| Web shop: Smokingpipes | |
|
+53dalam666 v.milan Polerouter Vortimejovrh nick_praskaton PerB Profesor24 Slajs Branislav wranjo123 Davorin ilustrišimuš Batorić Pantarei SanjinRI Marko1980 oliohardi bayro svigi ivek Lakeman paludamentum fra_Perica Leo babaq Gillette Timro Nino999 Vucko22 Suspiria Ignoro gregak CortoM IgorS dejan68ks Beki Brada Lodir Lucky97 Zupnik sr_ki Joci imnik Civi Tomo1978 Zmajevic foksieloy TheDude Majka G.S.Patton Mr.Holmes Rakija Sarmageddon dado 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 24.01.20 21:50 | |
| javi kakva je ta svecica Bas sam danas gledao na twiteru i deluje mi tasty | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.01.20 14:25 | |
| Ma nema te elementarne nepogode koja me može spriječiti da probam engleski plug. I još kad je od Peasa, ne trebaju mi nikakve recenzije unaprijed. Uzeo sam dvije pikse jer jedna definitivno ide na odležavanje, za usporedbu. Tj. sve to ako mi ih naša carina ne vrati natrag SP-u, a kakve sam ja sreće s carinama... | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.20 10:14 | |
| Baš sam i ja razmišljao o tome. Ako je na tragu Nightcapa, za kojim malo žalim. Mora da je odličan. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.20 14:35 | |
| - Marko1980 je napisao/la:
Inače, izgleda da je SP odlučio nastaviti s praksom slanja i u zemlje za koje znaju ne smiju primati duhanske pošiljke jer zadnji put kad sam naručivao nije bilo prihvaćanja ovih novih uvjeta:
- Kod:
-
International Shipping Agreement Every international delivery will bear a true and honest Customs declaration. Please do not ask us to provide reduced value invoices or to falsely mark the delivery as "hobby supplies," "gift," etc. We will ignore all such requests. You are responsible for any duties, taxes and/or fees. If you refuse to pay your local duty or tax, and the carrier bills Smokingpipes.com for the unpaid charges, we will subtract this amount and any return shipping fee from your return credit, once the order is back. No refunds will be given for items that are seized at your local customs office or abandoned. There will likewise be no refund for damaged products on return orders that are marked "Refused" or "Unclaimed." We reserve the right to charge a 10% restocking fee for any international order that is returned to us because it was refused or unclaimed. And the original shipping fee is non-refundable. If you are unsure of your country's import policies, please check with them before placing your order. Sometimes international shipments experience unusually long delays. It's fairly rare, but in these instances, we ask for your patience; it's totally beyond our control. Most often, these delays are associated with customs clearance. You also certify that you are of legal age to purchase tobacco in your jurisdiction.
Tako da uz ovakvu detaljnu ogradu od odgovornosti, ne vidim razloga da ikad prestanu slati. Dakle, platis shipping, ako ne prodje, platis shipping i nazad (nadam se isto super saver opciju) i jos 10% od vrijednosti poslijke. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.01.20 18:44 | |
| Meni je stiglo za nešto više od mjesec dana, idemo dalje, pa dokle ide.. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.01.20 20:02 | |
| Kad ste labilni! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.20 9:58 | |
| Otvorio sam web verziju na mobu i ovaj gornji komentar mi je bio sprešan u brat-bratu 30 piksela, dakle osim da su tri riječi i otprilike koliko su duge nije bilo moguće razabrati. No ipak sam pogodio što piše i prije zumiranja. Kad ste predvidivi... | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 49 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.20 14:18 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.20 16:16 | |
| Super! No McConnella imaš i kod "Belog odela", a i meni ga je Dado Slavonac donio iz Njemačke, nisi trebao kredite trošiti na njega! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 49 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.01.20 14:16 | |
| Ima ali samo sam platio 26$ | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.01.20 15:37 | |
| - ivek je napisao/la:
- Ima ali samo sam platio 26$
To je OK. Poštujem! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.02.20 17:44 | |
| | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.02.20 19:30 | |
| Stigle svjećice! Za 12 dana! Ali ovu umjetnost morate vidjeti. Poštar valjda mislio da nosi bombu i da bolje da je se hitno riješi. A najbolje što sam bio doma u doba kad je stavio paket u kaslić. Nisam mogao izvaditi paket iz kaslića nego ovako... [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.02.20 19:45 | |
| Donesi te svjećice na druženje, da se i mi penzići malo pričestimo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.02.20 19:48 | |
| | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.02.20 23:48 | |
| Stigla mi Brebia latakia flake.Ima li neko iskustva s ovim duvanom? | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 10.02.20 18:50 | |
| To je izvrstan duhan, ako me sjećanje služi mrvicu vlažniji. Odličan latakija flejk kako mu i ime kaže. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 10.02.20 18:59 | |
| Odličan... jedan od najboljih koje sa probao... samo malo osuši, kao što Leo kaže | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 10.02.20 19:15 | |
| To je onaj u crvenoj limenci? Dobar je, što je rijetkost kod duhana koji se rade pod egidom neke poznate firme, ali je još bolji onaj u zelenoj limenci, mislim da je Balkan, taj mi je ostao u uspomeni kao odličan duhan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.02.20 21:17 | |
| Da, u crvenoj limenci. A mrvicu bolji je u zelenoj i zove se Balkan. | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.02.20 17:36 | |
| Evo stigao i drugi paket od dvije svijećice, ovaj za 19 dana. Sad mi je krivo što nisam čitao s prvog, ali na ovom piše da je stigao direktno iz Švicarske. Zanimljivo. Lp! | |
|
| |
SanjinRI Gasi mi se lula
Broj postova : 166 Join date : 20.07.2019 Age : 44 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : G.L.Pease-Maltese Falcon
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.02.20 17:40 | |
| Marko, jesu to limenke ili bulk? Ja sam dosada naručivao samo bulk jer sam mislio da nema šanse da limenke prođu carinu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.02.20 17:42 | |
| Znači - opet je proradila švicarska veza. Dobro je. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.02.20 18:17 | |
| Limenke, nema bulk svijećica. | |
|
| |
SanjinRI Gasi mi se lula
Broj postova : 166 Join date : 20.07.2019 Age : 44 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : G.L.Pease-Maltese Falcon
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 28.02.20 10:15 | |
| A ne znam koji duhan je u bulku a koji nije, jedva skužio što su svjećice . A za ostale duhane koji se kriju pod razno raznim imenima da i ne govorim . Probat ću onda i ja koju limenku ubacit kad se vratim s broda. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|