Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.03.23 12:15
Ajde nek i tebi nešto valja, Al lajk ne daš!
Slajs likes this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.03.23 13:00
wranjo123 je napisao/la:
black gold mi je uz dark orion njegov najbolji duhan
Nisan još ništa od njih proba. Ovo mi je prvo, mozda san triba uzet onaj sa 50ak% perika, vjerojatno bi bija dobar za misanje, malo začinit paddington 🤔🤔🤔
GrⒶna likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.03.23 14:21
Vortimejovrh je napisao/la:
Ajde nek i tebi nešto valja, Al lajk ne daš!
pohvala nekome, lajk nikome!
Vortimejovrh likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.03.23 14:55
Je, poskupili su lajkovi
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.03.23 18:45
Premda nisam probao cijelu kolekciju od TAK-a, za razliku od Igora ( ), meni je (do sada) najbolji Little Cones.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.03.23 18:56
Vortimejovrh je napisao/la:
Je, poskupili su lajkovi
O čemu smo ono jučer razgovarali?
Inače, svi njegovi duhani su više nego dobri, (aus eigener herstellung!), dobro neki su mi draži, neki ne - ali njegov Motzek 2,0, Kieler Foerde i Latakia Revival su vrh!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 28.03.23 9:00
meni je taj kieler foerde nist posebno, ali me hrvoje natjerao da ga kupimo jer si ga ti toliko hvalio pa sam zavrsio na silu tih 50g [You must be registered and logged in to see this image.]
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 28.03.23 9:13
wranjo123 je napisao/la:
meni je taj kieler foerde nist posebno, ali me hrvoje natjerao da ga kupimo jer si ga ti toliko hvalio pa sam zavrsio na silu tih 50g [You must be registered and logged in to see this image.]
....a jadan. Teško ti palo!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.04.23 10:30
Male radosti početkom radnog tjedna.. 🥰[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PerB and like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 01.05.23 21:18
Da se iskoriste niske cijene duhana u Španjolskoj.
bayro, Branislav, wranjo123, Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 13.05.23 11:33
Kad je već pred nosom...nek se nađe.. 🥸[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, SanjinRI, Slajs, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and PerB like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.05.23 14:40
Malo za rastjerat ove kišne oblake.. 🤗🤗🤗🤗🤗[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, Vortimejovrh, PerB and GrⒶna like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.05.23 14:47
Dobar izbor!
Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.05.23 15:17
Pa nadam se da je, Capstan i Night Owl su mi provjerena roba, a za ostalo ćemo tek saznati.. 😁
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.05.23 21:35
PurgerVž je napisao/la:
Pa nadam se da je, Capstan i Night Owl su mi provjerena roba, a za ostalo ćemo tek saznati.. 😁
Sve je dobro! Ova "American History" je odlična serija - svi duhani, vidim uzeo si Patriota - to je odličan duhan uz bok njihovom najboljem Old Ironside, a Ashton i McConnell su provjerena kvaliteta, isto kao i Capstan. Sovuljagu nisam probao, ali vjerujem u tvoj izbor.
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.05.23 21:47
bayro je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
Sve je dobro! Ova "American History" je odlična serija - svi duhani, vidim uzeo si Patriota - to je odličan duhan uz bok njihovom najboljem Old Ironside, a Ashton i McConnell su provjerena kvaliteta, isto kao i Capstan. Sovuljagu nisam probao, ali vjerujem u tvoj izbor.
Baš taj HUov Night Owl me izuo iz cipela na prvu, drugu pa i treću lulu od uzoraka koje sam dobio od kolege. Uz pivo mi je sjeo ko budali šamarčina i rekoh to uzimam pod obavezno. Dok je Ashtonovog CGa i McConnellovog škota bilo još u Frankopanskoj ja ga bedaček nisam uzeo. 😁
bayro likes this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.05.23 23:21
Meni je bolji Ashtonov Artisan's Blend jer ima više latakije što je medicina po mom ukusu, no i Gentleman je sasvim OK duhan. Jedino im je onaj Gold Rush totalno bez okusa, čak nije dobar niti za blendanje, bolja je za takve poduhvate ona Amphora žuta ili MB Virginia No 1.
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.05.23 23:25
bayro je napisao/la:
Meni je bolji Ashtonov Artisan's Blend jer ima više latakije, no i Gentleman je sasvim OK duhan. Jedino im je onaj Gold Rush totalno bez okusa.
Baš tada su bila oba Ashtona u ponudi, uzeo sam Artisan's blend i nisam fulao definitivno..taj mi je duhan broj jedan kaj se latakije tiče. Gold rush mi je kolega dao uzorak i na prvu mi je bio prazna slama, a na drugu pa nadalje niti sam ga pušio niti sam ga kupio.. 😂😂😂😂
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.05.23 23:28
PurgerVž je napisao/la:
Gold rush mi je kolega dao uzorak i na prvu mi je bio prazna slama, a na drugu pa nadalje niti sam ga pušio niti sam ga kupio.. 😂😂😂😂
Upravo to - prazna slama, bez okusa i karaktera.
PurgerVž likes this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.05.23 20:28
@PurgerVž sretno s Patriotom! Meni je to možda najgora virđinijska mješavina koju sam pušio. Očito ne toleriram tu indijsku Virginiju. Javi kako je prošlo, baš me zanima!
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.05.23 21:30
Slajs je napisao/la:
@PurgerVž sretno s Patriotom! Meni je to možda najgora virđinijska mješavina koju sam pušio. Očito ne toleriram tu indijsku Virginiju. Javi kako je prošlo, baš me zanima!
Hvala na željama! Nadam se da od Ashtonovog Gold Rusha ili Danovog The Mallarda ne može biti praznija i bezličnija.. 😄
wranjo123 Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.05.23 9:34
meni je taj patriot baš ono neutralna virginija..nije loša i mogu je dimit, ali nema mi nikakvog karaktera. dobra stvar s virginijama je ak ti ne valjaju uvijek ih mozes s necim pomijesat.
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.05.23 10:05
wranjo123 je napisao/la:
meni je taj patriot baš ono neutralna virginija..nije loša i mogu je dimit, ali nema mi nikakvog karaktera. dobra stvar s virginijama je ak ti ne valjaju uvijek ih mozes s necim pomijesat.
Pa koje sam ja sreće usrao bi blendanjem nekaj kaj je već usrano.. 😂
wranjo123 Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.05.23 11:42
ma jedino pravilo za blendanje je da ne koristiš odurne aromatike jer njih često ne možeš ubit ničim drugim. ali ako je prirodni duhan ok, a ne svidja ti se posebno mozes mu promijenit okus s drugim normalnim duhanima.
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.05.23 12:18
wranjo123 je napisao/la:
ma jedino pravilo za blendanje je da ne koristiš odurne aromatike jer njih često ne možeš ubit ničim drugim. ali ako je prirodni duhan ok, a ne svidja ti se posebno mozes mu promijenit okus s drugim normalnim duhanima.
Ma znam, "aromatike" inače ne pušim jer ih jednostavno ne podnosim, a s druge strane uvijek očekujem da duhan bude ono što zapravo je - duhan! Pa, ili mi valja ili mi ne valja. Možda jednog dana dođem u tu fazu da zamiješam nešto...tko zna.. recimo, pojačat tijelo MBovog škota, ali mislim da je to malo zajebaniji zahvat.. 😉