|
| Maniffature Sigaro Toscano, duhani | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 21.09.18 14:11 | |
| Zna li tko ća o ovim duhanima ? To je tvrta tkoja proizvodi Toacanose, ne sumnjam da je kvaliteran Kentucky u njima, znam da imaju 4 blenda, ali nića više... | |
| | | bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 21.09.18 14:41 | |
| Toscani su talijanska legenda. Svi ih u "spaghetti westernima" puše, od Clinta Eastwooda, Giuliana Gemme do Elija Wallacha! Jedino Lee van Cleef puši Petersonku. Ima u njema i vriginije i burleya i kentuckya! Meni su najdraže Antico i Extravecchio. A imaš i tzv. "Toscanelle", koje su pola toskanca, i to Talijani najčešće puše, jer od cijelog tockanca dobiješ garantirano trovanje nikotinom! I ima ih više od četiri vrste. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
| | | wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 21.09.18 15:21 | |
| Bijeli toscanello je solidan i valjda jedino što mogu pušiti s aromom vanilije. Inače, kupio sam kod goge jednom plavi italico u tome điru i odličan je. | |
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 21.09.18 15:24 | |
| Plavi znam da postoji, ali ga nisam probao. Probao sam jedino Toscanello classico i taj je dobar. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
| | | Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 21.09.18 16:12 | |
| Ma znam ja za to, ja mislim na njihove blende za lulu ! Italia, Forte, Comune i Golf se zovu | |
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 21.09.18 16:56 | |
| Davno sam pušio "Golf" i nije bio loš. Za ostale znam da postoje, ali ako ih ni sami Talijani ne puše, sve ti je jasno. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 21.09.18 16:59 | |
| Ganz klar ! Taj Golf je zapravo neko igranje sa Armoniom tkoju je pravip Savinelli nekada, ne ovom današnjom tkoliko sam vidia... | |
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 21.09.18 17:02 | |
| OK. Sve je jasno. Dok se oni drže cigara i cigarillosa, sve pet. No opet, budimo realni - svaka roba nađe kupca. Ustalom i "Clan" netko kupuje. Kao i "Captain Black". _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 08.10.18 13:49 | |
| Evo da odgovorim sebi samom,
Talijani prave 4 duhana, Italia, Forte, Comune i Golf, sva 4 su na bazi Kentucky duhana od kojih se pravi i Toscanello koji je zasigurno kvalitetan, ja sam kupia 1. Kesicu Golfa, a moj stari drug Djovani, vlasnik radnje iza Duoma mi ju je prodao za 3, regularna cena je 6. Golf je baziran na nekadašnjoj Savinelli Armoniji, koja je meni bio vrlo drag, a zapravo je burley+kentucky. Kesica, nekvalitetna zalepljena selotejpom i to onim najobičnijim, duhan ima lepu suhoću, ali meni deluje kao da je on bio presušen pa da su ga oni ovlaživali. Ovo nije armonia odmah da se razumemo, nije joj ni blizu, duhan je slab, ima lep okus ali ništa specijalno. Takodje, sam proizvodjač kaže da je oco aromatik sa okusom čokolade, to hvala Bogu i Sv Vlahu i Sv komeveć zaštitniku lulaša, nije. Meni je recimo bio dobar za upušavanje Kastelo lule, jer ne ostavlja značajan trag na lulu... Sve u svemu, držte se Vi Toscanellosa | |
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 08.10.18 13:56 | |
| Golf je bio prvi "pristojni" duhan koji se u Italiji pojavio nakon II svjetskog rata, negdje šezdesetih godina nakon užasa tipa "Nazionale", "Tre stelle" i slično - nešto nalik našem neprežaljenom "Extra lulašu". A čuj, poslije tih užasa, "Golf" je bio čista stratosfera! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani 08.10.18 17:19 | |
| Nije on ni danas loš, meni je recimo bolji od bilo čega ća ima u Srbiji... Bolje lošiji kentucky nego otrovni aromatik ! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Maniffature Sigaro Toscano, duhani | |
| |
| | | | Maniffature Sigaro Toscano, duhani | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Top posting users this month | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website |
|
studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|