| Web shop: Smokingpipes | |
|
+53dalam666 v.milan Polerouter Vortimejovrh nick_praskaton PerB Profesor24 Slajs Branislav wranjo123 Davorin ilustrišimuš Batorić Pantarei SanjinRI Marko1980 oliohardi bayro svigi ivek Lakeman paludamentum fra_Perica Leo babaq Gillette Timro Nino999 Vucko22 Suspiria Ignoro gregak CortoM IgorS dejan68ks Beki Brada Lodir Lucky97 Zupnik sr_ki Joci imnik Civi Tomo1978 Zmajevic foksieloy TheDude Majka G.S.Patton Mr.Holmes Rakija Sarmageddon dado 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 12:18 | |
| - Ignoro je napisao/la:
- sp.com ti ima chat koji funkcionira, probaj tako...
nek ti vrate pare, pa naručuj po malo... Ma volio bi da dobijen ovu narudbu ako je moguce ikako. NIje mi stvar novca. | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 12:33 | |
| Ja strpljivo čekam evo već 6 tjedana otkad je isteklo vrijeme za preuzeti pošiljku u našoj pošti, da se ista vrati u SP i da mi vrate balans na house account, što su ljubazno ponudili da hoće. Poanta je da ionako ne bih ponovo naručivao do jeseni, pa ih ne gnjavim i ne pišem im "zar još nije došlo?" jer ne želim da zbog jednog neugodnog iskustva s Balkancima zatvore pipu svima nama na ovim prostorima. Nismo im mi tako bitno tržište da bi se morali zezati s hitnim procesiranjem vraćenih pošiljki kako nas nedajbože ne bi izgubili. | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 12:37 | |
| - Marko1980 je napisao/la:
- Ja strpljivo čekam evo već 6 tjedana otkad je isteklo vrijeme za preuzeti pošiljku u našoj pošti, da se ista vrati u SP i da mi vrate balans na house account, što su ljubazno ponudili da hoće. Poanta je da ionako ne bih ponovo naručivao do jeseni, pa ih ne gnjavim i ne pišem im "zar još nije došlo?" jer ne želim da zbog jednog neugodnog iskustva s Balkancima zatvore pipu svima nama na ovim prostorima. Nismo im mi tako bitno tržište da bi se morali zezati s hitnim procesiranjem vraćenih pošiljki kako nas nedajbože ne bi izgubili.
Ma ja cu se drzati onog sto je bayro reka i necu nista uzimat od 5. do 9. miseca. | |
|
| |
Timro Prva lula
Broj postova : 9 Join date : 18.05.2019 Age : 30 Lokacija : Osijek
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.07.19 10:17 | |
- Ja strpljivo čekam evo već 6 tjedana otkad je isteklo vrijeme za preuzeti pošiljku u našoj pošti, da se ista vrati u SP i da mi vrate balans na house account, što su ljubazno ponudili da hoće. Poanta je da ionako ne bih ponovo naručivao do jeseni, pa ih ne gnjavim i ne pišem im "zar još nije došlo?" jer ne želim da zbog jednog neugodnog iskustva s Balkancima zatvore pipu svima nama na ovim prostorima. Nismo im mi tako bitno tržište da bi se morali zezati s hitnim procesiranjem vraćenih pošiljki kako nas nedajbože ne bi izgubili.
Meni je stigao povrat novca. Nisam ništa ni pisao ni tražio nazad pa sam se ugodno iznenadio na poruku | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.07.19 10:30 | |
| Evo stigao i meni povrat uz ljubazan mail, baš danas. :-) | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.07.19 15:11 | |
| Kupnja, zajednička, u Njemačkoj prošla odlično, i izuzev nešto višoj cijeni samog duhana, poštarina je ispala simbolična 10 kn po osobi, a sve u roku od nekoliko dana, Naravno 2/3 vremena je putovala u Hrvatskoj sa tulipanima od naših poštara, ali bez stresa od carinjena.. u Jesen ćemo ponoviti postupak, te se možete uključiti. Fućkaš US, živila EU... | |
|
| |
Timro Prva lula
Broj postova : 9 Join date : 18.05.2019 Age : 30 Lokacija : Osijek
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.07.19 16:02 | |
| I ja sam se okrenuo Njemačkoj, tko će čekati jesen! | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.07.19 17:43 | |
- Evo stigao i meni povrat uz ljubazan mail, baš danas. :-)
Evo i meni upravo dosao | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.07.19 18:09 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Kupnja, zajednička, u Njemačkoj prošla odlično, i izuzev nešto višoj cijeni samog duhana, poštarina je ispala simbolična 10 kn po osobi, a sve u roku od nekoliko dana, Naravno 2/3 vremena je putovala u Hrvatskoj sa tulipanima od naših poštara, ali bez stresa od carinjena.. u Jesen ćemo ponoviti postupak, te se možete uključiti. Fućkaš US, živila EU...
lstina! Sve je stiglo bez stresa za par dana. Cijene duhana jesu nešto više, ali ne dramatično. I kolektivna kupnja se definitivno isplati u pogledu poštarine. Jedino su naši poštari, blago rečeno - tulipani! Već ja imam shopping-listu za jesen! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.07.19 18:14 | |
| Ja ću se pridružiti kad dođe vrijeme, ali bilo bi bedasto ne iskoristiti i tih 42 USD povrata na SP accountu. | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 18.07.19 18:03 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Naruceno prekjucer na stranici Paul Bugge doslo danas oko 3. :blush::blush: | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 18.07.19 20:20 | |
| Zakon, javi kakav je rattrays | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 18.07.19 20:22 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- Zakon, javi kakav je rattrays
Nema problema. Ocu :wink: | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 19.07.19 23:25 | |
| Upravo popusio Rattrays hal o the wynd i jedino sto mogu reci je da pri otvaranju limenke duhan je mekan i socan pod prstima onako kao golden virginia za motanje. Od mirisa jedino sto sam uspio osjetiti je smokva, zemlja i papar a ujedno ima i takav okus s nekom notom zemlje. Cak sam tu i tamo neku notu tamne cokolade pronasao. Nije slatkast kao npr orlik i capstan plavi vec je malo pikantniji onako paprenast okus, najvjerovatnije zbog periquea kojeg sam evo tek sad okusio u ovom duhanu. Inace moja preporuka svakom ko voli virginia/perique. Duhan se lako pusi, ravnomjerno gori i unatoc vlaznosti nije bilo nekog problema s ucestalim gasenjem | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 19.07.19 23:55 | |
| zvuci odlicno, jos mu samo nedostaje latakija | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.09.19 23:07 | |
| Stigle dvije limenke za 12 dana, ispod radara | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.09.19 23:36 | |
| - Pantarei je napisao/la:
- Stigle dvije limenke za 12 dana, ispod radara
Odlično! To su sjajne vijesti! Znači da su se mladi i nadobudni vratili u provinciju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.09.19 0:37 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Evo ja samo ispipavam teren jel siguran ili ne, te da isprobam neke koje još nisam, a zvuče zanimljivo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.09.19 8:55 | |
| Neka Tome, neka! Ja se bilježim za probati ovu Plantu Full English! Predmnijevam da si od svega uzeo po jednu uncu, kao Ivek? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 06.09.19 18:25 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 06.09.19 21:27 | |
| Biti će to OK, Tome. Ja se sve nešto razmišljam da još jedno deset unci Propera u bulku naručim i pošaljem u Maine, pa mi dođe 22. rujna, jer kako je krenulo sa pet lula dnevno... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| |
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 07.09.19 13:07 | |
| Probati ćemo.... Malo sam gledao, ima dosta visoke (ako ne i najviše) ocjene na Tobacco Reviews. To naravno ne znači ništa, ali je uglavnom dobar za orijentaciju. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.09.19 21:22 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ide mi kuma sinu u Chicago, gdje me nađe labilnog.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 12.09.19 18:46 | |
| e ova fregata i mene vuce | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|