| Web shop: Smokingpipes | |
|
+53dalam666 v.milan Polerouter Vortimejovrh nick_praskaton PerB Profesor24 Slajs Branislav wranjo123 Davorin ilustrišimuš Batorić Pantarei SanjinRI Marko1980 oliohardi bayro svigi ivek Lakeman paludamentum fra_Perica Leo babaq Gillette Timro Nino999 Vucko22 Suspiria Ignoro gregak CortoM IgorS dejan68ks Beki Brada Lodir Lucky97 Zupnik sr_ki Joci imnik Civi Tomo1978 Zmajevic foksieloy TheDude Majka G.S.Patton Mr.Holmes Rakija Sarmageddon dado 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 21.05.19 23:51 | |
| - Ignoro je napisao/la:
- Ja sam isto 3-4 misouri m...
2 sam podijelio, a ovakvu držim u autu... Super lula za vožnju
[You must be registered and logged in to see this image.] Slažem se, odlična je, budući da je laka, ne otpadne ti mandibula dok voziš. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 22.05.19 8:27 | |
| Stigla danas zadnja pošiljka. Ovako to izgleda kad dobro prođeš: 8< --------- vrijednost robe (uplaćeno SP-u): 168,22 kn carinska stopa (kriva): 16.60 % iznos carine: 27,92 kn iznos troš. dav.: 60,00 kn iznos PDV: 64,04 UKUPNO DAVANJA: 151,96 kn
Ali to nije sve! Ako platite odmah, kasnije ili bilo kad, dodatno ćemo vam zaračunati 37,50 kn za "podn. poš. na car. pregl..." i 19,50 kn za to što smo Vas pismom obavijestili o tome. To je još 57,00 kn. Ali ni to nije sve, ne morate Vi to uplatiti (zapravo ne smijete, ali moramo se ljubaznije izraziti), *mi* ćemo uplatiti Vaš novac umjesto Vas i naplatiti Vam to dodatnih 5,00 kn. No ako požurite i platite sad, odmah (umjesto da prvo idete do bankomata) i platite karticom, Vaša banka (zato jer nije Poštanska banka) priredit će Vam posebno iznenađenje i zaračunat će Vam proviziju na ovih dosad ukupno 213,96 kn. Koliku? Ne znamo, u tome je i čar iznenađenja!
Uvijek s Vama i Vama na usluzi Vaša Pošta, Carina, država... 8< ---------
Uh, što bi bilo da su tek carinsku osnovicu pogodili (cca 76 %), a onda su i troš. dav. dvostruka... | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 22.05.19 11:00 | |
| pa cilj je da se kupuje roba unutar EU, a da se obeshrabri kupovna izvan... i dobro im ide | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 22.05.19 14:35 | |
| Ti si Marko upao u kategoriju "kad te hoće,hoće" | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 22.05.19 14:43 | |
| Kad me ne slušaju.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 22.05.19 15:03 | |
| Ma kako ne bih slušao vox mori. :-) To su bile tri pošiljke unutar par dana prije nego se dalo naslutiti da "dolazi čas". Prva ispod radara, drugu sam odbio, a ovu treću sam platio davanja i preuzeo. Lp! | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 22.05.19 19:56 | |
| Marko, podnesi to muški kao ja! Znam da tako mora biti jednom godišnje, i ja sam se zaletio, a i ovi mladi nadobudni su krenuli ranije nego inače, no pljunuo sam 538 kuna i opet dobro. Koliko ih je prošlo ispod radara i koliko će ih još proći tako. Mora biti neke ravnoteže, a i mi smo se razmazili! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Timro Prva lula
Broj postova : 9 Join date : 18.05.2019 Age : 30 Lokacija : Osijek
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 23.05.19 14:59 | |
| Stigla i meni pošiljka s čestitkom od 458 kuna, čisto da se pohvalim Znači ništa do jeseni. | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 23.05.19 17:25 | |
| Tako je, jučer kada sam preuzmao pošiljku, to mi je i moja teta poštarica potvrdila da su na carini sada neki mladi i nadobudni i da se strpim do jeseni. No nadodala je, budući me poznaje, da sam još uvijek u debelom plusu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 23.05.19 19:48 | |
| I meni stigla... bez cestitke a u samo osam dana😎 | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 23.05.19 19:55 | |
| I meni stigla čestitka od 116kn | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 23.05.19 19:56 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- I meni stigla čestitka od 116kn
Onda si nešto slabo naručio.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 23.05.19 20:23 | |
| što ti je karma... kada nitko nije plaćao carinu, ja jesam.. a sada obrnuto... | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 23.05.19 20:38 | |
| Istina. Ja sam je platio dva puta u cijelom svom pušačkom stažu! Jednom prošle godine u lipnju 350 kuna za 250 grama "Da Vincija" i ovo sad. No to jednostavno tako mora biti! I to je u redu. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 24.05.19 14:23 | |
| Stiglo Gawith&Hogart Balkan mixture 2 oy i Presbyterian mixture 50g tin,naruceno 15.04.
| |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.05.19 10:39 | |
| 2 limenke od 50g stigle za 2 tjedna, bez dodatnih davanja, fala zeusu! | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 13.06.19 18:47 | |
| Evo ja jos cekam narudbu od 7.5. | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 11:25 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Znaci ovo sam tek sada pronasao kuci a doslo je koliko vidim 14.5.2019. Nitko nije platio carinu nit mi je ista doslo na adresu ponovo. Vidim da vamo pise da ce roba biti vracena posiljatelju ako se carina ne plati. Pa me zanima sta je s mojim iznosom koji sam uplatio za duhan jer mi jos nista nije vraceno. | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 11:41 | |
| imaš tracking number gori pa vidi di ti je pošiljka, a ovi iz SP će ti vratit pare ako im stigne nazad... pretostavljam da moraju platit povratnu poštarinu ili nešto... kontaktiraj ih, ali isto tako mislim da ih ništa ne obvezuje da ti vrate pare, ali će ih vratit jer su Ameri i ne žele se blamirat... | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 11:48 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Evo pise posiljka stavljena u vrecu. Ne znam sta bi ima to tribalo znaciti al me zanima posto je jos kod nas sta bi ja sad triba napraviti da dobijem posiljku jer mi nigdi ne pise iznos koji trebam platiti za posiljku | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 12:00 | |
| ti si triba poslat njima potvrdu sa paypal ili banke sa iznosom koji si platia za duvan, valjda im je bilo nešto sumnjivo (činilo im se prejeftino ili sl.). A naručia si po kila duvana, naravno da će te carinit... lipo naručuj po malo... i pazi da ne ljutiš SP.com Pošiljka stavljena u vreću znači da je krenila put odredišta... ovdi ti je američki tracking: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 12:07 | |
- ti si triba poslat njima potvrdu sa paypal ili banke sa iznosom koji si platia za duvan, valjda im je bilo nešto sumnjivo (činilo im se prejeftino ili sl.).
A naručia si po kila duvana, naravno da će te carinit... lipo naručuj po malo... i pazi da ne ljutiš SP.com
Pošiljka stavljena u vreću znači da je krenila put odredišta...
ovdi ti je američki tracking: [You must be registered and logged in to see this link.] Da je krenila put odredista,jel se misli put meni ili natrag njima? | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 12:09 | |
| | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 12:11 | |
- Natrag njima
Zovnitcu ih sutra da vidim sta mogu napraviti da dobijem posiljku | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 25.06.19 12:15 | |
| sp.com ti ima chat koji funkcionira, probaj tako... nek ti vrate pare, pa naručuj po malo... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|