| Morta pipes | |
|
+9savate MOVESHAKER imnik ssekir75 Damir Antiša dean bayro Davorin 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:07 | |
| Bez brige, istina ja bih je malo doradio... ali ću se suzdržati. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:08 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Bez brige, istina ja bih je malo doradio... ali ću se suzdržati.
Samo pucaj sa prijedlozima dok je jos kod tebe, bilo bi mi stvarno drago da je i ti "potpises". |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:12 | |
| Onda mu zabi još jedan usnik sa druge strane |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:13 | |
| Pipa je krasna, ali bi bila još ljepša kad bi je Davorin malo "nažicao". Sad se ne zezam. Struktura mi se čini dobra za "žicanje", ovako malo vuče na parket, no o ukusima se ne raspravlja. SIgurno je da će se odlično pušiti i tu nemaš gnjavaže sa upušivanjem! Puniš i voziš - i to ti je to! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:13 | |
| - Keko je napisao/la:
- Onda mu zabi još jedan usnik sa druge strane
To bi vec bili opsezniji radovi a, pazi ovo, nismo a blebecemo samo da nije u nama. Hehe! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:15 | |
| Btw. Davorine, ti i herr Manger imate neke sličnosti u stilu ako smijem primijetiti. Neka ti Grga pošalje link sa eBaya da se uvijeriš... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:16 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:16 | |
| Nije za žicanje, jako su široki godovi, a ono sam se i šalio... pa znaš tko je dorađivao lule ( i imao hrpu pečata ) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:17 | |
| Odlucite sutra svi zajedno sto uciniti s njom, ima vas trojica dakle ne moze doci do nesuglasica. Imate odrijesene ruke sto se mene tice, sto god joj radio znam da je nece povrijediti i da moze ispasti samo bolja nakon tretmana. |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:19 | |
| - Keko je napisao/la:
- Btw. Davorine, ti i herr Manger imate neke sličnosti u stilu ako smijem primijetiti. Neka ti Grga pošalje link sa eBaya da se uvijeriš...
Jeste, našao sam a ima i na pipediji. Čičica od 80 godina, sin prodaje. Stari je senilan i stalno misli da radi na istoj luli, sin mažnjava i prodaje preko ebaya... ma zezam se. Istina ove lule od vrijesa su mu katastrofa, nije moj đir.... to mač frihend | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:21 | |
| Okay, uvježbavati ćemo novi pečat na njoj |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:22 | |
| Dakle danas sam Herr Dreieru pokazao tvoje lule, stari lopov je objesio labrnje do poda! A one Pammerove se mogu sakriti pred tvojima, a cijeni ih 400 €! Htio ih je odmah otkupiti, no naravno za tako nešto nije bilo šanse! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:25 | |
| e bayro, bayro, pa gdje ti je trgovački duh | |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:29 | |
| A to ne! Prije bih dao bubreg nego tvoj poklon! Ma nema tih novaca! Te lule jednostavno nemaju cijenu - prvo jer su fantastične, a drugo što su poklon od dragog prijatelja! To se ne prodaje _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:31 | |
| - bayro je napisao/la:
- A to ne! Prije bih dao bubreg nego tvoj poklon! Ma nema tih novaca! Te lule jednostavno nemaju cijenu - prvo jer su fantastične, a drugo što su poklon od dragog prijatelja! To se ne prodaje
Palac gore, pridruzujem se Tajinim rijecima i mislima. |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:32 | |
| Ma zna šalim se, kao i za probavanje novog štambilja na grginoj lulu... na kraju to funkcionira primjer: od sada morta lule ( made by me) se ovako popisuju.... Neka Ameri razmišljaju što je to | |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:35 | |
| Odlično! Sad će Ameri učiti uglatu glagoljicu! Znak je odlično ispao - to si morao dobro potpaliti, zar ne? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:36 | |
| Pa čak i ne, nabavio sam malu spravicu, dao na cnc kopirki izraditi žig ... i to je to... | |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:38 | |
| Lukavac! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:39 | |
| Fino, decentno, nenapadno, sljedeci put kad se vidimo, nosim lulu na autogram! A ja otprilike znam kako ce Ameri skontati tvoj inicijal na Glagoljici. Moze se reci da si rodjen za Morta Mestra jer se to slovo moze protumaciti i kao "Oak bog"! IZVRSNO! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:41 | |
| ziveli cirilo i metodije! | |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:42 | |
| istina više sliči na "Mb" | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:45 | |
| nemoj neko da misli da je mek baren | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 21.11.09 19:45 | |
| Na prvi pogled je "Ob", tek ako bi se covjek malo zagledao i pokusao razmisljati mogao bi doci na dosta drugih kombinacija. Ideja Glagoljice je briljantna i, AFAIK, jedinstvena, svaka cast |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Morta pipes | |
| |
|
| |
| Morta pipes | |
|