Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma
5 posters
Autor/ica
Poruka
FranjoTheWolf Prva lula
Broj postova : 53 Join date : 20.09.2016 Age : 26 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Mac Baren Tobacco, vanilla cream
Naslov: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 03.04.17 20:42
Moja prva lula je bila kad sam imao 14 godina, od mog pokojnog dede Real Briar marka molim lijepo, lula je nekako mala i to mi se ne sviđa, te više ne uživam u njoj zbog tog i nekih moralnih razloga...
Prve lule koje sam osobno kupio su bile preko njuškala, 3 lule za 120kn, tada sam bio neiskusan i nisam znao kaj je to plastićno smeće za lulu, a kaj sam ja kupio je bilo za bacit, ali ajde, s tim lulama sam dobio četke za lulu i alat, koji mi je pojačao iskustvo za lule
Shvativši da sam kupio drekec za lulu, kupio sam poštenu lulu, za 220kn Zobo 508 piše na njoj, mislim da je Rosewood, ta lula mi je bila najbolja, nju sam koristio do danas, popucala jadna, raspada se
Imam još bratovu lulu koju je dobio za rođendan, ne puši ju, i to je neka jeftina, raspada se isto
I sad sam u potrazi za novom lulom
Neznam gdje da kupim dobru lulu za 200 kuna, u Varaždinu više nema lula nigdje, Chamelot mi je daleko i neznam kako tamo stvari stoje, a ne vjerujem E-bayu baš
sve lule moje na okupu još jednom
eto, hvala
Zadnja promjena: FranjoTheWolf; 04.04.17 7:37; ukupno mijenjano 1 put.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 03.04.17 21:03
Čekaj Sarmu da ozdravi; onda ćeš nabaviti pristojne lule po razumnoj cijeni!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 03.04.17 22:34
slažem se, i ne koristi više za pokojne
FranjoTheWolf Prva lula
Broj postova : 53 Join date : 20.09.2016 Age : 26 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Mac Baren Tobacco, vanilla cream
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 04.04.17 7:49
bayro je napisao/la:
Čekaj Sarmu da ozdravi; onda ćeš nabaviti pristojne lule po razumnoj cijeni!
E super, reci mu nek mi se javi kad ozdravi
Davorin je napisao/la:
Da da, naravno
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 04.04.17 8:31
Ako ti se ne da čekati Sarmu, mislim da se u mojoj kolekciji može naći neka lula koja bi ti mogla odgovarati
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 04.04.17 17:00
Davorin je napisao/la:
Slažem se, uostalom, zašto bismo te izbacili sa foruma? Nema za to nikakvog razloga! Osim naravno, ako i dalje nastaviš koristiti neke smiliće koji su rezervirani za senatore: , , i tako.....
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
FranjoTheWolf Prva lula
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 04.04.17 18:21
bayro je napisao/la:
Slažem se, uostalom, zašto bismo te izbacili sa foruma? Nema za to nikakvog razloga! Osim naravno, ako i dalje nastaviš koristiti neke smiliće koji su rezervirani za senatore: i tako.....
oprosti
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 04.04.17 18:26
nije bed, ali smo ih sami naručili kod meštra od smajlića
FranjoTheWolf Prva lula
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 04.04.17 18:37
Davorin je napisao/la:
Kako se to dela, i ja bi naruči
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 04.04.17 18:55
FranjoTheWolf je napisao/la:
Davorin je napisao/la:
Kako se to dela, i ja bi naruči
Prvo treba bit stari i iskusni macak, pa se moze pricati o privatnom smajlicu
FranjoTheWolf Prva lula
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 04.04.17 19:00
Rakija je napisao/la:
Šteta, baš sam se ponadao jednom vuk smajlićom s lulom
Rakija Oblak dima
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 04.04.17 21:46
FranjoTheWolf je napisao/la:
Rakija je napisao/la:
Šteta, baš sam se ponadao jednom vuk smajlićom s lulom
Salim se slobodno predlozi. U najgorem slucaju ga ubacujes sa IMG tagovima
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 12.09.18 16:20
ovo mi je daleko najdraza prezentacija lula na forumu - nekako sam shvatio da ovih dana treba bastiniti ideju da koliko god se nesto cinilo katastrofalnim forum uvijek ima razumijevanja i spreman je na pomoc <3
ako ima kakvih novina, Franc, molim te uputi nas
Vortimejovrh likes this post
Naslov: Re: Moje katastrofa lule, hvala kaj me niste izbacili iz foruma 12.09.18 16:57