Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.10.22 18:56
Ni meni nije jasno. Zar nije 250g dozvoljeno kad se putuje avionom? Nebitno je odakle se stiže.
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.10.22 18:57
Je
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.10.22 19:16
Bilo je više i baba i nosioc se ne vole vec su imali okršaje. Nekad nemaš sriće pa ti se potrefi neprijatelj. Štaš kad je tako
v.milan and Vortimejovrh like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.10.22 21:42
Vortimejovrh je napisao/la:
Ufff zla baba!
😆😆
na što čovjek mora biti spreman zbog par grama duhana... 😆😆... šala, ne zamjerite
bayro, v.milan and Vortimejovrh like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.10.22 22:31
😁😁😁
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.22 21:13
Došlo je vrijeme da se (nadam se ne na duže) oprostim od smokingpipesa, kao što je i red jednom većom narudžbom. Pa, do idućeg puta...
bayro, Branislav, wranjo123, Sokreos, Slajs, Polerouter, Nikša and like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.22 21:41
Vidim da si moju opasku o Plum Puddingu ozbiljno shvatio!
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.22 22:02
Slajs je napisao/la:
Vidim da si moju opasku o Plum Puddingu ozbiljno shvatio!
Naravno. Ko zna kad ću imati priliku.
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 04.11.22 7:27
Malo pojačanje za zimske dane [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17529 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 04.11.22 8:42
.....još se jedan navukao na Toma! Neka, neka! A vidim da je Tom opet poslao izdašnu količinu odličnih testera (ne pila, da se razumijemo!)
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 04.11.22 9:32
Došlo je vrijeme da se (nadam se ne na duže) oprostim od smokingpipesa, kao što je i red jednom većom narudžbom. Pa, do idućeg puta...
sve odlične medicine, jedino mi charing cross nije bio nešt posebno. nadam se da ces blackpoint otvarat prvi on je kao peasov pokusaj balkan sobraniea
bayro and v.milan like this post
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 04.11.22 21:44
Notting Hill McConnellov i Amphora Virginia.
v.milan and Vortimejovrh like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.11.22 11:22
I dalje nema ništa od duhana u Vž..al ajde bit će bar nekaj za hladne dane..[You must be registered and logged in to see this link.]
Slajs and Nikša like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.11.22 12:05
Dobar je to duhan, ali sjećam se da mi je mnogo bolji bio u početku, a poslije mi je postao nekako grublji... Trebao bih ga ponovno i ja probati! Definitivno mislim da je teško moguće naći duhan s boljim room noteom!
PurgerVž likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.11.22 13:01
PurgerVž je napisao/la:
I dalje nema ništa od duhana u Vž..al ajde bit će bar nekaj za hladne dane..[You must be registered and logged in to see this link.]
ak ti je hitno, mogu ti ja prodati neki duhan po nabavnoj cijeni.
Vortimejovrh likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.11.22 0:19
wranjo123 je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
ak ti je hitno, mogu ti ja prodati neki duhan po nabavnoj cijeni.
Ma nema hiće nikakve, uzeo ga onako usput..nek se nađe..Hvala u svakom slučaju! 😉
wranjo123 likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.11.22 20:40
Slajs je napisao/la:
Dobar je to duhan, ali sjećam se da mi je mnogo bolji bio u početku, a poslije mi je postao nekako grublji... Trebao bih ga ponovno i ja probati! Definitivno mislim da je teško moguće naći duhan s boljim room noteom!
Zapalio sam ga danas ujutro poslije noćne smjene. Prije cca dvije godine sam popušio 200 grama i to mi je bio prvi duhan koji sam probao. Sjećam se koliko je meni jakog mirisa i okusa imao i nekak mi danas nije više ono što je bio..Nekak mi je dosta slabiji nego onda. Možda je pauza bila preduga..ne znam. Ali svejedno je ok ako malo skreneš sa staze..Pričekat ću još zimske minuse, možda me iznenadi vani uz vatru.. 😁
bayro and Slajs like this post
Broj postova : 17529 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.22 8:37
Mislim da nije to posrijedi, nego ti je OC bio prvi duhan, bio si tada jednostavno "preplavljen" novim aromama - još si ga sprašio 200 grama. Sada kada si skupio već nešto lulaškog staža, jednostavno si navikao na takve arome (pogotovo ako si ranije pušio cigarete!) i više ti "to nije to". Sačekaj zimsko vrijeme i zapali bez prevelikih očekivanja, iznenaditi ćeš se - dobar je to aromatik.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.11.22 14:46
PurgerVž je napisao/la:
Ma šta će ti više. Neki luđaci s foruma ga kupuju na kile
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Nikša and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.11.22 15:50
Lakeman je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
Ma šta će ti više. Neki luđaci s foruma ga kupuju na kile
Hehe znam, znam! Ja kad bi uzeo bulk imao bih ga valjda dobrih 10 godina, onak tu i tam da se malo zasladim, a ostalo za upušavanje lula..😁
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.11.22 16:40
Branislav, Sokreos, Slajs, v.milan, Nikša, PerB and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.12.22 19:52
I meni baš danas stigle neke nove terapije! Hvala Belo odelo! 🫡[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, babaq, Slajs, Polerouter, v.milan and Nikša like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.12.22 9:13
Ovo je dobro! Terapije od Belog Odela!
PurgerVž likes this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.12.22 15:11
Malo pojačanje za Božić. Nešto provjerene medicine, a nešto novo za probu i lula spremna u niskom startu [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Polerouter, v.milan and Nikša like this post