| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|
+67babaq Branislav G.S.Patton ilustrišimuš Batorić Suspiria Vucko22 Vander paludamentum Ignoro Pantarei Horla gregak Lodir Joci Beki Velmoz pamia zlays dado dejan68ks picipl Majka Sarmageddon Tomo1978 Davorin sr_ki leonhardy ivek nusproizvodjac foksieloy bayro oliohardi Zupnik Jimmy_018 Lakeman 420blackadder SašaZg Keko ssekir75 Rakija Leo Morf David zuti nightsmoke MordechajRT Desamp jankezbgd gizmo Capt. Horatio MacAllister jaky1 Matko Davor Antiša sinus Rip Kirby fatjoe jam.hadar Juan da Nova imnik kamarad igorrr PipeCro mariv.photo milo gstaraz fićo Karlo 71 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.02.19 14:07 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.02.19 14:52 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.03.19 14:46 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Stig'o ćumur! Naručio ga 22. veljače, danas ga podigao na pošti! Naravno ispod radara! Samo, sada su i Ameri počeli stavljati ove "osmrtnice" ("čitulje") i na limenke od 8 unci. No, bitan je sadržaj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| |
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.03.19 16:51 | |
| Baš! U pravu si časni Imniče! No sretna je okolnost da imam limenku bez tih gadosti, koju sam upravo neki dan dovršio, pa ću lijepo kad dođe "Pirat" na red, sadržaj staviti u tu limenku, a ove se riješiti! A da su tim čituljama uništili originalni dizajn limenke, jesu! Konji jedni! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 28.03.19 15:12 | |
| 18. 03. naručio, danas našao obavijest u sandučiću. Opoštenili se ovi iz SP-a! Navečer idem po svog C&D Da Vincija! Naravno, ispod radara! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 06.04.19 17:24 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.04.19 15:06 | |
| Eto, da se pohvalim - stigao za sedam dana iz SP-a, 8 unci "Pirate kake". Naravno - ispod radara! Pa sad - dok ide - ide! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| |
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.04.19 16:46 | |
| Stigao Black Bayou Mist narucen 15.04.Sve kako ga je Bayro opisao ,cak i malo presusen. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.04.19 19:03 | |
| - oliohardi je napisao/la:
- Stigao Black Bayou Mist narucen 15.04.Sve kako ga je Bayro opisao ,cak i malo presusen.
Odličan je to duhan! Samo ga malo ovlaži, par sati je dovoljno i guštaj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.04.19 22:52 | |
| Ja sam u zadnje vrijeme nabavljao: Lane Limited: Vanilla Black Cavendish: jako 'mastan' duvan sa za mene previše vanilije (lijepo piše), završio je kod tonča62 i super je što se njemu sviđa. 8oz Comoy's cask 4, kojega sam odlučio nabavit za rezervu, kad nestane bolje virginije, a mukte je i nije uopće loš... Orlik: Racing Green: to mi je u zadnje vrijeme najdraži duvan. Sličan G/S ali malo slađi i ready rubbed pa možeš trpati odmah. Nabavio sam i C&D Cellar series - Oak Valley i Seersucker i nijedan mi nije nešto. Oak Valley pušim i čekam da mi se svidi, ali nekako je pretežak. Seersucker ima previše lista cigare za moj ukus, tj. to je sve što osjetim... Ugl promašaj, možda bi ih netko drugi više cijenio... Nabavio sam u Italiji Samuel Gawith: Full Virginia flake, nisam ga još otvarao jer imam previše otvorenih limenki, ali željno isčekujem premijeru... Davidoff: Blue mixture kojega sam spušio jednu lulu odmah nakon kupovine i super miriše, ali nikako da odlučim napuniti još koju lulu njime, kao da je prearomatičan za 1 zubić... Otvaranje čeka i Orlik Club mixture, navodno blagi aromatik... Prije nekog vremena nabavio sam od Majke HU: My Red Fox, koji je krasna virginija, nisam ništa drugo pušio osima toga dok nisam ispraznio limenku... Na prvu mi se čak nije toliko svidio, ali eto... I još malo prije toga unatoč savjetima s foruma morao sam probati Ashton: Gold Rush, valjda mi se svidjela etiketa, a možda je utjecalo to što mi se sviđa Artisan's blend. Svakako to je najgora virginia koju sam probao, kao da je davno upao u parfem neki, baš bljak, a gori prebrzo i lagašan je... A gore navedeni Original choice je prvi duvan koji sam pušio, rado bi probao jednu lulu da vidim koji bi sad bio doživljaj, sve u svoje vrijeme | |
|
| |
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.04.19 19:34 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.04.19 20:20 | |
| Krasan izbor! Sve odabrani duhani! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.04.19 13:24 | |
| - bayro je napisao/la:
- Krasan izbor! Sve odabrani duhani!
Sto se tiče ovog "Early Moring Pipe" nabavio ga od čoveka koji je tvrdio da je duvan star 30 godina. Na druženju je časni Imnik izneo svoju cenjenu ekspertsku procenu ovog duvana na starost oko 40 godina. Tako da smo imali prilike da kušamo pravi raritet na prethodnom druženju. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.04.19 14:01 | |
| - Horla je napisao/la:
- bayro je napisao/la:
- Krasan izbor! Sve odabrani duhani!
Sto se tiče ovog "Early Moring Pipe" nabavio ga od čoveka koji je tvrdio da je duvan star 30 godina. Na druženju je časni Imnik izneo svoju cenjenu ekspertsku procenu ovog duvana na starost oko 40 godina. Tako da smo imali prilike da kušamo pravi raritet na prethodnom druženju. Po limenci je....Složio bih se sa Imnikovom ocjenom. Ovo je blendano još u Engleskoj baš kod Dunhilla. Znači ne može biti mlađa od 1992. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 14.06.19 15:07 | |
| Presbyterian mixture, engleska mješavina ali lakša od ostalih koje sam pušio. C&D: Pegasus, koji je baš intenzivnog okusa, probat ću ga još koji put, ali prejak mi je bio na prvu... Wranjo mi je poslao MB: HH Burley flake i taj mi je otkriće, odmah sam ga dovršia, moram naručit još... fin i blag burley, super miriše, malo podsijeća na Navy flake ali bez alkohola i drugih aroma... C&D: Opening night, malo preteška virginia, bolje su mi iskreno sve druge koje sam probao, a dovršio sam i limenkicu Samuel Gawith: Full Virginia flake i taj je odličan, nakon što ga ostaviš otvorenog 2 dana, jer dođe prevlažan... Stigla je i MB: HH Pure virginia i čeka da potrošim koju otvorenu limenku... Došao mi je u bulku i Peter Stokkebye: Sweet vanilla, i taj nije loš, ali mi je isto prearomatičan, nikako da odustanem od vanilije, trebam opet naručit G.L. Pease: Virginia cream i vozi... Stigao i Peter Stokkebye: Luxury twist flake, probao sam ga jednom i na prvu je bio skroz ok... Donio i prijatelj iz Švedske 2 limenkice Capstana, jedna je dobra, a druga je došla otvorena, pa kad ga malo navlažim probat ću i Capstan napokon... | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 14.06.19 20:59 | |
| Meni je taj Pegasus bio odličan, a Burley flake potpuno neutralan. Sva sreća da se ukusi razlikuju. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.06.19 14:02 | |
| - Ignoro je napisao/la:
Stigla je i MB: HH Pure virginia i čeka da potrošim koju otvorenu limenku...
Donio i prijatelj iz Švedske 2 limenkice Capstana, jedna je dobra, a druga je došla otvorena, pa kad ga malo navlažim probat ću i Capstan napokon...
Sa Pure Virginijom pazi, može i ujesti, a Capstan je odlična medicina! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.07.19 19:51 | |
| Pozdrav svima kolko' vas ima Nije me bilo bas dugo na forumu ali opet sam se vratio lulanju pa cisto da se javim i pohvalim sta sam kupio. Naime, bio sam skoro do Minhena poslovno i ugrabio malo vremena da se prosetam, reko ajd da vidim Marienplatz i dok sam hodao spazim jedan znak sa lulom i natpisom "Pfeifpen Huber". Udjem unutra i imam sta da vidim, raj na zemlji duvana koliko hoces, lule i sta sve ne, jooj ljudi raspametio sam se a onda ima jos jedna soba (hjumidor) sa cigarama...uf ma prelepo. Da ne duzim, kupio sam neke duvane posto sam bio u prolazu, evo sta sam uzeo: [You must be registered and logged in to see this image.]Ovaj njihov blend "English Balkan" je navodno kopija balkan sobranie, nisam probao sobranie ali eto, mozda ovo bude dobro | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.07.19 21:05 | |
| Odlican je, mi smo ga dimili u klubu. | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.07.19 21:46 | |
| Super, jedva cekam da ga probam, trenutno mi bas prija ovaj Oriental Square dok Mac Baren Mixture jos uvek nisam naucio da spakujem lepo, opece me skoro svaki put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.07.19 22:26 | |
| Nije kopija Balkan Sobrane, ali je vrhunski duhan! Pomirite se sa činjenicom da BS-a više nema, niti će ga biti, ali ima toliko drugih vrhunskih duhana da ne treba plakati za prošlim vremenima (i duhanima)! A Pfeiffen Huber na Talu 22 je poznata lulaška destinacija i uredno preko naše ekipe u Njemačkoj nabavljamo njegove duhane! [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.08.19 10:43 | |
| Naručio preko SP-a (ali na adresu u Maineu! ) G. L. Peaseovu "Lagondu" 250 grama i jednog White Knighta 50 grama.... Stiže 22. rujna, a do tada ću valjda imati što pušiti.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.08.19 12:53 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
| |
|