Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 17.09.18 16:50
Lakeman je napisao/la:
Naravno.
Zahvaljuem, ali još sam na latakijama, no kada dođe vrijeme - znam koga mogu zamoliti duhana za luličak-dva!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 21.01.24 6:57
Koliko oprečnih mišljenja o ovom solidnom aromatiku, kao da sam pročitao putopise o putu oko Zemlje
Meni je super i idem ga zapalit
Nikša, Vortimejovrh and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 21.01.24 9:04
[You must be registered and logged in to see this link.] , pa nisam nešto primijetio oprečnih mišljenja. Uglavnom ga većina hvali, odnosno daje mu više nego prolaznu ocjenu.
Evo sada čitam sve od moje recenzije u siječnju 2008. i 95 % komentara su pozitivni.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Mac Baren: Original Choice 21.01.24 9:21
Istina je da je vecina postova pozitivno, ali ima komentara ogavno trulo kiselo pa zato valjda feeling. Za: 30 postova - 64% Protiv: 10 - 21% Meh: 7 - 15%
Ostali postovi su off topik, ali se preklapaju svi (najvise pozitivni) od istih forumasa, ne da mi se to rasclanjivati