Kupio sam 1 lulu kod williama i zadovoljan sam... William odgovara na mail u 8min i šalje čim platiš, lula je čista i ispolirana, a izbor je ogroman. Cijene nisu kao uživo na pazaru, ali nisu ni kao u Danish pipe shop ili sl... Ukratko zadovoljan sam
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
Stigle su mi sinoc dve savinellice koje sam narucio od ovoga gospodina i mogu reci da je sve korektno , dosle su lepo upakovane , citave i ociscene . Jedina zamerka mi je sto ne odrzava bas sajt te vam se moze desiti , kao sto se meni desilo , da je lula u koju ste se zaljubili vec prodata . Ali ako to i bude slucaj Vilijam ce vam preporuciti lulu slicnog oblika i kvaliteta . Koga interesuje transport kosta 5 eura za posiljke do 100g , a Vilijam pored svake lule upise i gramazu te vam olaksava matematiku . Lule mi je poslao u sredu 21.11 a stigle su u ponedeljak 26.11. tako da se ne ceka dugo . Slike cu okaciti uskoro da vam se malo pohvalim
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
Wiiliam je odličan, a sajt se taman uklapa u cijelu sliku. Nema filtera ni sortiranja kao na modernijim sajtovima, pa trebaš kopati da nađeš što želiš. Ima poseban starolulaški štih, teški old school. A lule kao iz vremeplova...
Još jedna Stanwellica je na putu...
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
Gospodin William prešućuje oštećenja na lulama koje prodaje, uputno je tražiti dodatne slike i detaljno sve pregledati. Upravo sam ga uvridia jer sam se tia pogadjat oko cijene. Kaže mi: nije ti ovo južna Europa ili kina ))
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Sto reci ... osim na Engleski. Asshole.. Juzna Europa... moz misliti, pa najvise Ameri pokusavaju spustiti cijenu, kad kupuju moje lule, barem se ogrepsti za besplatnu postarinu🤪
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
William JE šupak. progorenu žarnicu mi je prodavao pod lulu u savršenom stanju, drugu lulu sa puknutim usnikom isto kao nema greške...
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Traži ga lovu nazad, ako odbije, fotkaj to i objavi na fb-u u "Gentlemans pipe society" koji je najveći takav forum na fb-u i svi koji nešto znače u našem malom svijetu ga prate i čitaju. Vjeruj mi da će osobno doći do Zadra da ti vrati pare! Vjeruj mi - provjeren recept!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Rale likes this post
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
Eh, nisam bio toliko naivan da kupim prije detaljne inspekcije. Kad sam mu javio da vidim oštećenja na slici, pokušao mi je prodati po nižoj cijeni... koji crv. Al mi iz južne/istočne Evrope smo za njega cigani... Samo sam htio upozoriti društvo na oprez kod trgovine s njim
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Ja san poslova s njim prije nego sam vidio da nemate bas dobra iskustva. Lik je malo bezobrazan, a lula je bila jeftina i meni kao početniku je okay. Iako da sam prije pročita ovo ovdje ne bi se upušta u kupnju
OK, svaka škole se plaća. Ako te nije izradio, dobro si prošao, ali je lik šupak par excellence. Ako kupuješ online, samo Nijemci, oni su korektni i svaku reklamaciju (opravdanu) uvažavaju i nude povrat para ili zamjenu. Ista iskustva imam i sa Poljacima - Balandisom, korektni, brzi, za svaku pohvalu.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
PerB likes this post
Rale Prva lula
Broj postova : 63 Join date : 28.08.2020 Age : 58 Lokacija : Kragujevac, Srbija Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Black Mallory