| Morta pipes | |
|
+9savate MOVESHAKER imnik ssekir75 Damir Antiša dean bayro Davorin 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 12:23 | |
| Naravno ali kao što sam već više puta rekao, meni nije vrhunski životni domet raditi samo lule, na kraju ja sam se dokazao na više područja i privatnih i profesionalnih, a nekakvo posebno dokazivanje kroz lule i lulaštvo je jadno ( ostavljam to drugima ). Cilj mi je da radim lule za meni drage ljude ( uključujući i sebe ) i da mi to bude hobby i relaksacija.... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 12:24 | |
| Naravno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 12:45 | |
| Daj molim te!! Osjećam neko neraspoloženje i frustraciju u zraku i znam da ćeš napraviti još puno, puno lijepih lula do ljeta. Npr., ja sam sinoć došao u klub živčan kao pas, a otišao držeći se za trbuh. Za nastavak ove sjajne kolekcije ćeš morati iskopati vremena kako god znaš!!! |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 13:48 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 13:50 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 13:56 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 14:19 | |
| Bravo i za pipe i za fotke... Veliko bravo... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 15:11 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 15:19 | |
| Uh, ova treca sa fotki je, NJAMI! Da, naravno, Gregi svaka cast na uratku! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 16:46 | |
| - grga je napisao/la:
- Uh, ova treca sa fotki je, NJAMI!
Da, naravno, Gregi svaka cast na uratku! Misliš na "vrijesušu" sa bijelim ringom?? Iskreno, ne sjećam se te pipe..Ili me pere švabo ili je nisam vidio!?! |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 17:41 | |
| I slike i pipe su krasne... | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 17:45 | |
| Slažem se sa tobom grga, stvarno je wow!!! Sve pohvale za majsotr | |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 21:00 | |
| grga, da mičem ceduljicu..... dakle pipe ste vidjeli, ali ovakve fotke... ma svaka čast majstoru, još jednom. ( Naravno mislim na Gregu ) Očito samo onaj fotograf koji i puši lulu može pogoditi bit... | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 22:54 | |
| Grga jesi li na ovakvu mislio?? Naime, ovo je CRNI BISER u mojoj kolekciji i još jednom zahvaljujem majstoru na prekrasnom poklonu. FENOMENALNA je, puši se nevjerojatno dobro, jedno paljenje i ostalo je čisti užitak. Tko nije probao razliku pušenja lula od morti i lula od vrijesa ne zna o čemu pričam. Oduševljen sam! Predivan klasičani oblik, godovi, balans.... crnina....duboka crnina, 8000 tisuća godina crnila prekrasno, ne silazi mi osmjeh s lica | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 23:05 | |
| |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 23:08 | |
| Slažem se sa ovim da samo fotograf koji piši lulu može načiniti ovakve slike. On jednostaqvno razume predmet koji slika. | |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 29.11.09 23:41 | |
| Damire, vidio sam je jučer, ali ovako fotkana, još je ljepša! Čestitke tebi i naravno, našem Velikom Majstoru _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 01.12.09 18:03 | |
| Ajde korisnici malo elaborirajte o pušenju morte - razlika, osječaj kod pušenja, okus duhana.... ( Dobio nekoilko upita da to pojasnim, pa idemo ekipo ) Ima nešto mišljenja kod Talberta u FAQ | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 01.12.09 18:31 | |
| Mislim da bi najvecu tezinu imali utisci kako iskusnijih pusaca tako i pusaca koji imaju vrijesuse koje su makar jedno koplje ispod morte (jer tesko da joj koja moze stati ravnopravno "rame uz rame"). Moje vrijesuse su uglavnom preko nekoliko kopalja ispod morte koju imam tako da sam misljenja da bi bilo koji moj utisak bio daleko od objektivnog. Ukoliko dodam jos i s kakvim postovanjem uzimam i drzim tu garavusu u ruci, mislim da zaista nema smisla da bilo sto pisem. Idem sada u nju ubaciti McClelland 3 Oaks Original, da isprobam i to dok se zena nije vratila kuci. |
|
| |
| Naslov: Re: Morta pipes 01.12.09 18:36 | |
| Hm, ma sve je već rečeno zapravo kroz naše komentare. Dakle, kako reče Damir - jednom zapališ i voziš do kraja. Duhan ima svoj prirodan okus budući je morta neutralna i gorenje ne utječe na promjenu okusa, nadalje, duhan gori do kraja, bez ostatka. Recimo ja ne stavljam nikad meer granulat u pipe od morte, a na koncu ostane samo hrpica bijelog pepela, nema dakle niti kondenzata. Ja pušim i aromatike i latakijske duhane u morti, bez razlike, ne ostaje miris recimo prethodno pušenog duhana. Upravo u zlatnoj morti pušim Dreierov No. 2, a prethodno je u njoj pušena Balkan Latakia i nema nikakvog okusa po latakiji. Nadalje, budući je morta fosilizirani hrast nije potrebno je upušivati, nego pali i guštaj - što nam je isto Dam-Dam zorno demonstrirao u klubu u subotu! Naravno da ne treba zanemariti vrijes, ali morta je stvarno nešto posebno. I da je usporedim sa meerom - nije toliko krhka kao meer, pa ako nedaj bože padne, neće se dogoditi nepopravljiva šteta. (Ne, nemam namjeru ponavljati eksperiment zvan "treći kat"). Uglavnom, pušenje u morti je stvarno posebno iskustvo. Pozitivno naravno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Morta pipes 01.12.09 20:55 | |
| Ma šta reći, garavuša je zakon. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Morta pipes 01.12.09 22:48 | |
| uf,sunce ti... sto reko prljavi inspektor blaza - "ej ljudi, pa ovo je - DOBRO!" nemam iskustva sa mortom ali izgleda najblaze receno FENOMENALNO! svidja mi se prsten, otvara je. od cega je? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Morta pipes | |
| |
|
| |
| Morta pipes | |
|