| Danish pipe shop | |
|
+14oliohardi Gillette bayro wranjo123 TheDude dado Lakeman Majka foksieloy Yolo1234 Tomo1978 Leo Davorin paludamentum 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Danish pipe shop 12.12.16 16:46 | |
| Ne znam je li vec pisano o ovom shopu - nek me modarator u tom slucaju premjesti. Evo link: [You must be registered and logged in to see this link.]Dakle, sami pogledajte ponudu - mogu samo reci da su skupi ali SALJU u Hrvatsku provjerio sam upitom. Marko Brajkovic <brajkovic.marko92@gmail.com> 4:10 PM (33 minutes ago) to info Hello Gentlemen! I would like to know if it's possible to ship pipe tobacco products from your online shop to my home country - Croatia. I'm sending you this inquiry because a lot of EU online shops ceased their online trading of pipe tobacco due to a EU regulation. In any case please answer. I was planning to purchase tobacco from your online shop via credit card transfer as listed in the information provided on your web site. Best regards! njihov odgovor The Danish Pipe Shop <info@danishpipeshop.com> 4:11 PM (32 minutes ago) to me Hi Marko Just go ahead and order. We will ship:) Med venlig hilsen/Kind regards Nikolaj Imate o nacinu placanja na stranici moze preko racuna moze pay pall e sad u slucaju eventualnih grupnih narudzbi mislim da bi to islo jer su mi kasnije napisali: ''we urge you to buy more than one tin '' | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Danish pipe shop 12.12.16 18:47 | |
| Sve je to lijepo, ali su cijene "boli glava"! To neka ostane kako bi "Idoli" rekli "Obrana i poslednji dani"! ili posljednja linija obrane! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Danish pipe shop 12.12.16 18:51 | |
| Stvarno boli glava od cijena... | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Danish pipe shop 12.12.16 19:33 | |
| ovo ljeto sam bio tamo osobno, dućan je raj na zemlji (osim cijena). imaju sve živo i prodavači su im lulaši s dugogodišnjim stažem tako da ti lijepo sve objasne što te zanima. druga odlična stvar je da imaju duhane "iz rinfuze" i da si možeš napraviti miješavinu koju želiš. pretpostavljam da ih se može kontaktirati i reći im šta da ti zmiksaju preko online narudžbe ako nekoga to zanima. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Danish pipe shop 12.12.16 19:39 | |
| Bio sam i ja proljetos, mali im je dućan bio, ali su preselili niz ulicu. Zbilja imaju sve, cijene su prilagođene njihovom standardu. Ugodni su i cijene lula nisu tako velike. Isto tako, dva dečeca za tezgom znaju sve kaj treba znati. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Danish pipe shop 12.12.16 21:42 | |
| da ne ponavljam za cijene i glavobolju
ali u kontekstu sad vec bogeku fala minule panike - eto ima ko bude slao btw kapstani su redovne cijene recimo | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Danish pipe shop 12.12.16 21:49 | |
| pa cek, 17 eura i nije tako puno ili sam ja lud | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Danish pipe shop 12.12.16 22:27 | |
| Danska kruna i kuna su omjer 1:1, da ti bude lakše! I naruči kilu MM 965-ice da se iskupiš za ono bogohuljenje prošli tjedan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| |
| |
Yolo1234 Prva lula
Broj postova : 73 Join date : 26.07.2016 Age : 27 Lokacija : Samobor
| Naslov: Re: Danish pipe shop 30.12.16 15:38 | |
| ako se narucuje iz zemlje EU (koja šalje u RH) dal se moze desit da zapne na carini duhan | |
|
| |
| Naslov: Re: Danish pipe shop 30.12.16 17:39 | |
| Ne.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 9:31 | |
| Drugovi ne znam jeli vezano za EU direktivu, ali ode shipping nizbrdo... Shop je kao sto znamo malo skuplji, ipak je Danska u pitanju ali za neke medicine se isplati... Za normalne kilaze posiljke, shipping to Kroejsa 8.20$. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 10:32 | |
| Vidio! Odlično! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 10:33 | |
| E ovo je vec pristupacno!! | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 11:25 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 12:06 | |
| To je definitivno podnosljivo! I nema potrebe za preracunavanjem, buduci je odnos DKK - HRK otprilike 1:1 _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 12:09 | |
| Kad dođem doma za komp kupujem jedno 10 limenki Brown sugar flakea dok ne podignu carinu opet. Uljepšao si mi dan ovim postom | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 12:10 | |
| Yep! Sasvim slučajno vidio jer mi je trebala adresa frendu koji je u Kopenhagenu, a poslao sam ga po B. S. Flake! | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 12:16 | |
| cigare kod njih: Najjeftinija cigara ( i kod nih i kod nas) Guantanamera Cristales, tamo je 40kn a kod nas 18kn Romeo Y Julieta No.2 kod njih 65kn a kod nas 61kn.
Duhan Mac Baren, Original Choice, kod nih 74kn, kod nas 65kn.
u čemu je fora? Jedino što imaju neke duhane kojih kod nas nema... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Majka Hladan dim
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 12:20 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- u čemu je fora? Jedino što imaju neke duhane kojih kod nas nema...
That's the point! | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 12:47 | |
| Pretpostavljam da je fora u porezima | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 13:16 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- Pretpostavljam da je fora u porezima
Nisam na to mislio vec u cemu je fora da je ''tak dobar shop'' a skuplji nego kod nas. (ono sto ima kod nas za kupiti) _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 14:19 | |
| ja sam uz Lakija, laki je uz nas! | |
|
| |
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 15:19 | |
| Ajde, budimo ozbiljni; Laki, u pravu si, samo imaju veći izbor duhana, a njihove "domaće" mješavine su vrlo dobre. Naravno da OC ili Škota neću tamo kupovati, već ono što mi se čini zanimljivim, bez straha da će me carina klepiti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Danish pipe shop 28.11.17 15:46 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ajde, budimo ozbiljni; Laki, u pravu si, samo imaju veći izbor duhana, a njihove "domaće" mješavine su vrlo dobre.
Naravno da OC ili Škota neću tamo kupovati, već ono što mi se čini zanimljivim, bez straha da će me carina klepiti! Pričaš o količini do 250grama? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Danish pipe shop | |
| |
|
| |
| Danish pipe shop | |
|