ah, nisam odavno pogledao na forum, živjeli mi svi. Slabo dimim lulu u zadnje vrijeme, vratio se na duhan za motanje... Ali vuče me neka Savinellica na ebayu, pa tko zna možda se i vratim... Ostavio sam 2 lule (Stanwell i Pasatore maslinu), ostale prodao...
Pa evo sad naletim na ovu temu... William ahhaha, lik je lud ko šiba i kako bayro kaže bez okolišanja definitivno teški šupak. Ja sam se ipak uspio zabaviti par puta i nabavio nekoliko ok lula od kojih 1 još uvijek imam, sa prvom sam još uvijek zadovoljan, a dalje sam mogao proći i bez njega... Može se s njim ako znaš što želiš, ali oprezno, treba ga natjerati da dobro slika i ne zaletiti se. Dobre lule odu brzo, većinom na stranici ima neke prastare primjerke koje nitko ne želi... Cjenkat se s njim treba obavezno, najčešće u startu reagira 'grubo' onda sutra šalje mail, pa pristane i tako. Doživljaj ko da kupuješ lule na Danskom pazaru
PerB likes this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Na kraju san kupija još jednu lulu u njega došla poštom jučer, on takav kav je, a ja luđi kad s njim iman posla.stavija bi sliku al neznan kako
Ignoro and Vortimejovrh like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Da, na prvu je malo cudan al ima okay lula po korektnim cjenama i moras ih sam dovest u stanje za pusenje. I svaka koju sam kupija od njega se jako dobro pusi- 20ak lula: Loran, Brakner, BBB, Stanwell, Graco, Hardcastle, Orlik, Dunhill, Parker, Chacom….
Igor ZG, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post