[You must be registered and logged in to see this image.]Zemlja porijekla: Njemačka
Sastav: Bright and Red Virginias, Oriental tobaccos, 20% Latakia
Način rezanja: Trake
Pakiranje: Limenka 100g
Jakost: 2-3/6
Aroma: Nema
Flavor: Natural
Kaže proizvođač: Rather light tobacco
Duhan je isproban u ZG klubu i ocijenjen kao dobar.
Moj dojam nakon više pripaljivanja i posebno ovog današnjeg a prije kojeg sam pauzirao oko 10 dana gledajući lule i duhane je: Čista uživancija i laganica koja priliči jednom subotnjem popodnevu.
U merici s filterom je na početku pušenja bio lagani okus duhana koji se postupno pojačava u onaj pravi. Tijekom cijelog pušenja osjeti se lagana slatkoća, mekani dim, pojavi se ono nešto egzotično - valjda orijentali, pojavi se i latakija. Interesantno je da sve to dolazi povremeno u mahovima i to mi je baš dobro. Latakija se osjeti pozadinski kao fini začin tako da ga se poželi malo više.
Palio sam tri puta, prvi put volim pripaliti jače bez lažnosti (uz savršenu vlažnost to prolazi), i prvo i drugo paljenje je jednak doživljaj gušt-pušenja, treće paljenje je bilo suhlje i mrvu gorčiji osjeti, a na četvrto paljenje se nisam odlučio.
Obzirom da sam dosta osjetljiv mogu reći da je bio zamjetno hladan i mekan dim za vrijeme cijelog pušenja,
taj me duhan nije ni jednom ugrizao.
Mislim da blender gosn' Hans -HU Tobacco dobro zna što i kako se miješa.
Uz pozitivan dojam i za neke druge HU duhane koji su također vidjeli ZG Klub i dodatne samplere, ja ću sigurno ponovno uzeti ovaj duhan kada piksa bude prazna.
Za mene je ovo fini duhan