Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 04.08.23 13:56
Čista muzika...malo domaće, malo strano.. 😎[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan and Vortimejovrh like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17529 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 04.08.23 15:31
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Broj postova : 17529 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.08.23 12:53
...ono kada te komšija Igor iznenadi i dođe tjedan dana ranije jer je isfolirao neki krankenstand....
A sada Eci peci pec...što prvo otvoriti?
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Slajs, Polerouter, v.milan, PurgerVž and Gredičar like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.08.23 12:58
...ono kada te komšija Igor iznenadi i dođe tjedan dana ranije jer je isfolirao neki krankenstand....
A sada Eci peci pec...što prvo otvoriti?
Pošto nisam imao prilike probati niti jedan, otvorio bih oba tri.. 😁
bayro likes this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.08.23 13:01
Spark Plug nužno mora odležati, zapravo je (meni) čak i loš jer je Virginia presirova u početku. Quiet Nights je meni najbolja latakijska mješavina koju sam probao, s time da je u vidu potrebno imati da je bila stara nekoliko godina (zahvale idu @Polerouteru), a Westminster nisam probao.
Ilija, ako možeš izdržati, barem Svjećicu postaraj godinu dana, za ostalo vjerujem da je dobro i odmah, premda opet neusporedivo s okusima kad duhan odstoji nekoliko godina barem!
bayro and v.milan like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.08.23 13:13
OK. Uvjerio si me. Otvoriti ću Quiet Nights, a Svjećicu ću staviti na čekanje. ...a valjda ću poživiti još godinu dana...
Slajs, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Gredičar like this post
SanjinRI Gasi mi se lula
Broj postova : 166 Join date : 20.07.2019 Age : 44 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : G.L.Pease-Maltese Falcon
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.08.23 10:37
Nedavno sam u Argentini kupio par duhana kad sam se vraćao kući ali neznam ako je na njima ovo plijesan ili nešto drugo? Duhan kako vidim je iz 2014 i poklopac kad sam ga otvorio je bio hrđav po rubu. Radi se o G&H Kendal flake pa bih molio za savjet ako netko sa slika može reći o čemu se radi. Za $13 po limenci nije problem i ako ga moram bacit radi plijesni. Inače miris duhana je odličan i uopće ne miriši na plijesan ili nešto ustajalo. [You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter and Vortimejovrh like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.08.23 11:09
Ja bi to zapalio bez dvojbe 😂
SanjinRI, Polerouter, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.08.23 11:20
I ja mislim da nemaš problem. Koliko vidim stvar je kristalne strukture i nije plijesan. Ako ima dlačice onda bacaj.
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter and Vortimejovrh like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.08.23 13:25
Nije to plijesan, već kristalizacija koja se javlja kod duhana i mješavina koji su dulje vrijeme u limenci. Nikakav problem.
SanjinRI and Nikša like this post
SanjinRI Gasi mi se lula
Broj postova : 166 Join date : 20.07.2019 Age : 44 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : G.L.Pease-Maltese Falcon
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.08.23 13:33
Hvala svima na savjetima i pomoći, forum, kao uvijek, najbolja baza podataka😀
bayro and Nikša like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.08.23 7:41
U Minkenu se još traži veza ali na sreću tu je The Good Doctor of Warsaw ❤❤
bayro, Sokreos, Polerouter, Nikša and Vortimejovrh like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.08.23 8:37
To sam primijetio, da bivša Istočna Evropa ima sve Samuel Gawithove duhane, a na zapadu ih nema već godinama ili su astronomski skupi!
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.08.23 8:58
Ove djeve su 60 zlota, dakle cca 13.3 eura, u Engleskama su oko 19 funti…. Valjda trošarine niže kod braće Slovena
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.08.23 10:02
Obično su u Poljskoj 40g. Jesu li?
Saymoran likes this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.08.23 10:43
Vortimejovrh je napisao/la:
Obično su u Poljskoj 40g. Jesu li?
Piše na vrećici da su od 40 grama.
Vortimejovrh likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.08.23 0:04
Dakle jesu
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.08.23 1:05
I ova i Best Brown Flake (nazalost trenutno nema) su 40g, za njih mogu sigurno reci
Vortimejovrh likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.08.23 20:15
Ovih dana ću ići opet da poduplam sve osim Irish Oak-a, a Irishu sam se možda i najviše veselio, kad ono sama Virđinija, pred kraj ipak perika malo dođe do izražaja, no osim toga samo Virđinija. Fina Virđinija, ali nije mi do toga!
bayro, Branislav, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 28.08.23 11:26
[You must be registered and logged in to see this link.] U dvije narudžbe ali došlo istog dana.
bayro, Branislav, Slajs, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 28.08.23 12:57
Ovaj C&D Super Balkan je odličan, njega sam često uzimao kada se to još moglo. A bogami ni na Best Brown flake nemam nikakvih primjedbi. Jedan od boljih Samuelovih medicina. Svaka čast, Milanče! Dva u jedan!
v.milan likes this post
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.09.23 18:26
Uzeo sam jedan McConnellov Oriental u Petrinjskoj, da pružim podršku nabavi duhana za lule na hrvatskom tržištu. Cijena 15,5 eura.
bayro, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.09.23 18:53
v.milan je napisao/la:
Uzeo sam jedan McConnellov Oriental u Petrinjskoj, da pružim podršku nabavi duhana za lule na hrvatskom tržištu. Cijena 15,5 eura.
Nikak mi nije jasno kako je taj duhan, i ne samo taj naravno, od 15,50€ kod nas za 5€ skuplji nego vani...razumijem da je možda do dobavljača i ostalih pratećih nameta ali opet..s obzirom na europodručje i eurozonu čini mi se krajnje bezobrazno..Kad si povučem paralelu da sam npr. u Havana cigar shopu platio recimo Artisan's blend 117kn, a narudžbom iz DE cca 80kn računica je jasna. Naravno, ja uvijek kažem da "beg nije cicija" i rado ću izdvojiti za nešto što volim ali da je hoštaplerski bogami je..
Nikša and Saymoran like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.09.23 19:05
Je. Bezobrazno su visoke marže. I ja sam Artisan's Blend naručivao iz Njemačke upravo iz tog razoga.
Nikša, PurgerVž and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 08.09.23 19:33
To je sve istina - ali apropos cijena, necu jamrati jer nakon sto sam na nekom topicu otvorio Bayrin link za ducan u Copenhagenu - majko moja… jest da im je bolji standard ali jezuš