| Održavanje Freehand Lula | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Održavanje Freehand Lula 25.02.14 0:47 | |
| Zanima me kako održavate (glancate, čistite, polirate) "rusticirane" djelove Freehand lula... pogotovo glavu lule koja prije ili kasnije pocrni uslijed pušenja. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Održavanje Freehand Lula 25.02.14 8:35 | |
| Ja sam crnilo znao skidati sa mekom četkicom za zube i čistom vodom, ako ona ne skine, dodam u vodu malo alkohola i postepeno pojačavam smjesu dok se crnilo donekle ne skine.
Nije bog zna kako učinkovita metoda, ali meni je funkcionirala. Ako je crnilo već pomalo "gumasto", bojim se da nema pomoći. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Održavanje Freehand Lula 25.02.14 10:04 | |
| Uvijek ostaje problem sa lijepom luluom hoćeš li je ostaviti u ormaru da stoji pa će ostati besprijekorna i čista ili ćeš je koristiti pa će se patinirati od pušenja. Ja osobno, stavim sline na mali prst pa trljam, jer slina zasad najbolje razgrađuje čađ. (nije zezancija) | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Održavanje Freehand Lula 25.02.14 10:30 | |
| Slina isto, i to ne čekaš da se skupi, nego odma od početka. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Održavanje Freehand Lula 25.02.14 11:37 | |
| mislim da bi kljucno bilo odrzavati je od pocetka, na taj nacin mi pada na pamet kombinacija sline i pepela, djeluje kao fina polir pasta. |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Održavanje Freehand Lula 01.03.14 18:33 | |
| slina u svakom slučaju šljaka, ali nikako doprijeti do dna tih udubljenja na "kori" od vrijesa... ...nekako mi skoro najbolja solucija izgleda pustiti da skroz pocrni ?!? - Leo je napisao/la:
- ...hoćeš li je ostaviti u ormaru da stoji pa će ostati besprijekorna i čista...
to je sudbina lijepih lula koje se loše puše... lulu koja se dobro puši, nekako nemam srca parkirati u vitrinu. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Održavanje Freehand Lula 02.03.14 10:17 | |
| Tu se u potpunosti slažem s tobom, prekrasna lula koja se loše puši zid krasi, a ne usta. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Održavanje Freehand Lula | |
| |
|
| |
| Održavanje Freehand Lula | |
|