Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 11:54
malo se Žiga preračunao s svojim otkrićem.... najstarija vrata ( na katedrali ) od morte su iz 15 stoljeća, kao i namještaj Lule od morte je počeo raditi Francuz ( i Peterson ) poslije drugog svjetskog rata... pa neka se Žiga ljuti
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 12:04
Ma naravno! Neka nama Žige!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Gost Gost
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 12:05
A od kud ti znaš iz kojeg stoljeća datira Žiga? Pa pogledaj ga malo bolje!!
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 12:05
mozda je halender?
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 12:23
Ima Keko pravo, možda je ipak Žiga originalni
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 12:49
Keko je napisao/la:
A od kud ti znaš iz kojeg stoljeća datira Žiga? Pa pogledaj ga malo bolje!!
LOL
Cinober Prva lula
Broj postova : 59 Join date : 10.02.2010 Age : 37 Lokacija : Periferija
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 13:18
Čuo sam za njega ali nisam znao da je takav kralj! Čovječe kakva groteskna lula (ovo mislim u dobrom smislu)! Ko da je izašla iz aztečke noćne more.
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 13:28
I to Žiga veselo puši! Uostalom, imaš fotke!
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 13:45
Ma covek zivi svoj zivot, j... mu se za sve ostalo. Pitam se samo da li je i duhan tj misung koji koristi iz domace radinosti.
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 13:55
Nije. Neka jeftinjara "Zlatni dukat" ili nešto slično. Zapravo malo krupnije narezana škija.
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 14:18
Zlatni dukat je vrhinac duhanske industrije prosim lepo
_________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
Cinober Prva lula
Broj postova : 59 Join date : 10.02.2010 Age : 37 Lokacija : Periferija
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 14:39
@bayro: fotke su bomba! Jeste li ga posjetili onda u ateljeu? Posebno me zanimaju (naravno) lule; ima ih izloženo ili...?
Sad baš vidim da je vani sunce, idem tražit povećalo
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 07.03.10 14:46
Nisam ga posjetio. Imali smo u klubu neke dogovore da ga posjetimo u toj njegovoj Risvici, da kupimo kakav komad male plastike (pepeljare i slične sitnice) i da ga malo pripomognemo jer živi u velikoj bijedi, no ostalo je nažalost samo na planovima. No, imam njegov broj, pa ako se dogovorimo...
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 08.03.10 13:46
legenda lik, majke mi!!!
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 08.03.10 16:50
"..... a onda je dresirani kukac probušio rupu kroz usnik!"
A svizac?
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 08.03.10 17:01
zamotao čokoladu fakat se svašta moglo prodavati Tuđmanu
king1976 Gasi mi se lula
Broj postova : 126 Join date : 21.11.2012 Age : 48 Lokacija : Crikvenica Omiljeni duhani : MM 965, EMP, Blue Mountain, Balakn Sasieni, Balakan Latakia, Town Topic
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 25.01.13 22:35
Ukoliko je oglas točan evo nekih od njegovih lula:
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 25.01.13 22:47
Njegove su. Tako ružne lule (skoro) nitko drugi ne radi.
Cijena je skoro jednako ružna, pogotovo ove druge.
Gost Gost
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 25.01.13 23:08
omg, ovo je prestrasno. ne znam da li mi je na onom prvom oglasi gore bilo vidjeti samu lulu ili onog lika koji je kao pusi...
brrrrrrrrrr!
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 26.01.13 8:58
huh...meni ičita obe pipe na neki izmet
T.McR. Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 02.12.2011 Age : 61 Lokacija : osijek Omiljeni duhani : MB OC , Grga mix. , Frankenstein ,Pet.Delux , i sve sto je na stolu ponudjeno
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 26.01.13 9:29
biljezim se, pijuckajuci jutarnju kavicu uz lagani dim i citajuci razne teme na ovom forumu ipak sam se odlucio javiti iako ne smatram sebe nesto posebno kompetentnim da ovdje nesto posebno kvalitetno naskrabam no obzirom da je vezano uz ovu temu ovdje iako je starijeg datuma ipak sam se odlucio javiti jer sam i sam imao slicno iskustvo, susret sa jednim "umjetnikom" jednom zgodom a ne bas tako davno , moj dragi prijatelj i mentor , gospon ivo , pozvao me na kavu da se malo vidimo , druzimo i porazgovaramo sto cinimo tako povremeno koliko uspijevamo uskladiti nase slobodne termine , tako da smo se nasli u jednoj birtiji kod nas , tzv. "rokus" (kod rokove crkve) i pijuckali kavicu uz ugodan i lezeran razgovor o svemu i svacemu,,,,, u jednom trenu , usao je jedan stariji djedica i sjeo za stol do naseg i narucio pivo nakon tog je izvadio lulu , vrecicu "Zlatni dukat" i napunio....... pijuckao je polako pivo i lagano dimio a iz ociju mu je svemir caklio,,, nije mi vrag dao mira pa sam ga pristojno pozdravio i zapoceo neformalni razgovor propitkujuci ga o njegovim iskustvima,,,,, imao je nekakovu staru lulu ,,,, napuknutu na spoju usnika te je bila omotana uskom trakom alum. trake da se ne klima pitam ga jel dugo pusi ,kako puni , koji duhan koristi , itd. itd. kaze djedica , pa ja to tako , od malena , ni ne pamtim ,,,,, najvise volim kad odem tu kod nas prijeko na halaševo (jos uvijek polu minirano-razminirano) , polako čikam ( pućka) pa napecam babuski i pastata meni i mojoj babi za veceru i onda jos ovdje na pivce navratim pa polako biciklom kuci,,,,, pitam ga , pa zar nije to duhan za frkanje cigareta ??? na sto mi je onako toplim pogledom odgovorio , ma da , probaj , uzmi , izvrstan je a i nije skup !!! ma hvala , ja sam vec svoju napunio a i u drustvu sam , nisam vam zelio smetati , samo vi uzivajte i odmarajte ,,,,, tada sam vidio i shvatio koliko covjeku malo treba da bi mogao u zivotu uzivati ako si to zna priustiti a kao djelic stiha iz jedne pjesme " ali ce svemir biti moj" podsjetilo me na ono vec gore u tekstu napisano bayro "...Uostalom nije ni bitno; Žiga uživa - a to je najvažnije - zar ne?" zaboravih ga i pitati za ime ,,,, ali i mi ovdje imamo svog "Žigu" a i pitanje je , koliko ih je ,,, a uzivaju,,, i bez petersona i raznih skupih duhana naravno , nisam ovime mislio nikoga ni povrijediti a ni omalovazavati , zaista , uz duzno postovanje prema svim ljubiteljima hladnog dima eto , toliko da se javim , prepricam svoj dozivljaj i podijelim sa vama jedan meni drag dogadjaj , poznanstvo a i iskustvo,,, prijateljski pozdrav svim kolegama sa foruma
Vortimejovrh likes this post
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 26.01.13 9:41
Ugodan susret, zasigurno.
Nitko od nas nema ništa protiv Žige osobno. Na kraju krajeva, jasno je da te lule ne prodaje on, već tko zna koji hohštapler koji se dočepao njegovih radova, vjerojatno po smiješnoj cijeni.
Čovjek uživa u svojim lulama, voli ekstravagantnost i neka mu bude. Ne moramo dijeliti njegov ukus.
Vortimejovrh likes this post
king1976 Gasi mi se lula
Broj postova : 126 Join date : 21.11.2012 Age : 48 Lokacija : Crikvenica Omiljeni duhani : MM 965, EMP, Blue Mountain, Balakn Sasieni, Balakan Latakia, Town Topic
Naslov: Re: Izidor Popijač Žiga 26.01.13 11:13
abudimir je napisao/la:
Ugodan susret, zasigurno.
Nitko od nas nema ništa protiv Žige osobno. Na kraju krajeva, jasno je da te lule ne prodaje on, već tko zna koji hohštapler koji se dočepao njegovih radova, vjerojatno po smiješnoj cijeni.
Čovjek uživa u svojim lulama, voli ekstravagantnost i neka mu bude. Ne moramo dijeliti njegov ukus.