgovara, ko ti ga zna... moj profesor je obišao sveta, pušio svakakve duvane, ali mu najviše prija upravo vanila. sto ljudi, sto ćudi, sto žena, dvesta sisa... | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 20:19 | |
| - Wizard je napisao/la:
- SašaZg je napisao/la:
- Nego. Sam ti rekel da sam kupil zalihu.
To si valjda ti pokupoval jer prije kad sam gledal u Tocororu bilo je dosta Clana i onda ga više nije bilo i sad opet ima
Pričajte vi kaj oćete, Clan se prodaje ko lud, prodavačica mi je rekla da Clan i Borkum Riff Original, Vanilla i Whiskey su najprodavaniji duhani. Tko to onda kupuje ako tu na forumu nitko ne puši? Nema problema, prodal bum ti tri paketa. Povoljno. Po 100 kn. Ipak su odležali, a i nestašica je. A i trebal si pitati prodavačicu kaj ona meće u svoju lulu? | |
|
| |
Keko Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 21:01 | |
| - Wizard je napisao/la:
- Nemate vi pojma kaj je Clan
[You must be registered and logged in to see this image.] Dugo se lik sakrivao, pa je promjenio nick, no ploča je uvijek ista...Svako malo Clan pa udri. E sad..ili prca ili je retardiran?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 21:22 | |
| Nije retard. On je Kevin. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
| |
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 21:26 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 21:54 | |
| Bit će profita. Možda mu je prodavačica zalupila vrata pred nosom. Zauvijek.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.04.16 21:56 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
| |
|
| |
| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|