| Web shop: Smokingpipes | |
|
+53dalam666 v.milan Polerouter Vortimejovrh nick_praskaton PerB Profesor24 Slajs Branislav wranjo123 Davorin ilustrišimuš Batorić Pantarei SanjinRI Marko1980 oliohardi bayro svigi ivek Lakeman paludamentum fra_Perica Leo babaq Gillette Timro Nino999 Vucko22 Suspiria Ignoro gregak CortoM IgorS dejan68ks Beki Brada Lodir Lucky97 Zupnik sr_ki Joci imnik Civi Tomo1978 Zmajevic foksieloy TheDude Majka G.S.Patton Mr.Holmes Rakija Sarmageddon dado 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 09.05.18 11:18 | |
| Jučer stigla narudžba od 04.04, konzerva 50g i 3 oz-a u rinfuzi, hvala Zeusu bez carine | |
|
| |
Joci Prva lula
Broj postova : 31 Join date : 06.04.2018 Age : 25 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Penzance, HH Vintage Syrian, WhiteKnight
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 09.05.18 14:58 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Docekalo me jucer neugodno iznenadenje. Na neku srecu zavrsio s poslom ranije te stigao naci paket prije nego je netko drpio iz portuna. Kako da se za ubuduce osiguram od ovakvih situacija? Btw. Probao sam Dunhill duhane. 965 mi je na prvu super iako mrvicu mild, EMP i NC su mi slabi i jednolicni nekako. Morati cu ih jos isprobati. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 09.05.18 15:29 | |
| Ja sam prvi put nasao u otvorenom sanducetu kovertu,al sam rekao postaru da ce mi on licno platiti ako mi neko ukrade,otad me zove telefonom ako nisam kuci. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17534 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 09.05.18 15:35 | |
| - Majka je napisao/la:
- Meni se "JimInks" pokazao kao najlegitimniji recenzent.
Ima ih još par.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 10.05.18 13:39 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 10.05.18 13:56 | |
| - Joci je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Docekalo me jucer neugodno iznenadenje. Na neku srecu zavrsio s poslom ranije te stigao naci paket prije nego je netko drpio iz portuna. Kako da se za ubuduce osiguram od ovakvih situacija? Btw. Probao sam Dunhill duhane. 965 mi je na prvu super iako mrvicu mild, EMP i NC su mi slabi i jednolicni nekako. Morati cu ih jos isprobati. meni je nightcap jedan od kompleksnijih duhana koje sam pušio. probaj sporije pušiti jer svi duhani budu jednolični ako ih pušiš na brzinu. | |
|
| |
Broj postova : 17534 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 10.05.18 16:53 | |
| - Joci je napisao/la:
Docekalo me jucer neugodno iznenadenje. Na neku srecu zavrsio s poslom ranije te stigao naci paket prije nego je netko drpio iz portuna. Kako da se za ubuduce osiguram od ovakvih situacija? Btw. Probao sam Dunhill duhane. 965 mi je na prvu super iako mrvicu mild, EMP i NC su mi slabi i jednolicni nekako. Morati cu ih jos isprobati. Joci, problem je u tome što to nije preporučena pošiljka i poštar je u principu može ostaviti u sandučiću. Ovo je svinjarija, jer ju je netko mogao maznuti i imao si sreće. Probaj razgovarati sa poštarom i nekako ga nagovoriti da ti ostavlja obavijest, a ne ovako. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 10.05.18 23:43 | |
| Upravo sto sam i ja rekao Bavro-u Srbistanu i Croanistanu samo tako mozes s postarom razgovarati...nazalost. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.05.18 11:02 | |
| - Joci je napisao/la:
- Kako da se za ubuduce osiguram od ovakvih situacija?
ili da kazes postaru da ti ne ostavlja ili kupi veći sandučić u koji stanu paketići. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| |
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.05.18 14:46 | |
| Za 20 godina foruma... | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.05.18 15:00 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Za 20 godina foruma...
Odlična ideja! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.05.18 15:37 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.05.18 15:51 | |
| U duginim bojama? | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.05.18 17:35 | |
| Dobra ideja. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.05.18 18:49 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.05.18 21:01 | |
| Budemo o tome u nedjelju razgovarali! To uopće nije loša ideja! Majice za po ljeto!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Joci Prva lula
Broj postova : 31 Join date : 06.04.2018 Age : 25 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Penzance, HH Vintage Syrian, WhiteKnight
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 14.05.18 16:24 | |
| Nije mi vrag dao mira. Naurcio jos. Trosim novac kao da ga imam, uzas... SPC Plum Pudding Special Reserve 4oz, C&D Star of the East 2oz, Dunhill Flake 50g, PS400 i PS403 flake 2oz-a svaki, Kramer's Extra Smooth 2oz. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 14.05.18 17:12 | |
| Stigao Morleys best,Odessa,Red Odessa i Mountain camp.Sr-ki sve bio u pravu-Morleys podnosljiv,nit smrdi nit mirise,Odessa bolja od Red varijante dosta.Naravno bez carine,iako sam pre par dana za maltene isto platio 20$-lutrija cista. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 17.05.18 19:27 | |
| Stigao Epihpany,Baileys front porch,Constelation i Founding fathers.Ovaj zadnji me prijatno iznenadio,prvi aromatik od koga mi nije muka,cak ima vrlo prijatan ukus,a mirise otpilike kao neki liker rum-karamela.Ali vrlo blago.A i front porch mi se na prvu lulu svidja. | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 18.05.18 13:26 | |
| odessa dobra, a front pourch je ok, ali ga ja vise necu porucivati... | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 28.05.18 12:33 | |
| Posle 5nedelja, konacno stigla posiljka od SP- -Habana daydream -Star of the east, -Clay lula, da vidim utiske..
I naravno cestitka od drzave...jbm li im nanu... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 28.05.18 12:35 | |
| - sr_ki je napisao/la:
- Posle 5nedelja, konacno stigla posiljka od SP-
-Habana daydream -Star of the east, -Clay lula, da vidim utiske..
I naravno cestitka od drzave...jbm li im nanu... Pa ok... koliko vas oderu po gramu duhana? | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 28.05.18 12:39 | |
| Na celu posiljku gde je, pored lule, bilo i 4oz duvana-ukupna vrednost 21.30$, naplatili 10.5$...pola | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|