| Web shop: Smokingpipes | |
|
+53dalam666 v.milan Polerouter Vortimejovrh nick_praskaton PerB Profesor24 Slajs Branislav wranjo123 Davorin ilustrišimuš Batorić Pantarei SanjinRI Marko1980 oliohardi bayro svigi ivek Lakeman paludamentum fra_Perica Leo babaq Gillette Timro Nino999 Vucko22 Suspiria Ignoro gregak CortoM IgorS dejan68ks Beki Brada Lodir Lucky97 Zupnik sr_ki Joci imnik Civi Tomo1978 Zmajevic foksieloy TheDude Majka G.S.Patton Mr.Holmes Rakija Sarmageddon dado 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 12.09.19 18:59 | |
| Probati ćemo. Kuma se vraća krajem mjeseca, i meni izgleda dobro. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 12.09.19 19:30 | |
| | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 13.09.19 14:21 | |
| Posteno Babaq.I skromno pre svega. | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 13.09.19 16:02 | |
| Osam unci je i moj normativ inače, no sada mi se poklopilo da su mi dvoje članova što obitelji, što kumova u Amerikama, pa sam malo podigao prečku - na deset unci. Nadam se da će proći kao prtljaga. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 21.09.19 23:09 | |
| E, a zaboravih se pohvaliti da sam i ja prekinuo "USA silence" kako bih potrošio zadnju bilancu na house accountu: [You must be registered and logged in to see this link.]Uskoro ćemo vidjeti imam li sreće. Dosta sam duhana nabavio iz Njemačke za u podrum (Salty Dogs, Director's Cut, Epikur, Capstan plavi flejk), a JackKnife Plug će im se nadam se pridružiti iz USA. Još se moram dočepati Wellauer's Latakije i Empire Latakije i miran sam neko vrijeme... | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 21.09.19 23:26 | |
| Wellauerove Latakije ima kod Dreiera. Morati ću do njega i tako, jer sam Pantarei još u lipnju obećao da ću mu nabaviti. Mislim da ima kod njega i Plantine Empire Latakije po normalnim cijenama. Sakupimo se dva-tri pouzdana druga, u auto i pravac Graz! Cestnine i gorivo dijelimo, ugodno provedena subota! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 21.09.19 23:35 | |
| To bi funkcioniralo, keep me posted. Hvala! | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 24.09.19 14:29 | |
| danas narucio solani burley 50g i father dempsey bulk 50g 25 dolara s postarinom - drzite fige | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 27.09.19 14:08 | |
| Stigla mi narudzba od 29.08.-250 g London squire u bulku i od 14.09. 2 konzerve po 50g, G.L. Pease-Meridian i Two Friends-Deacons downfall.Za ovo drugo naplatili carinu,za prvo nisu.Boze Gospode. | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 27.09.19 16:18 | |
| Meridian vrijedi i cijene uz carinu. Savrsenstvo od duhana | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 27.09.19 16:22 | |
| Meridian je odličan, iako mi je sada Lagonda apsolutni G.L. Peaseov favorit! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.09.19 13:22 | |
| Stiga je Odisej, ispod radara Penelopinih prosaca | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.09.19 13:55 | |
| Uživaj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.10.19 7:59 | |
| , uz crne cajeve | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.10.19 19:40 | |
| Inače, da malo popravim balans nakon skupih carina, stigla mi je zadnja narudžba, 3 x 2oz JackKnife Plug, ispod radara. Zamolio sam ih u comments da zguraju to u najmanju moguću kutiju, što su i učinili. Hvala vam za sve do sad SP, rastanci su ponekad tužni, no što je tu je, a vi niste "tu" nego s one strane carine. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 22.10.19 10:55 | |
| meni nakon 3 tjedna stiglo 50g solanija i 50g Father Dempsya u bulku bez carine | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.10.19 20:49 | |
| Peterson reinkarnacije dunhilla su dostupne na Smokingpipes već par dana | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.10.19 21:55 | |
| - Pantarei je napisao/la:
- Peterson reinkarnacije dunhilla su dostupne na Smokingpipes već par dana
Samo ga treba tražiti pod "Peterson" a ne pod "Dunhill", jer tamo imaju samo dva duhana. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.10.19 13:00 | |
| - Pantarei je napisao/la:
- Peterson reinkarnacije dunhilla su dostupne na Smokingpipes već par dana
ja jos trazim info da li ce biti i Dunhill: Dark Flake pod novim imenom...._________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
babaq Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.10.19 14:08 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.10.19 15:19 | |
| Plus Elizabethan Mixture. Sedam ih je u ponudi. [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 31.10.19 20:15 | |
| | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 15.11.19 16:11 | |
| stigle prve dvije. nisam jos otvarao, u klubu cemo. A Dark flake su mi potvrdili da ga neće raditi.. Tak da ako netko ima limenku, kupujem. [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 15.11.19 22:11 | |
| Odlično Laki! Ovaj Standard me zanima! To mi je bio zapravo najbolji Dunhillov duhan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 16.11.19 7:34 | |
| Dodajem ovaj na wishlist, a ima ga i Esterval: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|