Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 02.02.23 9:38
neću, samo ću iz zraka to ispustit i natuckat.
Vortimejovrh likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.02.23 18:10
Eto, Zubić Vila, Djed Mraz, Božić Bata, Djed Polurođendan su me danas ničim izazvani posjetili i donijeli blaga raznoga, između ostalog jednu Karl Erik lulu, Zippač za lulu...
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Zadnja promjena: bayro; 08.02.23 19:13; ukupno mijenjano 1 put.
Branislav, Sokreos, Slajs, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and GrⒶna like this post
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.02.23 18:11
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Branislav, Sokreos, Slajs, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.02.23 18:14
...pa malo pribora i još jedan upaljač da se nađe i jedan kompletić filtera (kojega dajem u dobre ruke!)
Slajs likes this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.02.23 18:18
...i zadnje, ali ne najmanje važno (dapače!) torbicu za lulu od prave kože! Može za oranje, a može i za igranku!
Uglavnom, danas sam jako sretan i ovo je jedan od boljih dana u mom životu!
Sokreos, Slajs, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.02.23 18:41
...i da, skoro sam zafrljačio vrećicu, kada sam otkrio da je netko (vjerojatno Zubić Vila!) na dno stavila i jedne Zippo polaroid sunčane naočale, zna ona da su sunčani dani blizu!
Sokreos, Slajs, v.milan and Nikša like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.02.23 18:54
Javljam se za filtere
bayro likes this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.02.23 19:02
Vortimejovrh je napisao/la:
Javljam se za filtere
Smatraj to riješenim. Već su u "Sport Billy " torbi!
Slajs, Nikša, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.02.23 23:14
Sad mi je jasno kako je Ilija došao do 16 tisuća postova!
GrⒶna likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.02.23 14:21
35€ ostalo do plaće, plaće za 6 dana... Ma dovoljno je i 20€!! 15 ide McConnell Oriental... [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, lulamir and like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.02.23 14:40
Slajs je napisao/la:
Sad mi je jasno kako je Ilija došao do 16 tisuća postova!
i ti si na tisuću pa je red neka nagradnjača, kad već bayro nije napravio svoju za 16000
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.02.23 11:07
Nemoj da ti Vortimejovrha pozovem!
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.02.23 12:03
Kad se moj gasterbajter nenadano pojavi, a već zaboravih da sam ga davno uputio što i kako.. Veselje u kući kao da je Nova godina!!! 🥰❤[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, Polerouter and v.milan like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.02.23 12:07
Čestitam! Tako je i meni kada se komšija Igor iz Mikena ukaže sa nekom narudžbom na koju sam već zaboravio. A izbor duhana je baš ono - kako bih ja sebi naručio. Jedva čekam da se vratim na Kvarner, pa da se linije opskrbe opet uspostave! Odavno nisam pušio Navy Flake, baš mi je došao merak na njega!
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.02.23 12:30
bayro je napisao/la:
Čestitam! Tako je i meni kada se komšija Igor iz Mikena ukaže sa nekom narudžbom na koju sam već zaboravio. A izbor duhana je baš ono - kako bih ja sebi naručio. Jedva čekam da se vratim na Kvarner, pa da se linije opskrbe opet uspostave! Odavno nisam pušio Navy Flake, baš mi je došao merak na njega!
Čudna mi priča s tim MBovim Navy flakeom...popušio sam samo tek jednu limenku tog duhana i nekako sve ravno pa ravno, pa reko što ima taj duhan u sebi da ja ne vidim i ne osjetim? Reko neću ga uzimat više... Jedan jedini flake mi je ostao dva mjeseca u staklenki koji je nakon izvjesnog vremena došao na red... I bome, taj zadnji je presudio. Napokon sam došao do onog medenog okusa pa reko ajde uzet ćemo još jednu piksu da mu dam još jednu šansu.. 😁
bayro and Vortimejovrh like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.02.23 20:08
bayro, Branislav, Sokreos, Slajs, Polerouter, Vortimejovrh, PerB and PurgerVž like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.03.23 10:56
Stiglo jučer kod brata. Malo ću se primiriti neko vrijeme jer su krenuli opasno naplaćivati carinu. Za sad sam prošao bez.
bayro, Sokreos, Slajs, Vortimejovrh, PurgerVž and GrⒶna like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.03.23 17:49
Uskršnji zeko je malo uranio ove godine..ma neka je... 💞 [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB and GrⒶna like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.23 10:17
Amerika i engleska bit će zemlja proleterska[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž and GrⒶna like this post
Polerouter Peče me jezik
Broj postova : 466 Join date : 24.11.2020 Age : 50 Lokacija : Vrbovec
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.23 11:26
Burley fever!
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.23 11:34
Malo za promjenu, neće se baciti
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.23 12:42
Donesi nešto od tih krasota u četvrtak na druženje! Recimo Old Joe Krantza ili Billy Buda. Neće ti nitko zamjeriti! Jedina je šteta što nisu familien pakung, no ne može čovjek uvijek sve imati!
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.03.23 13:27
Billy Buda pa ko preživi preživi
bayro likes this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.03.23 10:01