| Web shop: Smokingpipes | |
|
+53dalam666 v.milan Polerouter Vortimejovrh nick_praskaton PerB Profesor24 Slajs Branislav wranjo123 Davorin ilustrišimuš Batorić Pantarei SanjinRI Marko1980 oliohardi bayro svigi ivek Lakeman paludamentum fra_Perica Leo babaq Gillette Timro Nino999 Vucko22 Suspiria Ignoro gregak CortoM IgorS dejan68ks Beki Brada Lodir Lucky97 Zupnik sr_ki Joci imnik Civi Tomo1978 Zmajevic foksieloy TheDude Majka G.S.Patton Mr.Holmes Rakija Sarmageddon dado 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
gregak Prva lula
Broj postova : 87 Join date : 08.11.2018 Age : 42 Lokacija : Slovenija
| |
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 21:04 | |
| meni pise deklaracija na kutiji svega sto je unutra. proslo bez nameta ... | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 04.12.18 22:09 | |
| Meni jos nije stiglo ni pismo ni razglednica od 8.11. Nadam se da ce ovih dana | |
|
| |
gregak Prva lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.12.18 7:31 | |
| Konacno sam odlucio i narucio jedan paket sa PS. Prvo sam p***dio, da jim Paypal ne prima Mastercarda, pa sam narucio direktno, bez problema. Onda vidim, da sam zabrbljao sa postarino ( odkuco sam najdrazju). Pa opet p****m. Onda mi u 1 minuti Cris salje mail, dali sam mozda pogresio, i da mi nudi najjeftiniju postarinu. Svaka cast care!! Ugodno iznenađen nad Amerikancima. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.12.18 9:54 | |
| Ajde, sve je dobro završilo, i kako bi jedan moj prijatelj rekao "sve je dobro kad se skupa svrši"! Ma ako reagiraš na vrijeme, nema problema! No ovo sa Paypalom mi je čudno; što njih briga koju će ti karticu teretiti PayPal. Oni ne bi trebali ni znati na koju ti je karticu vezan PayPal. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
gregak Prva lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.12.18 10:07 | |
| Bayro, kazem ti, kresne te na paypal stranico, onda vidis, da preko paypala moze samo sa visom i american expres. Al direktno moze sa mastercardom. | |
|
| |
gregak Prva lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.12.18 10:11 | |
| A narucio sam Chelsea morning i Kramer extra smooth. | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.12.18 11:15 | |
| Može biti. Ja sam uvijek plaćao Masterom i nikad nije bilo problema! No dobro! Glavno da si naručio i riješio skupu poštarinu. Inače dobro si naručio; Chelsea Morning je super medicina, a za Kramera ćeš javiti kad ga probaš! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 06.12.18 9:54 | |
| Stigla porudzbina od 08.11. ! Ten russians , proper english , bullseye flake i merde de cheval . | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 06.12.18 12:04 | |
| Zanima me kakvo je to "konjsko govno". Kada ga probaš, javi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 06.12.18 12:07 | |
| Naravno mislim da cu napisati recenziju kad ga budem isprobao . Ima jos ekipe zainteresovane za probu tako da mislim da komentara nece faliti | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 06.12.18 13:22 | |
| Mozda je to... bas po imenu 😜 | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 49 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 07.12.18 13:14 | |
| Moglo bi biti odlično i za latakijske duhane kažu da se dimi na sušenom devinom govnu pa su duhani odlični | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 07.12.18 13:37 | |
| Otvaraamo ga u ponedeljak u klubu pa ce se sve znati i videti ! Po sastavu meni lici da bi trebao biti u najmanju ruku ok, a ako nije ucite na mojim greskama | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 07.12.18 15:04 | |
| Sustigle se posiljke,stiglo 6oz Old profesor, 4oz 965, 2oz S17 English Luxury i konzerva London mixture.Naravno bez carine,kad narucim 3 konzerve po 2oz ocarine. | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.12.18 12:25 | |
| Čini se da ću popušiti 5 limenki duhana koje mi frend treba donesti iz Amerike jer je paket zapeo u nevremenu u sjevernoj Karolini i neće mu stići do subote u Kaliforniju. Ima tko kakvu ideju kako da se izvučem? | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.12.18 14:47 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- Čini se da ću popušiti 5 limenki duhana koje mi frend treba donesti iz Amerike jer je paket zapeo u nevremenu u sjevernoj Karolini i neće mu stići do subote u Kaliforniju. Ima tko kakvu ideju kako da se izvučem?
''Izvučeš'' iz čega? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.12.18 15:27 | |
| Iz toga da ne ostanem bez svega. Jel postoji opcija da mi se preusmjeri paket prije nego ga dobijem ili nešto slično? | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.12.18 16:38 | |
| Opet te ne pratim. Šta te se tiče Kalifornija? Frend je u Kaliforniji i čeka, ili..... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.12.18 17:42 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- Iz toga da ne ostanem bez svega. Jel postoji opcija da mi se preusmjeri paket prije nego ga dobijem ili nešto slično?
A čuj, ovo što ću predložiti je ono baš radikalna ideja ali šta je tu je: Probaj pitati tamo gdje si naručio, vjerujem da će oni bolje znati. NHF _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.12.18 19:42 | |
| Sigurno, lokalni ce znati najbolje... | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.12.18 20:34 | |
| Ja znam da su Wranjini problemi zanimljivi, i nadasve inspirativni, ali samo da vam skrenem pažnju da su na SP-u Cornell & Diehl duhani u bulku na popustu, pa eto, za informaciju.... Ja uzeo 4 unce Star of the East i 4 unce Sutliffa Rum & Maple, jbg, čovjek labilan... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
gregak Prva lula
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.12.18 21:55 | |
| Al nema Saint Nicholas u bulku? | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.12.18 22:38 | |
| Pogledaj. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 11.12.18 23:26 | |
| Da, frend mi je u Kaliforniji i vraća se u subotu. Baš dobio obavijest da je prošla oluja u sjevernoj Karolini i da bih sve trebao dobiti na vrijeme. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|