| Pocetak uzivanja u luli | |
|
+3Rakija Tomo1978 kamarad igorrr 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pocetak uzivanja u luli 06.02.15 14:29 | |
| Evo,nakon pregledavanja foruma te citanja nekih pocetnickih tema imam jos nekoliko pitanja. Naime totalni sam pocetnik,pusac sam cigareta(motam tocnije) ali lulu nisam imao prilike probati. Razmisljao sam kupiti ovdje s foruma ovaj bari mandarin jer sam zakljucio da se neka dobra polovna lula najvise isplati.sva sreca da sam nasao forum jer bi inace zavrsio s kineskim komadom plastike u ustima. Ali pitanja. Sta mi jos treba uz lulu? Tamper,cistaci i jos nesto ili? I zanima me kako se otprilike krecu cijene tih popratnih stvarcica. jos jedno,koji duhan bi preporucili pocetniku? sada sam na balishagu ili george careliasu ali znam da duhani za motanje i duhani za lulu nisu isto. hvala na odgovorima |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 06.02.15 15:29 | |
| Lula, duhan, tamper (može i olovka okrenuta naopako, veći šaraf ili čavao) i upaljač... Puni, pali, uživaj... Duhan koji god ti padne pod ruku, nemoš puno falit'! Iskustvo donosi blagodati, početak težak kao i svaki drugi... | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 06.02.15 19:44 | |
| Probaj početi sa Mac Barrenom Original Choice duhanom. Super gori, vrlo je ugodan i blag a ne grize i trpi prebrzo povlačenje između dimova što se pogotovo događa kod pušaća cigareta koji prelaze na lulu, ali kako drug Igor kaže, dobri su svi, ionako moraš sve probat . Tempera ima jeftinih na ebayu, ne znam koliko su kod nas a cistaca imaš u svakom tobacco shopu, pošto vidim da si iz Rijeke, imaš cistace u toweru u churchilu za 10kn 50 kom (bijeli finiji) i imas za 20 i kusur kuna u gradu preko puta kraša 80 kom (oni grublji). Ako gdje zapne, pitaj | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 06.02.15 21:06 | |
| Ako kupuješ u gradu, pored McDonalldsa imaš jednu malu suvenirnicu/tobacco shop. Tamo imaš svu potrebnu opremu (tamper i čistači zajedno nešto manje od 50kn) i najbolji izbor duhana. Ako su trenutno financije problem, topla preporuka je Skandinavik mixture. 45kn za 50 grama. Vrlo vrlo ugodan duhan, jako aromatiziran i nije agresivan. Kao početniku ti predlažem da se javiš u "Kvarnersku filijalu", nađeš se s nama na druženju jednu subotu i isprobavaš duhane koje donesemo, pa ćeš s vremenom naći što te najviše zanima i što ti najbolje leži | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 06.02.15 21:16 | |
| jednog dana cu valjda i ja doci...stvarno sam u k.... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 07.02.15 19:30 | |
| Definitivno ću se javiti pa ćemo se dogovoriti,samo kada budem u RI. ovaj mjesec ću bit samo ovaj tjedan jer nemam više faks nego samo ispite pa idem malo kući za Varaždin. Tako da tek u trećem mjesecu:) hvala vam na pozivu u svakom slučaju nadam se da ću do onda ubosti već neku lulu:) |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 07.02.15 23:20 | |
| | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 08.02.15 12:58 | |
| samo se javi. znamo se mi i neformalno nalaziiti po gradu | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 08.02.15 17:27 | |
| Deal. Idemo sad on topic da covjeku ne zaspemamo temu. | |
|
| |
mariv.photo Gasi mi se lula
Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 42 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 08.02.15 19:44 | |
| Pozdrav Kapetan! Rakija je već sve rekao. | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 09.02.15 0:30 | |
| Hej, Varazdinac!!! Ako ces dolaziti do Zagreba,javi se na pm...poklonit cu ti jednu REAL BRIAR lulu. Nista extra al za pocetnicko druzenje s lulom sasvim ok. Morat ces se malo potruditi oko nje,mislim na tretman solju i alkoholom te ciscenje usnika,sto ce ti biti dobar trening za dalje..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 09.02.15 12:55 | |
| @jaky1. ne znam kada cu do zagreba slijedeci puta ali kada cu ici sigurno se javljam.hvala Vam. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 11.02.15 12:10 | |
| Evo da se pohvalim,danas mi nakon ne baš bajno napisanog ispita poštar uljepšao dan. Uzeo sam od Kristijana Bari Senior Mandarin te je upravo stigla. još malo i krećem sa uživanjem u prvoj luli ikada! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 11.02.15 12:35 | |
| Uživaj, samo polako i smireno, nemoj biti isfrustriran ako nepe sve kao u bajkama o bjelom prahu na dnu lule i jednom paljenju, te suhom savršenom dimu koji ne grize. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 11.02.15 13:42 | |
| Da, baš kako foksi kaže. Ako ćeš paliti šibicama, uzmi bar 2 paketa. trebat će ti. I bez brige što se ugriza tiče, Skandinavik je blag. Pripazi jedino kod punjenja lule. Svi u početku imaju tendenciju pre jako stisnut duhan u nju. Bolje da je malo rahliji nego prenatrpan.
Zadnja promjena: Rakija; 11.02.15 13:45; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 11.02.15 13:42 | |
| Ma hebeš ispit, lulu u šake i pusti nek te vodi. Nervozan nemoš pušit lulu, samo smiren i posvećen... Uživaj i piši kako je bilo | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 11.02.15 13:49 | |
| Imam feeling ko da smo srednjoškolci na maturalcu i navijamo pred vratima sobe kolege koji je upravo odlučio izgubiti nevinost... Još samo fali grga sa "smokvinim listom" da se dere: "Stavi ga tamo! Probaj u drugu rupu! Den ga noter-vadigavan!" | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 11.02.15 14:39 | |
| Hahaha Rakija eto report: ovo je nesto totalno drugacije..ali je toliko dobro..odusevljen sam. Jest da sam potrosio dobrih petnaestak sibica da ju rijesim do kraja ali odlicno je;) Skandinavik legao savrseno okusom i aromom..buduci da mi je do sad vrh arome bio predivan jutarnji okus u ustima od cigareta ovo je bilo predobro. eto..dobili ste jos jednog lulasa;) |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 11.02.15 14:45 | |
| Baš mi je drago ako je stradalo samo 15 šibica, to je pohvalno. Meni dan danas strada bar pola kutije Samo uživaj dalje. | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 11.02.15 15:49 | |
| Upravo kao što Rakija kaže, i meni je stradavalo barem pola kutije šibica, pa sam kasnije prešao - na Zippo Znam, neki to ne vole jer im možebitno pokvari aromu, no meni Zippo tj. taj miris koji se nekad osjeti od benzina zaista ne smeta. Vrlo rijetko i primjetim da ga uopće i ima. Bat enivej, drago mi je da je lula u redu ! Puno ti ladnoga dima s njom želim Kapetane, samo tako nastavi ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 11.02.15 17:27 | |
| | |
|
| |
mariv.photo Gasi mi se lula
Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 42 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 11.02.15 18:49 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli 13.02.15 22:40 | |
| manijaci! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pocetak uzivanja u luli | |
| |