| Mac Baren: Original Choice | |
|
+27Rakija Lakeman Horla dado zlays bayro G.S.Patton DeathSpade Rizbo Tomo1978 Max Corvus Antiša biguran fićo fatjoe 420blackadder Capt. Horatio MacAllister misterno Juan da Nova picipl gstaraz mortimer gavran11 Leo MOVESHAKER imnik dean 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 23.11.15 20:45 | |
| Ili suh, ili odličan. Treće nema!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
DeathSpade Gasi mi se lula
Broj postova : 129 Join date : 05.06.2013 Age : 37 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 23.11.15 21:38 | |
| Ja sam svoj pustio da sazrijeva 2 i pol godine. U biti i je odličan, ali ima i svoju negativnu stranu! Okus sazrije i izgubi dio svoje arome ali dođe do izražaja viriginija koja lijepo sazrijela, i to pomiješano sa ostatkom arome što je duhan zadržao..... fantastično! Miris je malo drukčiji, slojevitiji.. više se osjeti nekakva slatkoća, to je vjerovatno zbog sazrijele virginije! Negativna strana je što se sada mora više paziti na pregrijavanje, jer sad baš opeče po jeziku i ostavi jači kiselkasti okus i trpkost u ustima!
| |
|
| |
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 23.11.15 21:49 | |
| Ubaci humidor u duhan i pusti ga jedan dan! Biti će taman! Sada je vjerojatno već malo suh!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 23.11.15 21:52 | |
| Cijelo vrijeme ga držim vlažnim! To nije zbog suhog duhana. | |
|
| |
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 23.11.15 22:07 | |
| Onda pali i guštaj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 23.11.15 22:14 | |
| Yep, to je jedino što mi preostaje, ali jedan dio ću ostaviti da sazrijeva još godinu dana, pa da vidim onda kakav će biti. Virginia bi tada trebala doći puno više do izražaja, a i Burley i Cavendish! | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 10.08.17 22:21 | |
| Još jednom da se vratim na ovaj duhan...u redovitoj mi je rotaciji i jako mi paše, makar nisam zakleti aromatičar, nego više Englez . U nekim počecima, kad sam pušio više aromatike i dok se nisam "navukao" na engleze, svi su mi aromatici imali otprilike isti okus, samo su mirisi bili različiti. OC je drukčiji, ima i puninu okusa. | |
|
| |
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 11.08.17 8:16 | |
| Ima definitivno, to je jedini aromatik koji kod mene "prolazi"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
zlays Prva lula
Broj postova : 52 Join date : 05.01.2013 Age : 57 Lokacija : Sarajevo Omiljeni duhani : There is a lot of them
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 22.10.17 1:47 | |
| [url=https://servimg.com/view/19794171/1] [You must be registered and logged in to see this image.][/uSvaki treći dan zapalim ovaj duhan i odličan mi je. Čim se smanji količina dopunim teglicu i miran sam | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 22.10.17 12:39 | |
| A zakaj poklopac na teglici stoji tak ukoso? Toklo je puna da nemres zatvorit? | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 22.10.17 12:41 | |
| Jok Generale, to je da muha ne krepa! :sunglasses: | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 22.10.17 12:42 | |
| Super je to duhan....ali mi se ujedno i nekako zgadio....mozda mu se vratim za koju godinu | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 22.10.17 12:43 | |
| | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 22.10.17 12:54 | |
| | |
|
| |
zlays Prva lula
Broj postova : 52 Join date : 05.01.2013 Age : 57 Lokacija : Sarajevo Omiljeni duhani : There is a lot of them
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 22.10.17 14:20 | |
| Puna puncata je | |
|
| |
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 16.08.18 12:29 | |
| Kad sam bio u bolnici pre jedno mesec, dva, Imnik mi doneo OC da se zasladim;) Najbolji aromatik u mom relativno kratkom lulaškom stažu koji sam okusio... Jedva čekam da ga nabavim ponovo. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 16.08.18 14:16 | |
| Moj favorit. Ja ga nabavljam u bulku na SP jer u ZG je 10 eura za 40 grama. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 16.08.18 14:22 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- Moj favorit. Ja ga nabavljam u bulku na SP jer u ZG je 10 eura za 40 grama.
Tu i tamo ga i zamješaš je bar pušljiva mješavina ili je sve otišlo u klinac? | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 16.08.18 20:28 | |
| Ma super je. Greskom sam dodao 10% Boneyarda. Nije strašno. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 16.08.18 22:58 | |
| U mojoj skromnoj kolekciji je obavezan...čak mi se čini da pomalo mirise na daVinci..ili obratno... | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 17.09.18 10:52 | |
| Pošto me kolege lulaši u zadnje vrijeme zezaju, da napišem nešto u svoju obranu Prije kratkog vremena, kupio sam paketić OC, jednostavno pušio mi se dobar aromatik. Poslije godina dimljenja dodje to čovjeku..... Vrlo dobar duhan, u svojoj kategoriji, i zaslužuje sve dobre ocijene. Biti će za prvu pomoć u nekoj teglici, kada mi ponovo dodje milo | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 17.09.18 12:27 | |
| Ja sam jedini forumaš koji kupuje Original Choice u bulku po pola kile. [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 17.09.18 15:01 | |
| I meni jednom godišnje dođe milo baš na OC, Laki, računam na tebe u toj situaciji! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 17.09.18 15:44 | |
| Naravno. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 17.09.18 16:22 | |
| to mi je bio prvi duhan kojeg sam pripalio -- bas bi ga se htio prisjetiti | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice | |
| |
|
| |
| Mac Baren: Original Choice | |
|