| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+23Leo fra_Perica Marko1980 bayro oliohardi Horla imnik Gillette paludamentum Lakeman Branislav jam.hadar Vucko22 Pantarei Ignoro dejan68ks Majka Timro Nunki Beki Suspiria Zupnik Pepi 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 20.03.19 19:04 | |
| Pijem caj i pućkam Winston,jer ne mogu da zapalim lulu,drma me temperatura. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 20.03.19 21:32 | |
| Pirate Kake iz DBP "Missisippi poker" i čaj od mente. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Nunki Peče me jezik
Broj postova : 412 Join date : 20.04.2010 Age : 66 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.03.19 21:45 | |
| Sopstvenu mešavinu odležalu oko 15 godina iz Davorinove lule i rtanjski čaj. | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.03.19 22:04 | |
| Captain Earle's - Mystic Blend iz stare tanzanijske meerice i čaj od mente. Da je bolje - ne bi bilo dobro! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.03.19 22:05 | |
| Mountain camp i zeleni čaj. | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.03.19 22:11 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.03.19 23:11 | |
| | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.03.19 23:54 | |
| | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.19 9:59 | |
| | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.19 14:52 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.19 19:35 | |
| G. L. Pease Cumberland i čaj od mente. Za večer - odlično! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.03.19 16:33 | |
| Pfeifen Huber - Balkan English iz 3/4 bent dublin DBP - adriatic line i Earl Grey. Milina! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.03.19 20:21 | |
| Peter Stokkebye Luxury Bullseye Flake i Oban 14 klasika.
Pišem ne da se hvalim nego da ZAhvalim i saznam ime donatora uzorka duhana jer sam nažalost zaboravio (Igor?). :-( A da provjerim onda i jesam li ostala imena zapamtio, grozan sam što se toga tiče, ne zamjerite. Meni s desna pa counterclockwise moj donator (hvala!), Bayro (zaboravih ime :-( ), Davorin, Ivek, Leo. Hm, kao da mi još netko fali između Davorina i Iveka, a više se ni lica ne sjećam. Pomagajte drugovi!
Što se duhana tiče, vrlo ugodna sobna nota (i žena se slaže, haha, znao sam da je moram povremeno izlagati latakiji da bi omekšala na ove druge!), kao što i miris nezapaljenog duhana nagovješta. Ono gdje me iznenađuje je blagost. Ovo se čak može uvlačiti, ima li sigurno tu perika? Lp!
Marko | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.03.19 21:21 | |
| Dobro si zapamtio (je Igor). Bullseye ima Virginie, Cavendisha i periquea, ali ne u velikom postotku. Ponijeti cu ti Mississippi muda idući put da probas latakiju i perique u pravom omjeru Inace dimi se black bayou mist, odličan duhan ali jos ga nisam uspio ovlaziti kako spada nakon 2 puta jer je dehidrirao. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.03.19 22:06 | |
| Sve si dobro napisao, osim što si izostavio Kamarrada Igora, koji je sjedio na čelu stola između mene i (našeg Dugog) , keramičara, umjetnika, pjesnika, fotografa i anđeosku dušu iz Svete Nedjelje koji je morao ranije otići! A sa latakijom samo polako; referiram se na gđu. suprugu, bude se već navikla! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 27.03.19 12:54 | |
| | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 28.03.19 16:28 | |
| Mb virginia i kava. Da vas pitam. Ima li jos ko da iz jedne odredene lule pusi samo jedan duhan. Ja npr. vec godinu dana iz jedne pusim samo nightcap i iz druge samo midnight mixture od vauena. Iz drugih lula normalno pusim latakie,virginie iz virginia itd. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 28.03.19 16:47 | |
| Može ćevap, a može i pljeskavica. Naime, nema pravila. Neki to rade, pa imaju lule određene za neke mješavine, neki ne. No to je sve stvar osobnog ukusa. Ja iz svih lula pušim sve duhane. Ali valja uzeti u obzir činjenicu da 95 posto duhana koje ja pušim imaju latakiju u sastavu, a 5 % je sve ostalo; virginije, aromatici. Dakle, svako prema svom guštu. Ponavljam, pravilo je da nema pravila! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 28.03.19 17:21 | |
| Meni se čini logično da blage (mirisom) duhane pušim iz lula koje nisu "kontaminirane" latakiom. Budući da sam još u potrazi za omiljenom straight virginijom, još nemam potrebe za dediciranom lulom. Ali jednom kad je nađem, bit ću u napasti posvetiti jednu ili dvije samo za virginije.
Marko | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 28.03.19 17:29 | |
| - Marko1980 je napisao/la:
- Meni se čini logično da blage (mirisom) duhane pušim iz lula koje nisu "kontaminirane" latakiom. Budući da sam još u potrazi za omiljenom straight virginijom, još nemam potrebe za dediciranom lulom. Ali jednom kad je nađem, bit ću u napasti posvetiti jednu ili dvije samo za virginije.
Marko E upravo sam tako i ja posvetio 2 lule. Jednu nightcap-u i jednu midnight mixtureu. Trenutno u potrazi za virginiom. | |
|
| |
babaq Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 28.03.19 18:07 | |
| Iman jednu DMP za Nightcap i jednu svoju za Orlik, dvi za virginia/burleye i ostatak za engleze
MB Scottish mix, bila kafa | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 28.03.19 18:12 | |
| C&D Da Vinci iz jedne "predratne" Savinellice i Earl Grey. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 28.03.19 18:59 | |
| Mac Baren Original Choice + Ardbeg Uigeadail. Potonji je dozorio u sherry bačvama i odlično paše s ovim blagim aromatikom! | |
|
| |
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 28.03.19 19:03 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 28.03.19 23:07 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|