| Youtube Kanali Vezani za duhane i lule | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 10.05.16 20:01 | |
| Evo kako sam naslov kaze, mogli bi u ovom topicu stavljat neke kanale koje pratimo na youtube sto se tice lula i duhana. Sigurno svatko ima neke svoje neke favorite koje redovito prati. Evo mojih par : Legenda: [You must be registered and logged in to see this link.]Ovaj je dosta iritantan ali ima dosta dobre recenzije duhana: [You must be registered and logged in to see this link.]Djed Mraz : [You must be registered and logged in to see this link.]Dosta dobri tutoriali za početnike : [You must be registered and logged in to see this link.]Jedan cool guy sa dobrim recenzijama duhana : [You must be registered and logged in to see this link.]Ima ih jos brdo al ovo su oni kojih sam se prvo sjetio... Napisite svoje ako pratite koji | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 10.05.16 21:41 | |
| Jao ovog stoogie fartsa nemrem slusat Ovaj kanal je solidan , reaktivirao se ponovno. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 10.05.16 21:54 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ovaj je najbolji. Sve o luličcima, lulama, luletinama i pušenju. Sabrana djela Vanesse del Rio, preko Moane Pozzi do Bree Olsen. Naravno, tu su i veliki lulaši poput Toma Byrona, Rocca Siffredia do Mandinga! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 10.05.16 21:57 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 10.05.16 22:05 | |
| Ne mogu. Svima ovima na Youtubeu svaka čast, ali sve je to zapravo prežvakavanje jedne te iste teme sto puta i na sto načina, što bi rekao: "kapeličarenje". Onaj tamo se slika kako puši ujutro, pa popodne, pa navečer, pa gdje sjedi, kako vozi, koje duhane puši. Isto to radi i Bree Olson. I ujutro, i popodne i navečer, u autu, na stolici, u kuhinji.... Uostalom, kao i na linku kojeg sam postavio! Samo, priznajem, tema je malo drugačija! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 10.05.16 22:37 | |
| Mislio sam da samo ja tako razmišljam.. Dosadno.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 10.05.16 23:04 | |
| Upravo tako Saša; dosadno jedno - dosadno i drugo. Vječno prežvakavanje iste teme. No, molim, tko voli - nek' izvoli, svatko prema svom ukusu. Možda se u toj hrpetini materijala i nađe nešto zanimljivo. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 11.05.16 8:34 | |
| Ja sam jedno vrijeme pratio neke kanale, dok sam počinjao, zbog recenzija i to. Nije mi bilo svejedno baciti pare na nešto što mi možda neće pasati.
Sad jedino još pratim halfwheel za recenzije limited edition cigara. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 11.05.16 9:27 | |
| haha cekaj foksi zas ti je stuff and things iritantan ?! | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 11.05.16 9:47 | |
| | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 11.05.16 9:48 | |
| Ne znam. Vidi se da tip glumata....😊 ne znam kako to objasnit. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 11.05.16 10:05 | |
| sorry pomijesao sam postove - uglavnom da pederkast je al fakat ima dobre recenzije i zna dosta | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule 11.05.16 13:37 | |
| Mozda zato da. Pedriko koji nesto zna 😁 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Youtube Kanali Vezani za duhane i lule | |
| |
|
| |
| Youtube Kanali Vezani za duhane i lule | |
|