| Web shop: Smokingpipes | |
|
+53dalam666 v.milan Polerouter Vortimejovrh nick_praskaton PerB Profesor24 Slajs Branislav wranjo123 Davorin ilustrišimuš Batorić Pantarei SanjinRI Marko1980 oliohardi bayro svigi ivek Lakeman paludamentum fra_Perica Leo babaq Gillette Timro Nino999 Vucko22 Suspiria Ignoro gregak CortoM IgorS dejan68ks Beki Brada Lodir Lucky97 Zupnik sr_ki Joci imnik Civi Tomo1978 Zmajevic foksieloy TheDude Majka G.S.Patton Mr.Holmes Rakija Sarmageddon dado 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.03.19 16:54 | |
| - bayro je napisao/la:
- Marko, svaka čast! Dobro si naručio!
Hvala Bayro! Mada sam svjestan da je većina vas vjerojatno već probala ove s obzirom na visoke recenzije koje imaju. Stoga ako ima neki koji biste rado probali, a da još niste i da ima visoke recenzije, slobodno sugerirajte da uključim u sljedeću narudžbu! Dok još stažiram i nisam specijalizirao :-) Za sljedeći put ću donijeti ono što je bilo kod nas za kupiti prije nego ste mi rekli za smokingpipes. Znači, MB Original Choice te Robert McConnell Scotish Blend, Black & Gold i Glen Piper. Zadnji mi se pokazao over the top, moram paziti da više ne zaglibim toliko duboko u aromama. Marko | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.03.19 17:17 | |
| Eto, Marko uhvatio vibru od prve! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 27.03.19 7:17 | |
| Ovi mladci danasnji su ekspeditivni...par puta povuku dim aromatika i odmah skuze da only Latakia rules | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.03.19 14:37 | |
| Dakle, situacija je slijedeća; Izgleda da je SP ukinuo svoju filijalu u CH i sada duhane direktno dostavljaju na odredište. To je u jednu ruku bolje, budući da sada naše pošiljke stižu znatno brže (red veličine 7 - 10) dana, bez "presjedanja" u Zürichu, jer se tu gubi puno vremena, tako da je Lakiju stiglo za sedam dana, a meni za deset, što su definitivno dobre vijesti! S druge strane postoji mogućnost da nas ocarine - Lakija i mene nisu, sve je prošlo po PS-u! Dakle, fino, kulturno, skromno, do osam unci i sve će biti OK! I ne naručujte tijekom ljeta (srpanj - kolovoz), tada su naši carinici na godišnjem, dođu mladi, nadobudni iz provincije i onda bude rusvaja!
Strpite se do jeseni! Pišem ovo iz vlastitog iskustva jer su me do sada svaki puta klepili upravo ljeti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.03.19 17:05 | |
| Pošiljka od 26.02. još nije došla.... Pošiljka od 21.03. stigla 28.03. 7 dana!Ova druga pošiljka je 100grama limenka McB OC i 8oz Boneyarda. zajedno 340gr duhana. Na naljepnicama nema više traga Švicarske. I uredno piše vrijednost i sadržaj (tobacco...) [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.03.19 18:11 | |
| Super info, hvala! BTW, dobili su neke Samuel Gawithe, nije bilo nijednog do danas. A nikakvu obavijest nisam dobio, mada sam uključio alert. Tako da znate da ima nešto. Još mi nema svih koje želim. :-( [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.03.19 18:23 | |
| oba duhana su mi u top 10 tako da nisi pogriješio, osim ako ne shvatiš da ne voliš latakiju | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.03.19 18:35 | |
| Volim, volim, samo radije po vani nego doma. A stavio sam alert i na SG Full Virginia Flake i Best Brown Flake te Wessex Brigade Campaign Dark Flake, ali sad znam da ipak moram "ručno" provjeravati jer alerti očito ne funkcioniraju kak spada. | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 49 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.03.19 18:51 | |
| Commonwealth je odlična medicina | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.03.19 19:57 | |
| - ivek je napisao/la:
- Commonwealth je odlična medicina
Potpisujem! Ja čekam da dođe pakiranje od 250 grama. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.03.19 20:29 | |
| Marko,ja sam stavio alert na Commonwealth pre nekoliko meseci,ali nisu me obavestili.I za Quiet nights,takodje me nisu obavestili.Alert ocigledno ne funkcionise kako treba. | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.03.19 21:00 | |
| Ja se ne mogu požaliti. Obavijestili su me svaki put. No, i tako često pregledam reda radi SP, pa sam uglavnom u toku. No, Samuela Gawitha sada nije bilo skoro godinu dana na SP-u, eto sada se pomalo stidljivo pojavljuju njihovi odlični duhani! Meni je i njegov SQL odlična medicina! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.03.19 10:55 | |
| i mene bez greške obavijeste, samo već zadnju pošiljku čekam 5 tjedana... zapelo u Švicarskoj... | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.03.19 10:58 | |
| Kakav je Balkan flake njihov? | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.03.19 11:42 | |
| Sve je od Samuela Gawitha dobro. Mene Balkan flake podsjeća na Plantinu "Empire Latakiju". Dobar flake, ne tako intezivan kao Empire Latakija ( vjerojatno nešto manje latakije), ali za preporučiti u svakom slučaju. Moram priznati da još nisam probao loše Samuelov duhan, dobro - neki su mi bolje legli, neki ne, što je i normalno. Znam da mi je u dobrom sjećanju ostao njegov Full Virginia Flake, onaj sa Sherlockom, žuta limenka. I taj je za preporučiti. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.03.19 12:58 | |
| Balkan flake je izvrstan duhan, po okusu blag i skladan, potpuno meditativan. Jedino je nikotinski jak. Jednom sam napunio dmp uz crni čaj i nakon dva i pol sata seanse problijedio i skoro se srondao. Imam ga ja, pa ga možda donesem. | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.03.19 13:36 | |
| Donesi ga! I provjeri da ti se nije sasušio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.03.19 19:03 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Znam da je "zanimljiva" kombinacija u istoj narudžbi, ali kad volim i jedne i druge. Evo, izašao sam iz ormara. :-) Nego, očito bit će duhana za isprobavanja, ali nema se iz čega pušiti! Marko | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.03.19 19:27 | |
| Imati ćeš iz čega pušiti! Tata Bayro uvijek brine za naše pionire ! A ovo sa Piratom je prava stvar! To je pravi duhan, meni najbolji, a slijede ga u stopu Commonwealth od dobrog starog Samuela i C&D Da Vinci! To je moje sveto trojstvo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.03.19 20:36 | |
| Commonwealth proverio na SP opet nema | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.03.19 21:26 | |
| Nema, nema, provjeravao i ja! Kada ga bude, javiti ću! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.03.19 12:21 | |
| evo i jedna negativna recenzija vezana na Smokingpipes, već 5 tjedana čekam dostavu ( istina prvi put ) prije dva dana uputio mail, tipa: a što ćemo sada, i nema odgovora... Uplatio sam PP, tako da su novci ( valjda ) sigurni... | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.03.19 13:48 | |
| Cudno da nema odgovora,meni se to sa kasnjenjem desavalo(postar na zameni mi uopste ne donese posiljku ni obavestenje pa se posiljka vrati).Ali na mail su mi uvek odgovarali da moram da sacekam 8 nedelja i posle toga svaki put su mi poslali o svom trosku ako im je vraceno/ | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.03.19 13:51 | |
| Evo što su meni odgovorili kad mi je kasnila pošiljka: Ivan,Super Saver International, your chosen shipping method, doesn't provide any actual tracking so our system doesn't recognize to send the shipping confirmation since there's no tracking info for it to pick up on. The way it works is UPS picks up packages from a number of businesses and puts them all together in a batch. That batch is then delivered to the USPS who actually ships the packages under First Class International guidelines which means time in transit can be anywhere from 2-12 weeks, with 2-4 weeks being the average. We do suggest if you pass the four week mark and haven't seen or heard anything by then you check with your country's local postal system and, very importantly, also with Customs since the delivery will actually come via post, not by courier. You may receive an email from UPS but that will just be the batch # assigned to the batch your package is a part of being handed off to USPS. Hope this helps!
Regards,
Keith Toney
| |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.03.19 20:04 | |
| To je automatski (računalno) generiran odgovor. Obratite se servisu za kupce, to je brže, pouzdanije i sigurnije i ne razgovarate sa kompjuterom, nego sa živom osobom. Negdje popodne po našem vremenu, tada je kod njih jutro, na ovu adresu:
Smokingpipes Customer Service <info@smokingpipes.com>
Ja sam se jednom zeznuo, prilikom narudžbe sam stisnuo najskuplji način dostave, poslao sam im mail, u roku od dvadeset minuta su mi odgovorili na opće zadovoljstvo, korigirali su narudžbu, još me pitali želim li novce nazad ili da ostanu na mojem računu kod njih, tako da sam još dva puta naručivao, a oni skidali lovu sa tog računa. Na koncu su mi razliku od nekih deset dolara vratili u roku od dva dana na moj mastercard. Amerima se može svašta prigovarati, ali su vrlo poslovni i pošteni. Samo treba kucati na prava vrata! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|