Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Brand lula? 21.08.15 11:06 | |
| Zaletio bih se danas do Zadra malo u kupovinu, tocnije do Cuba libre shopa, ali me zanima da li se isplati ici po neku od ponudjenih lula u ovom shopu, odnosni, koji je uopce brand u pitanju? Postavio bih link, ali zbog forumskih restrikcija ne mogu, tako ako vam nije problem izguglati bio bih jako zahvalan!
| |
|
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Brand lula? 21.08.15 14:44 | |
| Neka me netko od starijih forumasa ispravi ako se varam, ali ovo su ''noname'' lule dakle nije nikakav brend vrijedan spomena... nesto je otisnuto- moguce Angelo - imas na pipediji jednu recenicu o firmi Kako bilo za pocetak je to sasvim u redu! Ja bi ti savjetovao da ne uzimas meericu cisto zato sto je prirodnije poceti s vrijesom... A siguran sam da ce bilo koja od ovih koje tu vidim dobro sluzit za ucenje, upusavanje itd. Meni je recimo simpa ova Capri 3 | |
|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Brand lula? 21.08.15 16:20 | |
| Iskreno, za te nofce zgrabi jednu sa foruma tu, makar je rabljena, sve lule koje tu ekipa prodaje su restaurirane i očišćene. Brzi pogled po temama i vidim za 200-300kn lule da ti pamet stane. A ove u shopu su oko 500, što je mislim malo puno, s obzirom da za 600 možeš npr odavde nabaviti novu peterskonku: [You must be registered and logged in to see this link.]Ili odavde Vauen [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Brand lula? 21.08.15 16:36 | |
| Pa da, konkretno sam se i javio na jedan oglas, ali kako sam newbie, ne mogu poslati PM, a covjeka nema vec par dan na forumu... Tako da eto, ja bi dimio, ali ne ide me... :/ | |
|
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| Naslov: Re: Brand lula? 21.08.15 16:39 | |
| Ja sam jedini na ovom forumu koji redovito pohodi Cuba Libre ali nisam puno obraćao pažnju na lule. Koliko vidim, to su sve neke talijanske noname lule. Link je [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Majka Hladan dim
| Naslov: Re: Brand lula? 21.08.15 16:53 | |
| Sad imam stelu da ne moran do ZD po duvan | |
|