| Lule | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Mr.Holmes Prva lula
Broj postova : 67 Join date : 26.02.2016 Age : 31 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Lule 05.03.16 12:00 | |
| Pa da i ja pokazem svoju opremu Ponosni sam vlasnik dvije lule,Vauen basic 1500 i od jucer jedne Passatore lule,obje su bile dar. Posto nisam imao tamper improvizirao sam sa plutenim cepom i sarafom i mogu rec da stvarno odlicno sluzi,cak i bolje od ceskog seta. Pepeljara je isto mala improvizacija,popio pivu a pluteni cep zaljepio . Sto se tice duhana trenutno posjedujem ; 1.Robert McConnell Oriental 2.Savinelli Aroma 3.Savinelli Cavendish 4.Mac Baren Original Choice Tim redosljedom mi idu od najdrazeg do drazeg Zelja mi je nabaviti sljedece Ashton artisans blend ili consumate gentleman. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Lule 05.03.16 12:30 | |
| Solidan početak. Moja prognoza za ovo vrijeme sljedeće godine: 28 lula. Djeliš neke duhane svima okolo jer ih imaš previše. | |
|
| |
Mr.Holmes Prva lula
| Naslov: Re: Lule 05.03.16 12:33 | |
| Kako je krenulo,nije daleko od istine :P | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Lule 05.03.16 12:35 | |
| za početak vrlo dobro što se tiče lula - tamper mi je malo alanfordovski, siguran sam da ćeš s vremenom naučit tampat sa stanardnim e sad od duhana oriental je solidan a ovo ostalo osobno ne bi previše pušio ali moj savjet ti je da posjetis https://www.pipe-shop.net/index.htm i probaj svakako kojeg punokrvnog engleza osim klasika koje možeš naći (dunhill npr.) izvrsni su HU-tobacco duhani ili od Tobacco factory-a (pogledaj recenzije po forumu) ali prije bilokakvih akvizicija svrati sutra slobodno do kluba pa možeš lijepo degustirati | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule 05.03.16 12:49 | |
| Ovi sa Pipe shop su odlični; Tom i ja smo naručili latakiju za Ajgora u četvrtak, danas je več prošao carinu i u ponedjeljak ga očekujem! Možeš točno po tracking number (kako to prevesti? broj praćenja? ) pratiti gdje je roba u kojem trenutku! Eto što su Švabe! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Lule 05.03.16 13:02 | |
| i meni dosad svaki put sve uredno i na vrijeme isporucili! | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Lule 05.03.16 13:22 | |
| pipeshop ne bi smio preko carine, oni su švabe. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Lule 06.03.16 10:59 | |
| Ne carine iz EU, ali meni je gospođa rekla da sve ide kroz carinu bez obzira na podrijetlo. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule 06.03.16 11:25 | |
| - Leo je napisao/la:
- Ne carine iz EU, ali meni je gospođa rekla da sve ide kroz carinu bez obzira na podrijetlo.
Da, carina samo evidentira da pošiljka ne podliježe carinjenju. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Mr.Holmes Prva lula
| Naslov: Re: Lule 19.10.17 16:42 | |
| Pozdrav,nakon dugog izbivanja malo da se pohvalim sa kolekcijom koja pomalo raste, zahvaljujem se gospodinu Sarmi na izvrsnim lulama iz kojih se uvijek lijepo dimi zadnja mala lula je dobivena u nasljeđe od djeda skroz lijevo petersonka (piše filter 606,na guglu izbacuje aran? ) mrcina desno od nje bi bila Svenborg (flakeuša ako se ne varam) crna ljepotica je peterson K&P i prve dvije su Stanwell 126 i tamnija stara par dana Vario Sljedeće što bi volio piknuti bi bila neka churchwardenica ili sherlockicu baskerville | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
| Naslov: Re: Lule 19.10.17 16:43 | |
| Hrčkitis te vata. | |
|
| |
Mr.Holmes Prva lula
| Naslov: Re: Lule 19.10.17 16:47 | |
| proročanstvo se ostvaruje | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Lule 19.10.17 18:59 | |
| Krasne a do slijedece godine ti ne gine prosirenje kvadrata u stanu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lule | |
| |
|
| |
| Lule | |
|