Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 34 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Lane Limited - BCA 02.08.16 17:10 | |
| Zemlja podrijetla: US Proizvodi: Lane Limited (STC) Sastav: Black Cavendish Rezanje: grubo Jačina: 1/5 Pakiranje: bulk
Najcrnji duhan koji sam ikad vidio. Ovo je tzv. fire-cured black cavendish. Miris nije pretjerano jak, ali svejedno je vrlo ugodan. Ono što sam ja dobio bilo je dosta vlažno tako da sam ga pustio da se malo suši prije punjenja. puni se lako i gori veoma sporo i ujednačeno. Dim je pun, blag i gust. Može se igrati s njim jer je najblaži i najslađi duhan koji sam ikad pušio što ne znači da je loš. Naprotiv, aroma je puna i neodređena tako da treba otkrivati što sve ovaj duhan skriva. Ja sam naišao na vaniliju u tragovima i još nešto što me malo podsjeća na javanski Kasturi. Definitivno must have za svakog ljubitelja cavendisha i aromatika uopće. Room note je nešto najljepše što sam ikad omirisao od bilo koje duhana. Ako imate curu/ženu i želite je navući na lulu, ovo je prava stvar TIP: Pušite ovo iz što veće lule jer se aroma bolje otvara i užitak je dugotrajniji.
Ocjena: 4/5 | |
|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Lane Limited - BCA 02.08.16 20:05 | |
| Kak stoji sa propylen glikolom? Da li vlažnost dolazi i od toga? (Dosad iskustvo sa lane limited je da ga žešće natope u to) | |
|
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 34 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Re: Lane Limited - BCA 03.08.16 13:33 | |
| Hmm, vjerojatno, nisam siguran. Duhan je dost vlažan. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Lane Limited - BCA | |
| |
|