| bollito pipe i duhani..from italy... | |
|
+11ivek sr_ki foksieloy Davorin dado wranjo123 Morf bayro Rakija babaq leonhardy 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 07.05.17 12:37 | |
| - dadost je napisao/la:
- A koja je tema?
Slavonac, ti si jučer opravdao svoj avatar! Mislim da ćete se ti i drug Rakija odlično slagati! Još da Iveka naučimo kako postaviti avatar, gdje će nam kraj biti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 07.05.17 12:52 | |
| Rakija i ja smo u odličnim odnosima još od malih nogu! Rakija jel tako, tako je! | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 49 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 07.05.17 13:26 | |
| Je istina bum si dal truda | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 07.05.17 13:54 | |
- Rakija i ja smo u odličnim odnosima još od malih nogu!
Rakija jel tako, tako je! Ma nas dvoje idemo skupa smo ko HDZ i afere. | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 07.05.17 14:09 | |
| Je. Kao picajzle u kupleraju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 07.05.17 16:01 | |
| - bayro je napisao/la:
- Je. Kao picajzle u kupleraju!
U kupleraju? A ja bedak neuki mislio da su picajzle u sakristiji... Svaki dan nešto novo za naučiti... | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 15:31 | |
| Upravo sam dobio Amphora full aroma I Captain Black duvan,nisam probao ni jedan jos,kakva su misljenja starijih i iskusnijih kadrova? | |
|
| |
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 15:36 | |
| Amphora uvijek dobra, Captain Black loš, oba aromatici. No to je samo moje mišljenje, o ukusima se ne raspravlja. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 15:42 | |
| Za amphoru se slažem sa drugom bayrom oberštovanim, cpt. black još nisam probao pa ne bih znao reći ni komentirati. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 15:55 | |
| Bayro,a ovog sam kapetana platio skuplje a i izgleda mi ko da ima 40g | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 15:58 | |
| Onaj Stanwwell vanila mi odležao već 3 nedelje,vetrio sam ga, držao na tacni,i dalje je odvratan kao kad sam ga tek otvorio.Da bacam to ili da sacekam negde 2 -3 godine. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 16:04 | |
| - oliohardi je napisao/la:
- Onaj Stanwwell vanila mi odležao već 3 nedelje,vetrio sam ga, držao na tacni,i dalje je odvratan kao kad sam ga tek otvorio.Da bacam to ili da sacekam negde 2 -3 godine.
Staviš u teglu i čekaš da naleti opet neki sličan duhan, pa onda i njega u istu teglu i nakon par godina imaš "pobožnu mješavinu" jer samo bog zna što pušiš. | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 16:06 | |
| Ja bi ga pomješao sa nekim neutralnim, razrijedio! Ili začinio latakijom! | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 16:09 | |
| E , to je pravi odgovor Rakija.Što kažu za piće u mom kraju."za dobru svinju nema lošeg napoja". | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 16:12 | |
| Dadoste,mešao sam ga sa MB regular blend,rezultat je bio da mi žao ono malo MB što sam pomešao. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 16:13 | |
| | |
|
| |
dado Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 16:19 | |
| Stavi u teglu i muhu. Ako ona krepa baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi! | |
|
| |
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 10.05.17 17:04 | |
- Ja bi ga pomješao sa nekim neutralnim, razrijedio! Ili začinio latakijom!
Ljudi nemojte se zezati i trošiti latakiju ili neki drugi dobar duhan na gluposti! Taj postupak je identičan kao kod vina; ako miješaš dobro vino sa lošim vinom, nećeš dobiti "srednje" vino, nego hektolitar lošeg vina, odnosno u ovom slučaju "pobožnu" mješavinu koja će se mjesecima povlačiti po raznim vrećicama ili staklenkama i na koncu završiti kao "milf pussy" ili u najboljem slučaju u zahodu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 11.05.17 13:56 | |
- Stavi u teglu i muhu. Ako ona krepa baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!
Ovo je valjda najjača stvar koju sam pročitao na forumu! HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 15.05.17 17:17 | |
| nabavio sam limenke od 100g Jacaranda I Danish black vanilla mixture.Postovani skupe,molim za vase misljenje i iskustvo s ovim duvanima(jedva sam ih iskukao,doduse malo i na sarm -190cm,103 kg).
| |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 15.05.17 17:21 | |
| - oliohardi je napisao/la:
- nabavio sam limenke od 100g Jacaranda I Danish black vanilla mixture.Postovani skupe,molim za vase misljenje i iskustvo s ovim duvanima(jedva sam ih iskukao,doduse malo i na sarm -190cm,103 kg).
Zvučiš ko da si ih oteo... A kakve veze imaju ti duhani sa temom:''bollito pipe i duhani..from italy...?'' _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
Zadnja promjena: Lakeman; 15.05.17 17:27; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 15.05.17 17:22 | |
| - bayro je napisao/la:
- dadost je napisao/la:
- Ja bi ga pomješao sa nekim neutralnim, razrijedio! Ili začinio latakijom!
Ljudi nemojte se zezati i trošiti latakiju ili neki drugi dobar duhan na gluposti!
Taj postupak je identičan kao kod vina; ako miješaš dobro vino sa lošim vinom, nećeš dobiti "srednje" vino, nego hektolitar lošeg vina, odnosno u ovom slučaju "pobožnu" mješavinu koja će se mjesecima povlačiti po raznim vrećicama ili staklenkama i na koncu završiti kao "milf pussy" ili u najboljem slučaju u zahodu! Resio sam taj problem.Imam jednog poznanika koji svasta trpa u lulu a najvise voli kad dobije bilo kakav duvan dzabe.Njemu ce se sigurno svideti jer ga nece nista kostati. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 15.05.17 17:23 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- oliohardi je napisao/la:
- nabavio sam limenke od 100g Jacaranda I Danish black vanilla mixture.Postovani skupe,molim za vase misljenje i iskustvo s ovim duvanima(jedva sam ih iskukao,doduse malo i na sarm -190cm,103 kg).
Zvučiš ko da si ih oteo...
Nisam,al zamalo..Ma šalim se.Šala je uvek zdrava. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 15.05.17 17:27 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- oliohardi je napisao/la:
Zvučiš ko da si ih oteo...
By the way,Lady of the Lake,what is your opinion? | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... 15.05.17 17:28 | |
| A kakve veze imaju ti duhani sa temom:''bollito pipe i duhani..from italy...?'' _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: bollito pipe i duhani..from italy... | |
| |
|
| |
| bollito pipe i duhani..from italy... | |
|