Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.03.21 21:20
Otvorio vec, moze. Super duhan, ali očekivao sam nešto drukcije.
Slajs likes this post
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 377 Join date : 26.11.2011 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.03.21 22:12
Stigla narudzba sa 4nogginsa. Old dark fired i Bald headed teacher su po 4oz da se dopune staklenke, a novost su ovi 1oz paketici. Uglavnom John Patton blendovi + C&D Shandygaff. Nabavio sam i ovaj upaljac kod Goge, ali cini se da ima nekih problema pa cu probati zamijeniti za drugi.
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.03.21 22:47
Lodir je napisao/la:
Nabavio sam i ovaj upaljac kod Goge, ali cini se da ima nekih problema pa cu probati zamijeniti za drugi.
I sam imam takav upaljač. Nisam ga kupio kod Goge, već na aliexpressu, ali prilično sam siguran da je isti Kinez sklapa. Riješi ga se obavezno.
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.03.21 22:49
[You must be registered and logged in to see this link.] da nažalost upaljač je... Ako nemaš Zippo, ja imam jedan viška, pa ako treba pukni PM!
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 377 Join date : 26.11.2011 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.03.21 23:00
Ma mislim da mora biti barem jedan ok u setu. Inace izgleda prilicno dobro, cijeli je metalan i dosta masivan. Podsjeca me na jedan kojeg mi je [You must be registered and logged in to see this link.] poklonio prije puno godina ali sam ga na zalost izgubio kroz zivot. Nadao sam se da ce ga ovaj zamijeniti
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.21 9:35
Svi ti Đigibao upaljači kod Goge su precijenjeni i ne valjaju ku...cu. Jedino je dobra kopija "Old boya", jer je na kremen pa nemaju što puno zeznuti. Imam jedan i dobro me služi već par godina. Znam da sam ga platio 300 kuna. [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Vortimejovrh and PerB like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.21 9:45
Pfefen Huber Minhen, stiglo za 3 dana. Jedino što nema poklona. [You must be registered and logged in to see this link.]
Lodir, Branislav, Sokreos, v.milan and PerB like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.21 9:54
Koliko je shipping kod njih?
Vortimejovrh likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.21 9:58
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.21 13:51
ja se stvarno izvinjavam, mnogo se izvinjavam, ali izgleda da nisam bio na času kad se to radilo... otkad je "sveto trojstvo" krenuo da radi peterson? onomad mi prijateqica iz švabije reče da mi je kupila par duvana za lulu, pa i "peterson early morning pipe". ja se češkam zbunjeno, rekoh, čekaj bre, pa to je dunhillov duvan, kako sad peterson. ne, lepo piše peterson. ajd leba ti slikaj da ja to vidim. žena uslika i pošaqe mi sliku. nema da fali, sve isto, samo piše peterson. sad vidim i 965. ko tu koga u zdrav mozak?
Vortimejovrh likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.21 14:03
Ja sam ti mladi lulađija, tako da ću prepustiti odgovor nekom zrelijem i iskusnijem. Al da, tako je to sad. A ti si rekao bih mnogo prespavao .
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 49 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.21 14:22
Super a od kada pfefen huber ima dostavu
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.21 14:43
ssekir75 je napisao/la:
ja se stvarno izvinjavam, mnogo se izvinjavam, ali izgleda da nisam bio na času kad se to radilo... otkad je "sveto trojstvo" krenuo da radi peterson? onomad mi prijateqica iz švabije reče da mi je kupila par duvana za lulu, pa i "peterson early morning pipe". ja se češkam zbunjeno, rekoh, čekaj bre, pa to je dunhillov duvan, kako sad peterson. ne, lepo piše peterson. ajd leba ti slikaj da ja to vidim. žena uslika i pošaqe mi sliku. nema da fali, sve isto, samo piše peterson. sad vidim i 965. ko tu koga u zdrav mozak?
Tako je meni djelatnik, nakon jednog od mojih edukativnih monologa, reka: ma, razumin te 80%. kako sam se smija... Ne radi više.
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.21 19:43
blagodarim,
izgleda da sam zaista dugo spavao na času znači da maknem na stranu oovih par "originala" što mi je još ostalo iz nekog srećnijeg vremena...
Branislav and Vortimejovrh like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.21 20:07
ivek je napisao/la:
Super a od kada pfefen huber ima dostavu
Nemam pojma, ali ima.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.04.21 9:47
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Branislav, Marko1980, Sokreos, Polerouter, v.milan and Vortimejovrh like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.04.21 9:16
[You must be registered and logged in to see this link.] Stiglo za praznike.
Branislav, dado and Vortimejovrh like this post
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.04.21 9:22
Taj arango je meni do sada najbolji. Narucio opet 4 oza pa ako bude srece nadopunim ćasu koja je skoro prazna!
bayro and v.milan like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.04.21 9:43
v.milan je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Stiglo za praznike.
Kad si narucio?
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.04.21 9:48
bayro, Marko1980, Slajs, Polerouter and v.milan like this post
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.04.21 11:42
Opening Night? Hrabro, s obzirom na to da sam ja valjda jedini na forumu kojemu se svidio. A i ja sam ga povremeno Latakijom začinio. Po dojmu koji je na mene ostavio usporedio bih ga upravo s nedavno degustiranim Union Squareaom. Ne po okusu, nego po implikacijama koje mi povlači - preporučam da mu daš koju godinu dana mira. Tehnički je bez zamjerke, ali nema baš neki opipljivi karakter. Godinu-dvije bi to moglo popraviti. Ipak, odaje mi dojam vrlo kvalitetnih sastojaka kojima sve što fali je malo vremena!
Branislav and Slajs like this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.04.21 16:14
Da, planirao sam svakako da odmara, hvala na preporuci. Interesuje me Penny Farthing kakav je, ako je ko probao nek napiše koju reč, imam par malih lula koje su ko stvorene za shag cut.
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.04.21 17:35
Od Samuel Gawitha stigao Comonwealth,Squadron leader,Navy flake,a od Two Friends Deacons downfall i English chocolate-ovaj zadnji nikad nisam probao do sad.Naravno preko SP bez dažbina na više adresa,shiping im ne prelazi 4$ nikako,pa mi se isplati da narucujem i po 1 tin po adresi.
bayro, Branislav, Marko1980 and v.milan like this post