| Three nuns na pipe-shopu | |
|
+3foksieloy bayro paludamentum 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Three nuns na pipe-shopu 04.01.16 17:45 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Danas sam naletio - cini mi se da je novo u ponudi | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 04.01.16 17:56 | |
| Odličan je to duhan! Tri opatice su nekad bile moj omiljeni duhan u stalnoj rotaciji, dok je još Bog zemljom hodao! Samo mi se cijena čini žešća! U Austriji je bilo koji "Dunhill" maksimum 13 €! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 04.01.16 19:36 | |
| Žešće je prerađen, koliko sam uspio iskopati po netu, nije baš kao stari. | |
|
| |
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 04.01.16 19:37 | |
| I ja sam nešto čitao po netu....Stari je bio u četvrtastoj kutiji i bio je mrak! [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 04.01.16 21:10 | |
| Ne sadrži više perique, nego kentucky, meni je odličan. Imaš moju recenziju nove verzije pod virdžinijama. | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 04.01.16 21:24 | |
| nije novo, vec dugo ga ima na pipe-shopu, i ja sam ocijukao s njim ali jednostavno mi je 16ojra i nes sitno malo previse za 50g.. ajmo rec bezobrazno | |
|
| |
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 04.01.16 22:11 | |
| - Sarmageddon je napisao/la:
- nije novo, vec dugo ga ima na pipe-shopu, i ja sam ocijukao s njim ali jednostavno mi je 16ojra i nes sitno malo previse za 50g.. ajmo rec bezobrazno
Potpisujem! Radije za te peneze uzmem "Dunhilla" nekoga, bilo kojega, ili se počastim kod HU-tobacco sa 100 grama neke njegove mješavine! | |
|
| |
picipl Hladan dim
Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 64 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 04.01.16 23:04 | |
| - bayro je napisao/la:
- Sarmageddon je napisao/la:
- nije novo, vec dugo ga ima na pipe-shopu, i ja sam ocijukao s njim ali jednostavno mi je 16ojra i nes sitno malo previse za 50g.. ajmo rec bezobrazno
Potpisujem! Radije za te peneze uzmem "Dunhilla" nekoga, bilo kojega, ili se počastim kod HU-tobacco sa 100 grama neke njegove mješavine! apsolutno ,, ili Tobacco Factory's s cigarworlda | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 04.01.16 23:24 | |
| ma bas sam ga htel probat - vidim da ga je leo nahvalio a ta 3,4 ojra cu pregrmit | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 05.01.16 14:25 | |
| Ja sam ga bio kupio po 12 evra, ne znam kako je u međuvremenu skočio na 16, a kupio sam ga kod Hubera u Munchenu gdje bi po svemu sudeći trebao biti skuplji. | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 05.01.16 19:52 | |
| Elvis ga bio jednom zgodom nabavio - ooodličan! | |
|
| |
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 05.01.16 20:02 | |
| - Leo je napisao/la:
- Ja sam ga bio kupio po 12 evra, ne znam kako je u međuvremenu skočio na 16, a kupio sam ga kod Hubera u Munchenu gdje bi po svemu sudeći trebao biti skuplji.
Ma nema pravila Leone; Švigi je lošije prošao u Sloveniji sa Mac Barenovim Škotom, nego da se strpio do Austrije! Ispada da što sjevernije, to jeftinije! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 06.01.16 10:52 | |
| Mali ispravak, pošto sam kod Hubera bio potrošio plaću nisam pazio na cijene, ipak je duhan bio 15 eura, što nije malo. Po meni se isplati. A ti dođi i probaj u Klubu pa se onda odluči. | |
|
| |
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu 06.01.16 13:34 | |
| Leone, ponesi ga sutra! Uzeti ću svoju čuvenu "lulu za probanje tuđih duhana"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Three nuns na pipe-shopu | |
| |
|
| |
| Three nuns na pipe-shopu | |
|