Iskreno ne znam, nisam u zg biou zadnje vrijeme a i ostalo mi je londonca od prije pa ga nisam trazio ali, sudeci po nekim komentarima na recenziji, u zg ga vec duze vrijeme nema. Jedino ako se pojavio i tamo prije mjesec dana a nitko nije javio jer ih je sve bacio u nirvanu pa nemaju vremena za forum.
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
Imaju ga, ali u malim količinama. Zadnji put kad sam bio u [You must be registered and logged in to see this link.] nisu imali nijednu vrećicu, a u Happyju su imali samo jednu, koji sam im, naravno, ja odnio.
Zadnja promjena: Karlo; 15.07.14 16:25; ukupno mijenjano 1 put.
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Bio u Zadru na dan, navratio u Cuba Libre. Ponuda je slična iako manja od one u Frankopanskoj. Uz dodatak dva duhana van ponude u Frankopanskoj. Sail Black & Skandinavik Mixture. Ali i sve se to vidi i na njihovoj stranici. Čisto da potvrdim da je tako.
bayro and v.milan like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Samo, neće dostavljati putem pošte. Probao sam jednom, pred godinu dana, pa su me otpirili, kao EU propisi kojih se ni Nijemci ne drže. No, imaju pristojan izbor, to stoji.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos and Nikša like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC