| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+23Leo fra_Perica Marko1980 bayro oliohardi Horla imnik Gillette paludamentum Lakeman Branislav jam.hadar Vucko22 Pantarei Ignoro dejan68ks Majka Timro Nunki Beki Suspiria Zupnik Pepi 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.05.19 20:57 | |
| GL Pease Quiet nights odležao jedno šest godina, dobar je, jako ujednačene arome. Sve lijepo povezano. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.05.19 16:22 | |
| Ja sam za službeni početak vikenda i Svjetski dan bez dima napunio jednu generalsku DMP zvanu "Thorov malj" Piratom i naravno guštam uz Ahmadov "Royal Standart", Generalov poklon! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.06.19 10:36 | |
| MB HH Burley Flake + Ardbeg Uigeadail s par kapi vode. Sretan vam Ardbeg Day! | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.06.19 14:34 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ja sam za službeni početak vikenda i Svjetski dan bez dima napunio jednu generalsku DMP zvanu "Thorov malj" Piratom i naravno guštam uz Ahmadov "Royal Standart", Generalov poklon!
Na zdarovie, prijatelju! | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.06.19 16:18 | |
| G&H Balkan mixture i pivo | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.06.19 17:18 | |
| Danas sam nešto miješao i kemijao po "Orthodoxu" koji je se hrani v hladnem in temnem mestu od januarja letos, kako bi rekli naši susjedi Slovenci, i vrag mi nije dao mira, malo sam zagrabio i jako mi se sviđa. Sad neka se kiseli do Božića. Katoličkog. Samo da ne bi ispalo ono u stilu: "Svaki Cigo svoga konja hvali"..... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gillette Gasi mi se lula
Broj postova : 167 Join date : 16.05.2019 Age : 71 Lokacija : . Omiljeni duhani :
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.06.19 20:16 | |
| Upravo zdimio svoju prvu latakiju i..ne znam ŠTA treba da se desi da ja zavolim ovo dakle-užas nad užasima. A juče probao Pirate Kake - još gori. Ako PK ima ukus mlevenih automobislkih guma, onda latakija ima ukus mlevenih automobilskih guma sa dodatkom arome kozjih brabonjaka. Da li je moguće da sam rođen samo za vanilu, voće i povrće.. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.06.19 20:49 | |
| - Gillette je napisao/la:
- Upravo zdimio svoju prvu latakiju i..ne znam ŠTA treba da se desi da ja zavolim ovo
dakle-užas nad užasima.
A juče probao Pirate Kake - još gori.
Ako PK ima ukus mlevenih automobislkih guma, onda latakija ima ukus mlevenih automobilskih guma sa dodatkom arome kozjih brabonjaka.
Da li je moguće da sam rođen samo za vanilu, voće i povrće.. Moguće. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.06.19 4:59 | |
| - Gillette je napisao/la:
- Upravo zdimio svoju prvu latakiju i..ne znam ŠTA treba da se desi da ja zavolim ovo
dakle-užas nad užasima.
A juče probao Pirate Kake - još gori.
Ako PK ima ukus mlevenih automobislkih guma, onda latakija ima ukus mlevenih automobilskih guma sa dodatkom arome kozjih brabonjaka.
Da li je moguće da sam rođen samo za vanilu, voće i povrće.. Meni su se u početku sviđali takvi duhani, ali odjednom su mi počeli smrdit, neznan zašto. Sad pušim Virginiju, burley ili blage aromatike. A jučer sam otvoria Presbyterian, nakon dugo vremena i dobar je, ali Artisan's blend me udavi, a kad sam ga prvi put kupio limenka je trajala manje od mjesec dana... | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.06.19 9:17 | |
| | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| |
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.06.19 10:27 | |
| Dobar je, dobar....Malo sam odgrabio da se ekipa na druženju danas počasti, par grama, ostalo je na tamnom mjestu i čeka Božić! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.06.19 11:21 | |
| - bayro je napisao/la:
- Dobar je, dobar....Malo sam odgrabio da se ekipa na druženju danas počasti, par grama, ostalo je na tamnom mjestu i čeka Božić!
Pa nemojte zelen duhan pusit, bit ce vam zlo! (Ne, ne progovara to zavist iz mene, a ne...) | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.06.19 12:30 | |
| | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.19 15:44 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.19 15:59 | |
| Nakon što smo uspješno odradili prvi radni dan u tjednu, zasluženo - presukupi G. L. Pease Meridian i Twininngsov Afternoon tea. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.06.19 11:32 | |
| MB Scottish i turska kava | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.06.19 13:36 | |
| MB Latakia Flake + kava. I nikako shvatiti kako tu nema latakije, uz dužno poštovanje onima koji shvaćaju i nadu da ću i ja jednom shvaćati. :-) | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 05.06.19 22:35 | |
| GL Pease Quiet nights.
Na prvo otvaranje limenka je mirisala kiselo i po vlazi. Sad kad je malo prodisala - latakija, latakija i malo orijentala. Treba tim duhanima u limenkama očito dati disati malo! | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 06.06.19 13:56 | |
| GL Pease Quiet nights + kava, crna kao crna rupa. | |
|
| |
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 06.06.19 20:01 | |
| | |
|
| |
Gillette Gasi mi se lula
Broj postova : 167 Join date : 16.05.2019 Age : 71 Lokacija : . Omiljeni duhani :
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 06.06.19 20:37 | |
| Thomas Radford - Classic Port and Schweppes Bitter Lemon (gold label) | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 06.06.19 21:26 | |
| C&D Da Vinci i Cedevita. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 06.06.19 22:35 | |
| C&D Pirat iz Bayruše + Glenfiddich 18 i voda. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 07.06.19 12:59 | |
| Preskupi G.L. Pease "Meridian" i Cedevita za službeni početak vikenda! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|