| Nepoznata lula | |
|
+10kamarad igorrr Davorin dado bayro Rakija oliohardi foksieloy Sarmageddon FranjoTheWolf Storvagun 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Nepoznata lula 13.06.17 12:29 | |
| Zanimljiv oblik u svakom slucaju. a i fina cijena. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Storvagun Prva lula
Broj postova : 24 Join date : 24.09.2015 Age : 44 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nepoznata lula 13.06.17 17:16 | |
| Da, i meni je nejasno koji je to oblik.
Može li proći pod bent dublin? | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Nepoznata lula 13.06.17 18:42 | |
| Ne. Prije neki "quasi calabash quarter bent". No ne opterećuj se sa takvim stvarima! Puši i uživaj! Lula je dobra, kvalitetna, cijena više nego smiješna, dakle; šišaj Mitre! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nepoznata lula 13.06.17 19:19 | |
| I obzirom da je DB ukinuo veliki dio svoje proizvodnje, mozda imas uskoro jedan pravi mali raritet 😊 | |
|
| |
Storvagun Prva lula
| Naslov: Re: Nepoznata lula 13.06.17 19:48 | |
| Ma ne opterećujem se sa oblicima, već me poprilično zabavlja kako je početniku poput mene dosta teško prepoznati ih. Ima tu svega i svačega i treba se oko utrenirati. Bilo je još par DB lula. Sa nekakvim metalnim konstelacijama između usnika i tijela lule. Nije mi niti jedna zazvonila. No kupio sam neku na kojoj piše Brigg-01. Opet za 29€. Jer nisam mogao izaći iz dućana praznih ruku. Meni je jako lijepa. Gotovo da mi je žao što nisam ponudio teti 100€ i tražio da odaberem 5-6 lula, siguran sam da bi pristala. Možda sljedeći put. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Nepoznata lula 13.06.17 20:18 | |
| Pa što čekaš! Učini tako, baci čaroban smješak i to je to! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Storvagun Prva lula
| Naslov: Re: Nepoznata lula 13.06.17 20:24 | |
| Ma odlučio sam da je za ovaj put dosta. Planirao sam potrošiti 70€ na jednu lulu, umjesto toga sam našao dvije koje mi se jednako sviđaju za 60€. Ne treba pretjerivati(iako sam u napasti). Usput budi rečeno, teta mi je na poklon dala punu staklenu teglu(sa vakumskim poklopcem) nekakvog njihovog duhana. | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Nepoznata lula 13.06.17 20:28 | |
| Dobru si ti tetu nasao...tetin mali... | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Nepoznata lula 13.06.17 20:50 | |
| [/quote] mogla bi proc za bent rhodesian | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nepoznata lula | |
| |
|
| |
| Nepoznata lula | |
|