| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+23Leo fra_Perica Marko1980 bayro oliohardi Horla imnik Gillette paludamentum Lakeman Branislav jam.hadar Vucko22 Pantarei Ignoro dejan68ks Majka Timro Nunki Beki Suspiria Zupnik Pepi 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 07.11.19 14:22 | |
| Ja upravo prerezao dane latakije jednim Sunday's Fantasy. Kažu kolegice na poslu da sam ih napokon prestao terorizirati smrdljivim duhanima. Jadne ne znaju da se sutra vraćam ustaljenoj praksi, a ovo je samo bilo da potrošim zadnju lulu koja mi se dugo povlačila po kući | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 07.11.19 16:37 | |
| - fra_Perica je napisao/la:
- Ja upravo prerezao dane latakije jednim Sunday's Fantasy.
To je onaj slatki Švabo? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 07.11.19 17:44 | |
| Nešto baš imaš Švabe na piku. Odnosno oni tebe. Commonwealth + Bitter Lemon. | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 07.11.19 18:30 | |
| Hal o' the wynd, Staropramen | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 07.11.19 18:35 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 08.11.19 8:40 | |
| | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 08.11.19 8:44 | |
| - bayro je napisao/la:
- fra_Perica je napisao/la:
- Ja upravo prerezao dane latakije jednim Sunday's Fantasy.
To je onaj slatki Švabo? Je. Jednom godišnje uzmem vrećicu. Ne pravi smolu u luli, dostupno je na svakom kiosku i to zadovoljava moje kriterije da 50 g / godišnje. To mi bude zamjena za No.2 ako ne idem do Dreira dugo. No danas sam već počeo dan sa Boneyardom jer sam došao prerano na posao pa sam imao pola sata vremena uz kavu. To znači da me čekaju još 2 lule istog duhana na poslu, a četvrta, večernja će možda biti War Horse ako se malo humidirao jer je bio kao slama kad sam ga preuzeo. | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 08.11.19 9:58 | |
| ------- - bayro je napisao/la:
- I onda se ja bojim malarije. Našao se pravi!
Hm, Švavo zakazao, mislio sam da se nećeš sjetiti. ------- - fra_Perica je napisao/la:
- No danas sam već počeo dan sa Boneyardom.
E sad me zanima što će kolegice na poslu reći na Boneyard? Kad si naručio taj batch? Mislim da si spominjao na forumu da relativno nedavno, par mjeseci unazad? Ima li dovoljno latakije? Možeš li nanjušiti išta umjetnih aroma? Na tobaccoreviews su počeli kao korov nicati negativni reviewi o tome kako su naked dobar english pretvorili u bljutavi aromatik, ali sad kad opet gledam, samo su 12 komentara zadržali, izgleda da je uslijedila cenzura i - bar se nadam - više pažnje oko toga što ubuduće (ne) stavljati u blend. ------- On topic: Dan Tobacco Salty Dogs i Earl Grey. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 08.11.19 9:58 | |
| Opet će one tvoje žene biti na rubu suza! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 08.11.19 16:28 | |
| M.B. Scottish Mixture i kafa | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 08.11.19 16:41 | |
| Proper English od dobrog starog Petera Stokkebya i Earl Grey. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 08.11.19 21:50 | |
| A. Fuente Hemingway i Merlot | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.11.19 5:39 | |
| Escudo. To su prednosti fleksibilnog radnog vremena. Jedan dan si Crnogorac, drugi dan Japanac, kako ti više odgovara. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.11.19 11:31 | |
| Black Frigate iz DMP (a iz čega drugog!) i Earl Grey za rastjerati duhove! Naime, noćas sam do pola tri radio na našem malom priručniku - dvije goleme natuknice ("klasični oblici lula" i "kućne mješavine") i još hrpu manjih, pa sam si dozvolio luksuz da danas odvalim spavanac do deset! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.11.19 11:41 | |
| Huber E/B i kafa, moram da usporim sa ovim duvanom, skoro pa nestalo | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.11.19 12:14 | |
| - Branislav je napisao/la:
- Huber E/B i kafa, moram da usporim sa ovim duvanom, skoro pa nestalo
Ma nemoj! Ista stvar sa HU Fayyumom. O'šlo 100 grama za manje od deset dana! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.11.19 18:21 | |
| War Horse iz Rocky Donegalice uz nesicu i nemam jos sud o ovom duhanu. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.11.19 18:38 | |
| Donesi ga sutra, da mu ja presudim. Ako neće nikako, onda pošteno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.11.19 19:13 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]GLP JackKnife Plug i Laphroaig 10, božanstveno. | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.11.19 20:20 | |
| Ja opet Huber E/B + Chivas | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.11.19 21:06 | |
| Pirat iz sada već devet godina stare DMP - "Tribute to Bayro". Predobro!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.11.19 9:37 | |
| DMP 10 mi je spremna za današnju porciju latakije u klubu, ako se izvučem od doma.
A trenutno se sladim sa C&D Opening Night iz lijepe, dobre i povoljne Jean Claude lule od zadnje nabavke u Minhenu. Pijem tursku Barcaffe jer mi je ponestalo kave, srećom turska podnosi bilo kakvu sirovinu. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.11.19 11:01 | |
| Donesi taj Opening Night, taj duhan mi je ostao u jako dobrom sjećanju.
Ja eto ne pušim ništa, naime noćas i jutros do 03,30 sam priređivavao naš mali priručnik i sprašio četiri lule, pa eto, sada malo odmaram do poslijepodnevnog druškanja, isto uz Barcaffe koji mi je drugarica skuhala. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.11.19 15:25 | |
| Nije jutro al ono, da vidimo sta kaze, nisam imao prilike da probam i iskreno uzbudjen sam [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.11.19 19:59 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|