| Web shop: Smokingpipes | |
|
+53dalam666 v.milan Polerouter Vortimejovrh nick_praskaton PerB Profesor24 Slajs Branislav wranjo123 Davorin ilustrišimuš Batorić Pantarei SanjinRI Marko1980 oliohardi bayro svigi ivek Lakeman paludamentum fra_Perica Leo babaq Gillette Timro Nino999 Vucko22 Suspiria Ignoro gregak CortoM IgorS dejan68ks Beki Brada Lodir Lucky97 Zupnik sr_ki Joci imnik Civi Tomo1978 Zmajevic foksieloy TheDude Majka G.S.Patton Mr.Holmes Rakija Sarmageddon dado 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 28.05.18 12:42 | |
| skoro 2 kune po gramu... nije malo... ali ajde, bar ne moraš larsena pušit. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 28.05.18 12:51 | |
| - Rakija je napisao/la:
- skoro 2 kune po gramu... nije malo... ali ajde, bar ne moraš larsena pušit.
10 usd je 60kuna 4 oza je 120 grama. 2 kune po gramu bi bilo 240kn _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 28.05.18 13:51 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- Rakija je napisao/la:
- skoro 2 kune po gramu... nije malo... ali ajde, bar ne moraš larsena pušit.
10 usd je 60kuna 4 oza je 120 grama.
2 kune po gramu bi bilo 240kn Odokona metoda... 2 oz je 57 g. 1 $ je 6,3 kn po srednjem tečaju. ( ja sam računao sa 6,6 jer mi je taj podatzak ostao u memoriji) Carinu na lulu sam zanemario i pridodao duhanu. I zahebah se utoliko što sam napisao da je carina oko 2 kn po gramu, zapravo je toliko ispala cijela pošiljka. Sam carina izađe oko 0,6 kn za gram, što nije puno. Tako je to kad piješ na poslu... Eto pojašnjenja mojeg opijenog ispada, pa da ne offtopičarimo dalje | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 28.05.18 19:36 | |
| Ma nema veze, bitno je da nas se carinici sjete ponekad! _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 28.05.18 21:35 | |
| Pa ne moraju bas preko mene da vas pozdravljaju..😭 | |
|
| |
Joci Prva lula
Broj postova : 31 Join date : 06.04.2018 Age : 25 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Penzance, HH Vintage Syrian, WhiteKnight
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.05.18 16:06 | |
| Stigla dva paketa od prije 3 tjedna tocno kao i prije. Durbar, Quiet Nights, Night Train, Snug Harbor, Vintage Syrian i Balkan Sasieni. Cudna stvar je sto nisam narucio Balkan Sasieni, tako da moram cekati jos mjesec dana da mi dode Escudo kojeg su zamjenili zabunom, ali ne ljutim se. Sve 6. | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.05.18 16:09 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.05.18 21:16 | |
| Vidi se da imaš dobre mentore! 😊 _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.05.18 23:32 | |
| Ja sam narucio Balkan sasieni,mozda mio posalju Eskudo. | |
|
| |
Joci Prva lula
Broj postova : 31 Join date : 06.04.2018 Age : 25 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Penzance, HH Vintage Syrian, WhiteKnight
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.05.18 6:17 | |
| Izgleda da je sudbina htjela da mi zabunom posalju Balkan Sasieni jer nisam ni sanjao da cu probati nesto ovako dobro. Dakle fenomenalno. VSyrian mi je okej, ocekivao sam nesto kremastije, dok me Durbar upravo zabetonirao za krevet nakon nocne smjene. Jedva sam se dogegao do sobe, fantastican mix. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.05.18 11:08 | |
| Pogledaj pod mojim avatarom "omiljeni duhani". Totalno te razumijem. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.05.18 12:44 | |
| nikako da mi stigne od 25.4. prvi put preko mjesec dana | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.05.18 16:00 | |
| ne sekiraj se.sTIGAO JE AL STOJI NA CARINI.
| |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.05.18 16:40 | |
| I ja sam čekao ovaj put od 04. svibnja, jučer stigla obavijest, a podići ću ga u ponedjeljak. Doći će Marko, ne brini. Za apsolvente postoji poseban popis na carini! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Joci Prva lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.05.18 16:46 | |
| Upravo dobio obavjest kako je Samuel Gawith opet u stocku. Bayro stigo Commonwealth 250g u ponudu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.06.18 10:14 | |
| Vidio sam. Hvala! Obavijestili su me iz SP-a! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.06.18 12:48 | |
| hahah evo bio danas Dugi(postar) donio otvoren paket/kuvertu veli da mu je slabo od vrucine pa nisam previse ispitivao kako i zasto je otvoreno
Obje pikse su netaknute to mi je jedino bitno sad cekam pauzu iza rucka da napunim Presbya i gustam | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.06.18 15:08 | |
| Nakon 5 tjedana prekjučer dobio obavijest da mi je stiga paket. Danas ga išao podići, pa se neugodno iznenadio kad mi je službenica rekla da ne znaju gdje je.. Nakon 3 izgubljena sata i 5 šaltera završio sam u upravi kod nekog šefa koji mi ga je konačno dao u ruke. Živila zadarska pošta! | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.06.18 15:13 | |
| Evo i meni stiga paket od prije tko zna tkoliko, naplatili taksu ali pošto sam naručia na poslovnu adresu, fakultet je platia ! I posle kažu da studiranje nije privilegija za bogate, a profesori troše njihove pare na duhan.... | |
|
| |
Joci Prva lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.06.18 15:25 | |
| Pantarei kako si dobia obavjest? Meni dolazi u portun pa moran strepiti oce li ga neko uzet dok ja skuzin da je dosa, jer mi postar niti ne pozvoni na parlafon da mi kaze da je dosla posta... Odvratno! | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.06.18 15:40 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.], U sandučiću me uvijek dočeka obavijest, nema šanse da se gospoda udostoji uručiti na ruke, a danas sam saznao da i ne moraju. Pošiljka mi srećom uvijek stigne u kartonu, pa je nemogu ugarati kroz otvor sandučića | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.06.18 17:06 | |
| Danas stigla pošiljka. 4 tjedna. Iskreno sam zaboravio da sam narucio.... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Joci Prva lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 07.06.18 17:41 | |
| Stiglo u utorak 2 posiljke skupa. Plum Pudding SR, Star of the East, PS400 i PS403, Dunhill Flake te Kramer's Extra Smooth. Stigli Boneyard i White Knight u ponudu pa san zgrabio dva tina i 8oza u bulku. Majka kaze kako bi sad stvarno bilo dosta. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 07.06.18 19:55 | |
| - Zmajevic je napisao/la:
- Evo i meni stiga paket od prije tko zna tkoliko, naplatili taksu ali pošto sam naručia na poslovnu adresu, fakultet je platia ! I posle kažu da studiranje nije privilegija za bogate, a profesori troše njihove pare na duhan....
I ja narucujem na posao,ali posti ne pada na pamet da naplati od firme.Postar mi uruci licno i ceka da mu isplatim lovu. | |
|
| |
svigi Gasi mi se lula
Broj postova : 177 Join date : 19.05.2011 Age : 55 Lokacija : Velika Gorica
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 17.06.18 13:49 | |
| Bogme su i meni negdje zapela dva paketa u posljednjih mjesec i pol dana. Već sam zabrinut da je moj poštar počeo pušiti lulu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|