| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|
+67babaq Branislav G.S.Patton ilustrišimuš Batorić Suspiria Vucko22 Vander paludamentum Ignoro Pantarei Horla gregak Lodir Joci Beki Velmoz pamia zlays dado dejan68ks picipl Majka Sarmageddon Tomo1978 Davorin sr_ki leonhardy ivek nusproizvodjac foksieloy bayro oliohardi Zupnik Jimmy_018 Lakeman 420blackadder SašaZg Keko ssekir75 Rakija Leo Morf David zuti nightsmoke MordechajRT Desamp jankezbgd gizmo Capt. Horatio MacAllister jaky1 Matko Davor Antiša sinus Rip Kirby fatjoe jam.hadar Juan da Nova imnik kamarad igorrr PipeCro mariv.photo milo gstaraz fićo Karlo 71 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.10.17 19:45 | |
| MB - Plumcake... Uvik ga je lipo imati. | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.10.17 20:01 | |
| A meni vise MB duvani uopste ne odgovaraju, koliko god se trudio... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.10.17 20:33 | |
| Pomalo..? Glavni krivac, ali sam zahvalan... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.10.17 20:36 | |
| - sr_ki je napisao/la:
- Pomalo..?
Glavni krivac, ali sam zahvalan... Eto, upropastis coveka i on ti zahvalan... to je pravo bratstvo i jedinstvo! | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.10.17 21:02 | |
| Mac Baren je stara i ugledna firma i najveca je vrijednost njihovih duhana cinjenica da su svi natržištu preko 50 godina, ne osciliraju u kvaliteti niti u okusu. Kad kupis Škota od MB-a, znas sto si kupio! Imali su oni epskih promasaja (kao "Cube"), da se razumijemo, ali kod MB-a znas na cemu si!
Zadnja promjena: bayro; 24.10.17 22:06; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.10.17 21:53 | |
| jedini duhan koji im oscilira je vintage syrian zato jer više ne mogu nabavljati sve iste latakije kao prije. pušio sam ovu noviju verziju i ok je duhan, ali daleko od stare verzije koju se toliko hvali. (foski je stavio link o tome prije par mjeseci) | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.10.17 22:10 | |
| Wranjo, odmah da se ogradim; pisao sam o tzv. "standardnoj punudi", ne niti o sedam mora, HH seriji i ostalom, nego o njegovim duhanima za nas iz zadnjih redova - Škot, Plumcake, Dark Twist, dakle ono što se kod nas može nabaviti u recimo stalnoj ponudi! Da su imali epskih promašaja - jesu, kao sa spomenutim Cubeom, koji je čista katastrofa! HH Vintage Syrian i onaj drugi koji je s njim izašao pred nekih osam godina bili su vrhunski duhani, ali, jbg. izvor presušio.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.10.17 22:31 | |
| Moj licni dozivljaj je da ne uzivam u ovim nabrojanim duvanima Plum, Darktwist, Original... Nisam ih deklarisao kao lose, ali meni ne prijaju...Cute u spajzu I cekaju novu sansu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.10.17 22:38 | |
| Tako je! Svakom duhanu treba dati i drugu i treću priliku, pa tek onda ako vidiš da ti iz bilo kojeg razloga ne odgovara, proslijediš dalje! Nekome će odgovarati! Naravno da svatko od nas ima svoj ukus i preferencije! Netko voli aromatike, netko engleze, treći puši sa filterom...sve je stvar osobnog ukusa i zato postoji forum da se izmijene iskustva! I mene koji sam "hard-core" latakia lover, pukne jednom godišnje da popušim vrećicu Aromatic Choice, to sprašim za dva-tri dana i onda sam miran slijedeću godinu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.10.17 11:11 | |
| - bayro je napisao/la:
- Wranjo, odmah da se ogradim; pisao sam o tzv. "standardnoj punudi", ne niti o sedam mora, HH seriji i ostalom, nego o njegovim duhanima za nas iz zadnjih redova - Škot, Plumcake, Dark Twist, dakle ono što se kod nas može nabaviti u recimo stalnoj ponudi!
Da su imali epskih promašaja - jesu, kao sa spomenutim Cubeom, koji je čista katastrofa! HH Vintage Syrian i onaj drugi koji je s njim izašao pred nekih osam godina bili su vrhunski duhani, ali, jbg. izvor presušio.... naravno, zato sam napisao "jedini duhan koji im oscilira" da ne bi bilo zabune. jel ima tko kakvih iskustava s njihovim hh acadian periqueom i old dark firedom? | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.10.17 20:03 | |
| - sr_ki je napisao/la:
- A meni vise MB duvani uopste ne odgovaraju, koliko god se trudio...
Isto | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.17 12:24 | |
| Naručih 17.10 iz sp i eto ih na vrata danas Malo burley zabave : [You must be registered and logged in to see this link.]i jedan u bulku, malo teži za planinarenje . Kaže: Mountain Camp is a big and bold Latakia blend with a nice helping of Perique. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.17 13:04 | |
| Uzivaj, Tomo, i podjeli utiske kad budes otvorio i pusio! | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.17 13:07 | |
| Nema bas periquea u Mountain campu! Odlican duhan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.17 13:29 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.17 14:03 | |
| - G.S.Patton je napisao/la:
- Uzivaj, Tomo, i podjeli utiske kad budes otvorio i pusio!
Morat cu pocet pisat recenzije, bas sam u fazi isprobavanja svega i svacega pa bi bilo dobro to stavit i na papir (forum). Potrudit cu se | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.17 14:03 | |
| - bayro je napisao/la:
- Nema bas periquea u Mountain campu! Odlican duhan!
Možda i bolje, njega sam najmanje ljubitelj | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.17 14:15 | |
| Ovaj put sam ja zadnji u nizu cini mi se... Naruceno 14., postara niđe... | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.17 14:17 | |
| Stigla danas posiljka od SP- uglavnom Sutliff: Old Professor, Balkan ll, Aged Maduro Match 965 (provereno dobar), I C&D Engine 382, odlican sa deer tongue
| |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.17 14:19 | |
| A nije mu prisa! :sunglasses: | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| |
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.17 14:35 | |
| - Majka je napisao/la:
- Ovaj put sam ja zadnji u nizu cini mi se... Naruceno 14., postara niđe...
ma sto posto ti dolazi drugi tjedan i to početkom.... | |
|
| |
Majka Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.11.17 14:16 | |
| McClelland - Frog Morton's Cellar sletio jutros u sandučić! | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.11.17 15:26 | |
| Stigao Pirate Kake 16 oz,platio sam carinu malo vise nego prosli put za 8 oz,iako po zakonu za ovo drugo ne treba da platim nista(i ne bih da je bilo u bulku),a ovo prvo je carinski prekrsaj gde su trebali da me oderu.E Srbijo među šljivama.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
| |
|
| |
| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|