| Danske Club | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Danske Club 02.03.18 16:19 | |
| Pronasa sam neku staru Danske Club lulu, lepo upakovanu sve sa stalkom, no ono sto me je zacudilo je to ca ima nekakav sraf koji povezuje bowl i stem, ali iz bowl dela, nije u pitanju stinger. Zna li tko ca bi to moglo bit ? C | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 17:18 | |
| Znam ja. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 17:51 | |
| Eto ga na! U najboljim godinama a neozbiljan! | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 18:12 | |
| Hehe, osim sto je sraf. Zanima me malko vise da li je to uobicajno kod starijih lula ? Svakako je nisam jos dimit, posto sam je jucer ocistia sa alkoholom, Znas li mozda ima li nekakvih promjena u okusu zbog toga ili ca slicno ? | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 18:18 | |
| To je često kod starih lula. Očistio je jesi i uživaj! Nema utjecaja na okus duhana ili pusenje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 18:23 | |
| Super ! Hvala ti. Jako lepa lula, a nasao sam i jednu lepu Meerschaumicu sa izrezbarenim Posejdonom. Jeste klise, no, jako lepa izrada ! Poslacu sliku cim uslikam | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 18:31 | |
| Promijenio sam naziv teme. Ne može se zvati Sraf.
Pravilo br. 9. Koristite smislene i prikladne naslove za teme koje pokrećete (Pomoć! Pitanje? Što da radim? nisu smisleni naslovi…) Na taj način će teme biti lakše za pronalaženje kada netko drugi bude trebao pomoć. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 18:51 | |
| Imam jednu ocevu biliardicu sa srafom kupiljenu u engleskoj. Malo me taj sistem nervira kod redovnog odrzavanja, ali mi je draga uspomena. | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 18:54 | |
| Pa mene malo plasi da ce se stem olabaviti, ova je u dobrom stanju posto je stala u drvenoj kutiji tko zna od kad | |
|
| |
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 19:15 | |
| Ne bi trebao usnik olabaviti, jer je od vulkanita. Nego, na fotki ne vidim jasno ima li u tom usniku neki metalni dio? Čini mi se da ima. Ako ima, samo polako i pažljivo kod sastavljanja (i rastavljanja, naravno!) i sve bi trebalo biti ok. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 20:31 | |
| Nema metala u usniku, cini ti se zbog svetla ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Danske Club 02.03.18 20:34 | |
| Navoj mi izgleda ok. Dakle samo fino, polako i biti će sve OK! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Danske Club 03.03.18 23:34 | |
| Obrisao nepoćudne postove. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Danske Club | |
| |
|
| |
| Danske Club | |
|