| Koristenje tampera tijekom pusenja lule | |
|
+3kamarad igorrr G.S.Patton paludamentum 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 07.09.16 14:01 | |
| Neki dan sam bas naletio na ovo i cini mi se kao vrlo slikovit i jasan prikaz same dinamike gorenja odnosno pusenja lule pa samim time i uloge tampanja - mislim da je izvrsno za pocetnike koji se muce s cestim gasenjem https://www.youtube.com/watch?v=hLpXB3GLcgo | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 07.09.16 16:08 | |
| Sigurno korisno za pocetnike, slazem se...no, u konacnici, sve se svodi na osjecaj za feeling | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 07.09.16 16:50 | |
| osim ako on nije potpuno krivi lako je za nijanse recimo sjecam se da sam kao pocetnik uvijek pretjerano nabijao duhan i svjedocio sam istom kod dosta kolega lulasa pocetnika i tek kad su mi pocele sjedat neke analogije i termodinamika (sto je btw meni bilo cak korisno za studij) vise sam razumio kak se to dimi p.s. svega je vec bilo po forumu sto se tice feelinga za osjecaj kod lule tak da nikad nije na odmet stavit nes konkretno (all time favorite mi je juha od usnika naseg sad vec rahmetli wiza) | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 07.09.16 18:08 | |
| Meni je to previše podataka i rasčlanjivanja. Ali to sam samo ja. Ja inače sve radim po osjećaju pa me ta studioznost uvijek deprimira. Ali tko voli sigurno će uživati a i nešto naučiti... Osim u dijelu gdje priča o kašljanju. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 07.09.16 18:18 | |
| | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 07.09.16 18:56 | |
| - paludamentum je napisao/la:
p.s. svega je vec bilo po forumu sto se tice feelinga za osjecaj kod lule tak da nikad nije na odmet stavit nes konkretno (all time favorite mi je juha od usnika naseg sad vec rahmetli wiza) cisto za info, nije rahmetli wiz nego je sad pod nickom ivan sanjug | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 07.09.16 19:05 | |
| OZNA sve dozna | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 07.09.16 19:15 | |
| A jel, rahmetli Wiz je uskrsnuo....šteta....
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 08.09.16 17:11 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 08.09.16 20:37 | |
| je jednom rekao "raditi od pice kapelicu", pa se nekako kroz diskusiju spontano razvio izraz "kapeličarenje", tako da zapravo copyright pripada , od njegove fraze je sve počelo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| |
| |
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 08.09.16 22:32 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 9:30 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 9:57 | |
| Eto generale, sada je i taj dio povijesti čovječanstva i lulaštva rasvijetljen! Nadamo se danas konačno te vidjeti u klubu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 10:35 | |
| Jeste, generale! Vrijeme je za akciju! Osim ako ne krije nešto! 😀 Možda je žena! Ili je ćelav! Ma što god je toleriramo!😀 | |
|
| |
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 11:50 | |
| - kamarad igorrr je napisao/la:
- Jeste, generale! Vrijeme je za akciju! Osim ako ne krije nešto! 😀 Možda je žena! Ili je ćelav! Ma što god je toleriramo!😀
Ma ćelav je, onako lagano, ali mi smo tolerantan svijet! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 12:38 | |
| Znači, ne gine nam dizanje zastave u 14,99! | |
|
| |
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 12:50 | |
| Ne gine! Ali smo žestoko ! Imati će Antiša što brisati i seliti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 13:25 | |
| Dragi moji! Usprkos vasoj silnoj zelji da me vidite u Klubu danas, te usprkos mojoj jos silnijoj zelji da dodjem, morat cu vas sve razocarati...naime, kao sto je to slucaj posljednjih nekoliko godnica, nisam u blizoj okolici (opet sam vani, da...). Sasa, nista od dizanja zastave, nazalost, mada vidim da bi vam jedno dobro postojavanje dobro doslo... Igore, zena definitivno nisam, provjerio sam prije nekoliko minuta . No, ne da sam celav, nego na glavi iznad linije gornjeg vrha uha (osim obrva) nema niti traga niti glasa bilo kakvim lasima...no, zato je brada tu Uglavnom, lijepi pozdrav svima, i onima koji ce nazociti velicanstvenom susteru danas u Klubi, tako i onima koji, kao i ja, iz bilo kojeg razloga, nece biti u mogucnosti biti tamo! | |
|
| |
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 13:38 | |
| Znaš gdje smo, kada si tu, dođi i postroji! Imam i ja neki čin, pa ti mogu dati prijavak! :-) _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 14:06 | |
| Jaaaaoooo, znao sam da je ćelav!!! Tako zvuči a sigurno i tako oblači!!!! A za dolazak je opet diplomatski izvrdao, ali dobro. Što se postrojavanja tiče... Major, koji nam je bio komadant komande na granici, na dan skidanja me pozvao i rekao da goreg vojnika nije imao u 20g na granici :primitive2: Pa sad na vama je... | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 20:43 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule 10.09.16 20:51 | |
| E moj generale, svaka ti zlata vrijedi!!! 😏 Gdje si da si pazi na se... A u klubu te čekamo spremni za raport!😀 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koristenje tampera tijekom pusenja lule | |
| |
|
| |
| Koristenje tampera tijekom pusenja lule | |
|