| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|
+67babaq Branislav G.S.Patton ilustrišimuš Batorić Suspiria Vucko22 Vander paludamentum Ignoro Pantarei Horla gregak Lodir Joci Beki Velmoz pamia zlays dado dejan68ks picipl Majka Sarmageddon Tomo1978 Davorin sr_ki leonhardy ivek nusproizvodjac foksieloy bayro oliohardi Zupnik Jimmy_018 Lakeman 420blackadder SašaZg Keko ssekir75 Rakija Leo Morf David zuti nightsmoke MordechajRT Desamp jankezbgd gizmo Capt. Horatio MacAllister jaky1 Matko Davor Antiša sinus Rip Kirby fatjoe jam.hadar Juan da Nova imnik kamarad igorrr PipeCro mariv.photo milo gstaraz fićo Karlo 71 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.08.19 16:07 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.08.19 10:05 | |
| Osnujmo fond "Nedajmo im da se gase!" Mislim na lule, naravno. ;-) | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.08.19 15:27 | |
| C&D -Cordial,Old Court,Habana Dayream po 2 oz;Westminster-306 English orient 2oz,Planta-Full English 2oz;McBaren- HHLatakia flake 50 g.Nisam dosad probao ni jedan od ovih,osim danas ovaj 306 Orient koji mi se dopao jako.Ako neko ima iskustava s ovim duvanima cenio bih njegovo mišljenje. | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.08.19 16:01 | |
| Moje mišljenje je da ne trebaš cijeniti moje mišljenje više nego svoje. Ako me poslušaš, prihvaćaš moje mišljenje, dakle ne slušaš me. Ako me ne poslušaš, time si me baš poslušao. Pa ti biraj. :-) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.08.19 18:16 | |
| Marko bas si kompliciran😁 moje misljenje | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.08.19 18:21 | |
| Haha, hvala, trudim se. Pa jel vi vidite koliko je dooooosadno u Zagrebu??? | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.08.19 20:12 | |
| Latakia flake odlican duhan, ali vise bi mu odgovaralo neko drugo ime jer ima latakije u tragovima. Westminster odlican, peasova kopija starog london mixturea | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.08.19 20:55 | |
| Danas mi u New Harbor, Maine stigla "Lagonda" 250 grama i 50 grama H&H "White Knight" i to dva dana nakon narudžbe. Odlično je kad imaš kćer na studentskoj razmjeni u Amerikama! Sada ću konačno imati što pušiti, bar za neko vrijeme.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.08.19 2:29 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- Latakia flake odlican duhan, ali vise bi mu odgovaralo neko drugo ime jer ima latakije u tragovima. Westminster odlican, peasova kopija starog london mixturea
U pravu si Wranjo,nisam mogao da se setim na sta me podseca-London mixture | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.08.19 15:00 | |
| Stigao Bayou Night i Mountain Camp po 4 oz naruceno 15.06. i Habana Daydream i Gaslight naruceni 20.08.(logicno).Od kada mi se vratila posiljka u USA "zbog netacne adrese" pa sam postaru pomenuo majku i odredjene bilateralne odnose sa istom,uredno mi ostavlja ispred vrata od stana?(valjda iz inata), i to ne samo moje pakete nego i pakete komsija iz zgrade pa im ja distribuiram.Sto rece Dzoni,Balkane moj... | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.08.19 15:07 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.08.19 17:48 | |
| | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.08.19 18:36 | |
| Meni stiga GL pease Union square (edit), pušljiva Virginia ništa specijalno... I malo burley flakea a tonči62 mi je dobacia plumcake i taj mi se svidia, aromatik sa malo latakije... U fazi sam pušenja provjerenih duhana pa mislim da će doletit malo Capstana i Orlika... Šta se tiče poštara, ja samo pohvale imam... Sve stiže normalno, a i kad šaljem stvari sve funkcionira odlično i brzo, paket obično napusti Hr u 2 dana...
Zadnja promjena: Ignoro; 29.08.19 19:05; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.08.19 18:52 | |
| Ja pri kraju s Quiet Nights, vjerojatno sam neki zarez krivo protumačio jer "pušljiva virginija" ne mogu povezati s QN? | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.08.19 19:03 | |
| Hehe... da quiet nights. GL pease Union Square, a sunce mi je danas popilo mozak očito, zajedno s djecom, morem i toboganima... Napravit ću edit gore | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.08.19 18:15 | |
| Ignoro.. Spremi Union Square u staklenku i pusti da odstoji bar godinu dana. Ovako svjež je pregrub, kao i mladi viski. treba mu dati vremena da sazrije. Nećeš požalit | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.08.19 18:20 | |
| Ignoro, Pantarei je apsolutno u pravu. Stavi ga u staklenku i pusti ga da malo prodiše. Ne mora baš godinu dana, ali najmanje šest mjeseci. Vidjeti ćeš da će to tada biti sasvim druga priča. Ista stvar je sa mojim "Orthodox mixture". Zamiješan je u siječnju, svakih mjesec - dva ga malo protresem, propustim kroz šake i nazad u staklenku. Svečano otvaranje će biti za Štefanje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.08.19 19:20 | |
| Tako je, sasvin druga priča. Iz mog iskustva dotični duhan je osjetno slatkastiji i nema one oštrine u retrohale-u koja je toliko karakteristična za mlade amerikanske duhane, kao Opening night i sl. Ja sam bio tolko ugodno iznenađen promjenom, da sam staklenku odlučio otvoriti kad napuni točno 5 godina. Do tada imam Solani, kojeg ne treba čekati. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.08.19 19:58 | |
| Da, sa Solanijem ne trebaš čekati. On se može odmah pušiti. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.08.19 1:40 | |
| - Pantarei je napisao/la:
- Ignoro.. Spremi Union Square u staklenku i pusti da odstoji bar godinu dana. Ovako svjež je pregrub, kao i mladi viski. treba mu dati vremena da sazrije. Nećeš požalit
Nije mi ni palo napamet, hvala na savjetu, moga bi probat, baš me zanima... Sličan mi je bia i Opening night, pa možda san moga i s njim to probat, ali on je spušen već... Imaš Djanga u avataru... | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 02.09.19 14:42 | |
| Skup i ne hvale ga previse ali volim sam da donesem zakljucak, skupljao je prasinu dosta u jednom gift shopu pa je mozda ejdzovao fino :-D Videcemo. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 02.09.19 14:52 | |
| Nije, ali ti neću kvariti veselje. Sitno rezan, pažljivo ga puši hoće on i jezik spaliti. A vjeruj mi da ima razloga zašto ga ne hvale. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 02.09.19 14:54 | |
| Verujem Bayro, ali savladao sam mb scotish-a valjda ovo nece biti problem? | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 02.09.19 14:59 | |
| Ma samo ti uživaj! Ako popušiš ovaj "Davidoff" sav - onako - muški, do kosti, onda si pravi manga! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 02.09.19 15:03 | |
| haha au, sad me plasis vec Videcemo kakav je, necu jos da otvaram, imam neke koje treba "zavrsiti" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
| |
|
| |
| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|