dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: C&D Bayou Mornink ? 18.10.17 14:38 | |
| ima li tko [You must be registered and logged in to see this link.] ili kakvo mišljenje o njemu, ja naručio pa da vidim hoću li preživiti!? | |
|
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: C&D Bayou Mornink ? 18.10.17 14:43 | |
| Policija ce te...tu mogu samo recenzije naruči pa popuši i napiši recenziju. Inače, ovo je odličan duhan, imao priliku probat jednom. Taj baja je vrlo popularan u Ameriki.... | |
|
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: C&D Bayou Mornink ? 18.10.17 14:55 | |
| e pa ili ću podmititi policiju ili neka me kazne ali gdje ću s duhanče nego u ovu temu!? | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: C&D Bayou Mornink ? 18.10.17 15:54 | |
| Dobar. Ima periquea, Dado, uši ima da ti otpadnu! A to što drndaš da nisi naručivao ništa osim aromatika, ne stoji! Na tvoju sam preporuku uzeo Arango i nikad nisam požalio! Najbolje ocijenjen duhan na TobaccoReviews! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
dado Oblak dima
| Naslov: Re: C&D Bayou Mornink ? 18.10.17 15:57 | |
| a tako sam ti ija tricu zabio na tjelesnom u srednjoj pa mislili košarkaš a ono slučajno, ni koš ne mogu pogoditi kad sam pod njim! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: C&D Bayou Mornink ? | |
| |
|