| Web shop: Smokingpipes | |
|
+53dalam666 v.milan Polerouter Vortimejovrh nick_praskaton PerB Profesor24 Slajs Branislav wranjo123 Davorin ilustrišimuš Batorić Pantarei SanjinRI Marko1980 oliohardi bayro svigi ivek Lakeman paludamentum fra_Perica Leo babaq Gillette Timro Nino999 Vucko22 Suspiria Ignoro gregak CortoM IgorS dejan68ks Beki Brada Lodir Lucky97 Zupnik sr_ki Joci imnik Civi Tomo1978 Zmajevic foksieloy TheDude Majka G.S.Patton Mr.Holmes Rakija Sarmageddon dado 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Beki Gasi mi se lula
Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.12.18 13:46 | |
| Postoji opcija super saver international za Srbiju ... ja sam platio 6$ za 6.5 unci duvana | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.12.18 13:52 | |
| - CortoM je napisao/la:
- Koju obično uzimate opciju kada naručujete, što se tiče shippinga tj...
koju ti nude najjeftiniju opciju? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
CortoM Prva lula
Broj postova : 23 Join date : 30.11.2018 Age : 27 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Ampora Original, MB OC, Presbyterian
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.12.18 14:00 | |
| Kao najjeftiniju mi nude super saver international, opciju bez trackinga
Edit: Evo i naručio sam preko te opcije, pa šta bude | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.12.18 14:04 | |
| Pa naravno da ima opcija za Srbiju,zamisli da placam 45$ za 200g duvana,pa jeftinije bi mi bilo da odem do Graca pa da kupim 2kg da budem miran neko vreme.Najskuplje sam platio postarinu 6,25$ za paket od SP.
Zadnja promjena: oliohardi; 01.12.18 14:12; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.12.18 14:05 | |
| Onda super, stići će ti kroz dva - tri tjedna, ovisno o kontejneru! Ako si zadnji, onda ti stiže za deset dana, kao meni jesenas, a ako si prva narudžba, onda ćeš čekati okvirno tri tjedna. Meni je sada posljednja narudžba stigla ravno za dva tjedna, vjerojatno su moju narudžbu ubacili među posljednjima! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.12.18 14:08 | |
| - oliohardi je napisao/la:
- Pa naravno da ima opcija za Srbiju,zamisli da placam 45$ za 200g duvana,pa jeftinije bi mi bilo da odem do Graca pa da kupim 2kg da budem miran neko vreme.
Netko se nedavno iz Srbije žalio da nema te opcije, čak je stavio i screenshot narudžbe. Ako sada ima - super! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
gregak Prva lula
Broj postova : 87 Join date : 08.11.2018 Age : 42 Lokacija : Slovenija
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.12.18 21:12 | |
| Kako placujete na SP? Paypal ali nesto drugo? | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.12.18 23:33 | |
| Možeš i kreditnom karticom, sve primaju, Visa, Master, Amex, a i možeš i Paypalom. Ja plaćam već deset godina Mastercardom i nikad nisam imao problema. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
gregak Prva lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 02.12.18 9:08 | |
| Pitam, jer mi Paypal nesto strajka. Hocu imat neke dodatne potvrde i ne znam sta. Moram probat direktno Mastercard. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 02.12.18 9:51 | |
| ja redovito plaćam PP, bez ikakvih problema, ali primaju i sve kartice. | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 02.12.18 21:45 | |
| Jel naručio tko boneyard u ovoj zadnjoj turi? Meni stiglo u petak, ne znam što je ovo, al nikako nije ono što je boneyard prije bio. Latakije ni u tragovima, miris iz vrećice identičan čokoladici "Rumko", a na pušenje mi djeluje virginia... Duboko sam razočaran...
Edit: tražim preporuku dobre engleske mješavine u bulku. Što sličnije boneyardu dok je još bio englez ili Dunhill Nightcap-u.
Inače, ovo što sam sad dobio pod boneyard grize za jezik i lula je dosta vruća (iz jubilarke se opet počela malo cijediti carnauba, a popušio sam iz nje preko 200g nightcapa i boneyarda). | |
|
| |
gregak Prva lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.12.18 5:46 | |
| A kakav paketic dolazi iz Amerike? Citao sam na SP stranici, da salju pakete na kojih je njihov logo. Pa to mora bit sumljivo carini! Ili za Europu naprave paketice bez loga ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.12.18 14:27 | |
| Ništa se ti ne brini! Nema loga! Kada ti dođe paket, sve će ti biti jasno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.12.18 15:23 | |
| Stiglo mi kod druga Engine [You must be registered and logged in to see this link.],Wodoo Queen i Old profesor.Ubacio mu poštar kovertu u dvorište?!Za 2 nedelje,izgleda sam ovaj put bio medju zadnjima. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 9:44 | |
| Gregak da se nisi ti zaposlio na carini? | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 9:59 | |
| Svugdje ( ma skoro ) ista situacija. dio mail našeg lulaškog brata iz Australije. e to je trošarina 1000 dolara kila prema tome... još je dobro Dear Davorin, I was very lucky that the 2st parcels of tobacco (4x 50gms each) got through "under the radar". I got a Customs Notice that I had to pay just over AUD$250 for my 3rd parcel of 200Gm - the Duty on tobacco is over AUD$1000 /Kg ! Luckily the next 2 parcels came through under the radar, but I have just paid AUD$230 today on another order. So far 1 parcel out of 3 ends up taxed. | |
|
| |
gregak Prva lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 11:29 | |
| - Leo je napisao/la:
- Gregak da se nisi ti zaposlio na carini?
Zaboga Leo nemoj tako! Moram provjeriti situaciju, jednom sam platio carinu, ne na duhan, na neke lovačke stvari, al zakomplicirano!! | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 12:31 | |
| Šalim se! | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 12:38 | |
| Pusti ti to! Vi ste mladi, pa ne znate, ali su najzaguljeniji carnici u bivšoj Jugi bili Slovenci! S njima nije bilo ni šale ni zezanja! Srbi, Bosanci (svih konfesija!), Makedonci, Hrvati su bili mila majka prema Slovencima! Oni su bolje od nas znali što ima u kojem dućanu u Leibnitzu, Grazu ili Trstu! Dobro, za lule i duhane nisu bili zainteresirani, ali sam platio masnu carinu kada su me na Šentilju oderali, kad sam mislio švercati ZX Spectrum! Upućeni će znati o čemu govorim! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 14:56 | |
| Svaka ti je Bayro ka u Njegosa.Tacno je tako bilo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 15:31 | |
| - oliohardi je napisao/la:
- Svaka ti je Bayro ka u Njegosa.Tacno je tako bilo.
Ma šta Njegoša! Andrića! Sa Slovencima nije bilo cile-mile! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 16:16 | |
| istinu zboriš... kako smo radili neke poslove u Austriji pa često putovali do Klagenfurta, na granici je bio jedan Slovenac carinik, kraj kojega nismo mogli proći da nije rastavio auto i sve nas dobro pretresao... i samo je vremenom bilo gore jer je bio frustriran što nije ništa nikada našao. Mislim tip koji je otvarao i pepeljare na autu i prebirao ostatke. Jednom mu je kolega tamo podmetnuo upotrijebljeni kondom bili smo poslije na granici 6 sati | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 16:19 | |
| Kako ništa nije našao? Pa što niste Kardelja držali u pepeljari? Uz kondom, naravno! Drug Bevc i kurtoni! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 19:51 | |
| Evo meni danas stiglo, naruceno 27.10. Volim kad dobijem onu naljepnicu Packed with care by Al Otvoris kutiju a ono od puste ambalaze jedva nadjes duhan, al zato nema ostecenja i fala bogu nema carine. | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 20:01 | |
| Nema oštećenja, ali nema više ni naljepnice. Ima, ali bez imena. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|