| Pregovori sa Turčinom | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Pregovori sa Turčinom 23.05.16 22:16 | |
| Turčin Ali Uckun mi nudi novu blok meericu iz Eskisehira (njegova izrada) za 115 dolara. Duljina 16 cm, visina komore 6 cm plus sarkofag. O cijeni još pregovaramo, naravno, zapravo mu pipam puls i nisam ozbiljno zainteresiran, ali je činjenica da je pipa lijepa. Fotka u prilogu. Zanima me vaše mišljenje! Davorine, Sarma znate da sam ja sa mjerama na pas-mater, je li to veliko, malo, srednje? [You must be registered and logged in to see this image.]Da se razumijemo; imam lula, nije da nemam, ali mu malo pipam puls, zanima me do koliko je spreman ići! Cjenkanje je najljepši dio priče! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 23.05.16 22:39 | |
| To je korektna cijena, a ovo sa dimenzijama Uzmi centimetar i par bentica pa mjeri...16 cm bi trebao biti neki standard u hrvata | |
|
| |
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 23.05.16 22:48 | |
| Pipa mi se čini ok.... Nisam siguran koliko ima "mesa" , jer ju je kurva Osmanlijska tako slikao da se ne vidi debljina... [You must be registered and logged in to see this image.]Ja nisam osobno zainteresiran, imam nažalost neke druge prioritete i stvari za riješiti, ali ako netko je, mislim da bi on to spustio do nekih 80 dolara. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 23.05.16 22:59 | |
| to su velike dimenzije za meer! a cijena i vise nego prihvatljiva za novu meericu, naravno ako je block
nazalost najcesce, npr od altinaya, koje se nude za oko 100 EUR su - unutarnji promjer zarnice - cca 1,7-1,8cm x 3-3.5cm, one s vecim zarnicama u standardu vrijesa 2cm x 4cm ne gine ispod minimalno 150 eur pa na gore otvoreno
JEDINO.. kako sam nedavno cuo ako salje iz turske, neka salje obicnom postom. oni vole slati UPS-om a UPS salje sve drito na carinu i onda pocinju muke... EORI broj pa na dalje | |
|
| |
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 23.05.16 23:36 | |
| Budući da ja Paypal nemam, nudi mi plaćanje Western Unionom, i free shipping. Ako je netko zainteresiran, mogu mu poslati našu prepisku na p.m. ali sutra, jer se sada spremam na spavanje. Sutra je za neke od nas ipak radni dan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 24.05.16 9:02 | |
| Inače se u cjenkanje ne ulazi ako se ne misli kupiti. | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 24.05.16 13:26 | |
| - Leo je napisao/la:
- Inače se u cjenkanje ne ulazi ako se ne misli kupiti.
Mali, ti imaš sve veća i veća muda | |
|
| |
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 24.05.16 15:09 | |
| Je, je, mali je odlakavio! Dobiti će on po mudima! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 24.05.16 15:20 | |
| na prvi pogled izgleda ok.... i cijena je ok... po prilici je veličine one Tanjganika... | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 24.05.16 18:50 | |
| Ne mora biti prijevara samo se može dogoditi da je ne pošalje, za takve slučajeve sam čuo. A pravilo za cjenkanje vrijedi na svim orijentalnim tržnicama i kaže da se ne cjenka ako se ne namjerava kupiti. Ako je prodavač jako neugodan onda se ne kupi. Ja samo kažem, a vi ne shvaćajte to kao bezobraznost. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 24.05.16 18:52 | |
| I meni se čini! Ipak sam odlučio uzeti colštok u ruke i izmjeriti! Je, to je veličina i slični oblik one Tanganjike! No, sada nažalost imam neke druge prioritete, ali ako Turčin spusti na 70 dolara, možemo eventualno razgovarati! | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 24.05.16 18:54 | |
| Da pogodim, prioritet postaje smokingpipes? | |
|
| |
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 24.05.16 19:01 | |
| Ne. Mebl. Ako te baš zanima. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom 24.05.16 22:49 | |
| ima ovdje blizu mene jedna dobra trgovina s mebl štofovima! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pregovori sa Turčinom | |
| |
|
| |