| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|
+67babaq Branislav G.S.Patton ilustrišimuš Batorić Suspiria Vucko22 Vander paludamentum Ignoro Pantarei Horla gregak Lodir Joci Beki Velmoz pamia zlays dado dejan68ks picipl Majka Sarmageddon Tomo1978 Davorin sr_ki leonhardy ivek nusproizvodjac foksieloy bayro oliohardi Zupnik Jimmy_018 Lakeman 420blackadder SašaZg Keko ssekir75 Rakija Leo Morf David zuti nightsmoke MordechajRT Desamp jankezbgd gizmo Capt. Horatio MacAllister jaky1 Matko Davor Antiša sinus Rip Kirby fatjoe jam.hadar Juan da Nova imnik kamarad igorrr PipeCro mariv.photo milo gstaraz fićo Karlo 71 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 22.09.18 20:06 | |
| Biti će bolji, vjeruj mi, jer Wellauer isključivo radi sa sirijskom latakijom! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 22.10.18 20:20 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Stigao danas, ravno nakon tri tjedna. Sve po PS-u, fino-kulturno, ispod radara! Pa ne može ljepše ponedjeljak završiti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.11.18 22:34 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Opoštenili se ovi iz SP-a ili je moj paket bio zadnji za slanje u njihovom kontejneru (ovo drugo mi se čini vjerojatnije! !). Naručen 16. sudenog, stigao danas, dakle za dva tjedna! Ispod radara, naravno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 01.12.18 11:06 | |
| I ja si mislim naručiti tu od 8 unci kad mi stigne prethodna pošiljka. Quiet nights mi je u top 5 duhana koje sam probao. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 01.12.18 11:57 | |
| Onda ćemo ga sutra otvoriti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.12.18 15:08 | |
| Naručio limenku meridiana, lagonde, sextanta, blackhousea i cerberusa. Ako bude sreće frend mi to donosi iz Amerike za 2-3 tjedna pa da možemo degustirati u klubu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.12.18 16:05 | |
| Odlično! Taman za Štefanje i tradicionalno klupsko druženje, koje je ove godine posvećeno Dadi Slavoncu i njegovim fimskim klasicima! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
gregak Prva lula
Broj postova : 87 Join date : 08.11.2018 Age : 42 Lokacija : Slovenija
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.12.18 17:02 | |
| Upravo mi zena donesla dvije limenke po 100g Scotish mix i Black ambrosia, iz Brusela, NATO baze. Obe dvije za 10€.🤪🤪🤪 | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.12.18 19:44 | |
| Najs. Džabe.... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
gregak Prva lula
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.12.18 21:14 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.01.19 19:46 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Evo, bio sam dobar, pa mi je teta poštarica danas dala paket! Dobro, čekao sam preko mjesec dana, ali isplatilo se! Još ispod radara! Što'š ljepše! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.01.19 20:50 | |
| Nakon 39 dana dočekao i ja posiljku sa SP-a... | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.01.19 15:26 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Stiglo u kuverti 8 unci - 4 unce Rum & Maple, 4 unce Star of the East! Za nešto manje od tri tjedna. Naravno - ispod radara! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.01.19 8:14 | |
| Ajmo dečki, dosadio sam Bogu i ljudima, pišite te recenzije za te delicije koje naručujete. Kako ću ja znati trebam li naručiti Arango ili Kerbera ili St. Bruno ako ne recenzirate. Više vjerujem vama nego Tobakorivjuzu jer je tamo kaos. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.01.19 14:43 | |
| Yale mixture,Mountain camp,Atlas Balkan,Stradsfordshire,Engine#99,Bayou night,PS17 English Luxus.Glup sam ti ja Leo za ove recenzije a nemam ni dovoljno iskustva.To treba da pisu ovi sa 40+ stazom. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.01.19 15:16 | |
| Arango i Mountain Camp su zapravo jako slični. Latakija, burley virginia u dobrom omjeru. Kerber mi se jako dopao, ali nakon jedne lule bilo bi pretenciozno išta suvislo napisati. Arango malo žešći u nikotinskom smislu, MC malo mekši i "baršunastiji", no nikako nećete pogriješiti pri kupnji! Dobri su to duhani, definitivno. Strpite se do 18. srpnja ove godine, nakon toga ću imati vremena na pretek i pušiti i pisati recenzije, ili kako bi rekao: "Langsam dečki, langsam"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
gregak Prva lula
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.01.19 15:49 | |
| - Leo je napisao/la:
- Ajmo dečki, dosadio sam Bogu i ljudima, pišite te recenzije za te delicije koje naručujete.
Kako ću ja znati trebam li naručiti Arango ili Kerbera ili St. Bruno ako ne recenzirate. Više vjerujem vama nego Tobakorivjuzu jer je tamo kaos. Jos je istrazivanje u procesu | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.02.19 16:32 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Jučer ga podigao na pošti: sve po P.S.-u i ispod radara. Zanimljivo je da sam njega naručio kasnije nego Captain Earle's Mystic. (koji se valjda negdje u magli izgubio!), ali mi je prvi stigao. To su čari Super Saver poštarine. Nikad ne znaš što će ti prvo stići. No, glavno da je stiglo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.02.19 21:41 | |
| Ja cu da probam naruciti Quite Nights 8oz,al uvek me ocarine za vece pakovanje/. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 14.02.19 15:01 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Finalmente! Nakon strpljivog čekanja od 02. siječnja, ipak je stigao! Degustacija u nedjelju u klubu! Svi ste lepo vabljeni! Samo mali edit za članove iz Zagreba, koji dižu na pošti Zagreb 2. Više nema "sobe 15" na ulazu iz Branimirove, već se sve obavlja u poštanskom uredu na zapadnoj strani - ulaz od kolodvora. No tete su iste! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 14.02.19 15:37 | |
| Finalmente! Nakon strpljivog čekanja od 02. siječnja, ipak je stigao! Degustacija u nedjelju u klubu! Svi ste lepo vabljeni! Samo mali edit za članove iz Zagreba, koji dižu na pošti Zagreb 2. Više nema "sobe 15" na ulazu iz Branimirove, već se sve obavlja u poštanskom uredu na zapadnoj strani - ulaz od kolodvora. No tete su iste! [/quote] Samo te gledam...pa di ces s tolkim duvanom? Narucujes i narucujes...Citam po internetu da se sindikati zale da ljudi koji pakiraju duhane za slanje "nekom tamo liku u Europama" rade prekovremeno i padaju s nogu... A uzalud...sve ce to otici u dim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 14.02.19 16:05 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 14.02.19 16:50 | |
| - bayro je napisao/la:
- Generale - o'š ti Rum & Maple ili nećeš? Lako ga ja "zaboravim" dati kumu!
Njegovo Carsko i Kraljevsko Apostolsko Veličanstvo N.N. po milosti Božjoj car Austrije, kralj Ugarske i Češke, Dalmacije, Hrvatske, Slavonije, Galicije, Lodomerije i Ilirije; kralj Jeruzalema itd.; nadvojvoda Austrije; veliki vojvoda Toskane i Krakova; vojvoda Lorene, Salzburga, Štajerske, Koruške, Kranjske i Bukovine; veliki knez Transilvanije, markgrof Moravske; vojvoda Gornje i Donje Šleske, Modene, Parme, Piacenze i Guastalle, Auschwitza i Zatora, Tešina, Furlanije, Dubrovnika i Zadra; pokneženi grof Habsburga i Tirola, Kyburga, Gorice i Gradiške; knez Tridenta i Brixena; markgrof Gornje i Donje Lužice i u Istri; grof Hohenemsa, Feldkircha, Bregenza, Sonnenberga itd.; gospodar Trsta, Kotora i nad Slovenskom krajinom; veliki vojvoda srpskoga vojvodstva, itd., itd. samo se nemojte uzrujavat, da Vas ne fršlokne ! PS. I ne samo Rum & Maple.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 14.02.19 21:33 | |
| - G.S.Patton je napisao/la:
PS. I ne samo Rum & Maple.... Znam, znam! Ako sam star, nisam senilan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.02.19 10:35 | |
| Plantation evening,Byzantium,Mountain camp | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
| |
|
| |
| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|