| Lulaši su najbolja bratija na svijetu. | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 20.09.18 12:55 | |
| Obrazloženje naslova. Koji dolaze u klub znaju da sam tokom godina, skupio hrpu prijatelja po cijelom svijetu. Sve lulaška braća, koja se vole i ispomažu. Pa kako sam dobra srca, znadem mojima kupcima lula dati i dobar diskont. A dobro se dobrim vraća. Od prijatelja iz Amerike, došli na poklon neki duhani, iz njegovih tajnih rezervi Duhani koje je godinama skupljao i spremao u "mans cave" sada je shvatio da ih neće stići popušiti da još živi 100 godina tako da su našli put do Zagreba. Dobro odležani, iz sretnih doba dok se još nisu lijepile NIKAKVE osmrtnice a donje tri piksne su nešto što više nama niti će ikada biti na tržištu. [You must be registered and logged in to see this link.]Naravno zna se gdje će se popušiti.. većinom ud Nedjelju popodne PS Da to su Dunhilli koje je još Dunhill radio | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 20.09.18 13:32 | |
| Zakon! Mislio sam kupiti anniversary dok ga je još bilo, ali 100g limenka u Zurichu je bila oko 45 eura ako se dobro sjećam pa sam odustao | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 20.09.18 13:43 | |
| Naslov definitivno stoji Imam i ja nekih sitnica u mužjačkoj pećini, ali čekaju Štefanje i ine proslave. Lulaši su najbolja bratija, a kome smeta, ljubomorne duše, mogu u nepušačke kafiće. | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 20.09.18 14:22 | |
| | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 20.09.18 14:25 | |
| U duhan se uvijek isplati ulagati | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 20.09.18 14:52 | |
| Znači, u nedjelju će biti čista orgija pušenja! Toliko duhana na hrpi! A sve odlični! Vidim i "Town Topic"! To mi je bio vrhunski duhan! Istina da je aromatik, ali nema veze! Tom poslao? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 20.09.18 15:03 | |
| Naravno... Stari Vijetnamski veteran i Republikanac, i lulaš već 55 godina pa sada orgija... početi ćemo po malo... recimo koji oriđiđi Dunhill i naravno Town,Topic... definitivno meni najbolji aromatik ikada... a otišao u povijest. | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 20.09.18 15:18 | |
| ...biti će još ptičica na stolu u nedjelju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 21.09.18 11:47 | |
| | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 21.09.18 12:20 | |
| - Davorin je napisao/la:
- ... početi ćemo po malo......
Bezveze. Bolje da otvorimo sve od jednom i onda pokrenemo utrku s vremenom da se ne osuše _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 22.09.18 19:36 | |
| Možda, ipak i ja dođem😀😉 Jebeš izlet, prirodu i povratak nagonima 😂 | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 22.09.18 19:49 | |
| Naravno! Ispravno razmišljaš! Kad te črna mati zemla uzme, biti ćeš u prirodi čitavu vječnost! A sad, nagoni, tu se ne bih miješao! No, samo ti dođi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 22.09.18 19:58 | |
| Koje delicije | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 22.09.18 20:08 | |
| Babaq, kada te put nanese u Zagreb, javi se obavezno, bar da izdimimo koju lulu dobre medecine! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 22.09.18 20:34 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 22.09.18 21:01 | |
| Naravno! Javi se obavezno! Imaš PM! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 23.09.18 10:18 | |
| Pa slažem se Lakijem, budem donio jedan vrhunski aromatik, Town Topic, kojeg čete probati sada i više nikada (vjerojatno ) i nešto od Dunhilla, Ipak nema šanse da popušimo pola kile duhana u 4 sata... | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. 23.09.18 11:08 | |
| ..i ja ću donjeti neke medicine (kojih ima), neke moje nove akvizicije, pa da se znate ravnati što naručiti. Jer, jedno su recenzije, a drugo vlastito nepce! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lulaši su najbolja bratija na svijetu. | |
| |
|
| |
| Lulaši su najbolja bratija na svijetu. | |
|