Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 02.03.24 10:53
Daily Press, Čakovec...krepalina se da skinuti s pikse. Me happy! 🤗😁[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 02.03.24 18:03
Čak je ispod i originalna etiketa. Sačuvaj poklopac pro futuro. Čestitam na prinovi, odličan duhan!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 02.03.24 20:32
bayro je napisao/la:
Čak je ispod i originalna etiketa. Sačuvaj poklopac pro futuro. Čestitam na prinovi, odličan duhan!
Hvala [You must be registered and logged in to see this link.]! I dan danas mi je on najbolji duhan s latakijom..izuva me iz cipelica i dalje, a limenku ću naravno sačuvat da ne moram printati nove..❤️
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.03.24 11:05
Ma molim te, [You must be registered and logged in to see this link.] budi ozbiljan! I ja sam jednom naletio upravo na takvu limenku sa starom etiketom Artisana, sa kojeg se čitulja lako skidala i od tada samo selim poklopac s limenke na limenku!
A Artisan's je odlična mješavina, o tome nema zbora!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Sokreos, v.milan, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.03.24 16:08
Kaj mogu kad sam trknut na to.. 😂
bayro likes this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.03.24 14:32
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and Borut like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.03.24 18:00
Upri, upri!
Saymoran likes this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.03.24 12:05
Dobio na poklon od njemačkog Kapetana koji se iskrcao, 100g Škota, dobro dođe. 😎
Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.03.24 13:18
Daily Press kiosk u varaždinskom Kauflandu..😎😎 [You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, Saymoran and Borut like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.03.24 21:07
Danas kupio early morning pipe. Zena nije zadovoljna. Ja jesam u ri jos ima za kupit 965. I klasika, original choise, vanilla, amphora virginia i full i skandinavian
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.03.24 23:12
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, Borut and RedFish like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.03.24 10:15
Za prvi dan proljeća stigao komšija Igor iz Reicha (uzeo lažni krankenstand ) i donio blaga božjega.
Može se.
Sokreos, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.03.24 11:11
Hmmmm... Stockton, says you? Nisam nikad probao.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.03.24 17:48
Saymoran je napisao/la:
Hmmmm... Stockton, says you? Nisam nikad probao.
Odličan. Stari Mac Barenov duhan još iz 1953. Spun cut, dakle rezan u goldune (Dalmoši će znati što je to! ), bez artificijelne aromatizacije, cavendish, još mu Kentucky daje jednu pikantnu notu. Zna malo ujesti za nos prilikom pripaljivanja, ali odmah to po pripaljivanju nestaje. Velik, ozbiljan duhan. Ne bi se održao od 1953. da ne valja.
Sokreos, v.milan and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.03.24 20:00
Mislim da sam ga vidio i u Grazu? Bio mi je na širem popisu ali je otpao u baražu. Za goldune Bayro ne smijem ni komentirati. Cccccccc Od tako ozbiljnog gospodina u dobrim godinama.
bayro likes this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.04.24 12:07
Upravo komšija Igor iz Mikena naručio. Siromaški, al' pošteno!
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.04.24 15:31
Hvala Gerdu..sitnih 100g za popunu i 50 grama za "opjevanu" probu.. 😎[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, babaq, wranjo123, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša and like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.04.24 8:54
bayro, babaq, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB and like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.04.24 20:44
[You must be registered and logged in to see this link.] , mislim da imamo sličan ukus. Još mi je komšija Igor dodao jedan Fayyum Kake od dobre ruke!
babaq, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran, Borut and FrancoRi like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.04.24 21:51
[You must be registered and logged in to see this link.] Prvo pusenje ovog cuda. Na prvu izrazito ugodan room note. Ispod se skrivs neki jaci miris, koji povremeno prevlada. Slatkast, vuce malo na karamel-vaniliju. Topal dim, malo gricka jezik. Bar je moj dojam takav. Aftertaste mi malo baca na EMP. Zadovoljan sam. Zena ne vice da ugasim lulu. I ima ga 50 grama u limenci.
v.milan, Nikša, Saymoran and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 29.04.24 23:51
FrancoRi je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Prvo pusenje ovog cuda. Na prvu izrazito ugodan room note. Ispod se skrivs neki jaci miris, koji povremeno prevlada. Slatkast, vuce malo na karamel-vaniliju. Topal dim, malo gricka jezik. Bar je moj dojam takav. Aftertaste mi malo baca na EMP. Zadovoljan sam. Zena ne vice da ugasim lulu. I ima ga 50 grama u limenci.
Ima ga trenutno i na šire za kupiti, nemam iskustva s njim jer me jako slatko u dimu ne privlači i uvijek sam ga zaobilazio..Jedini Savinellijev duhan koji mi prolazi i zapravo mi uopće nije loš je The Balkans.. no opet, to sam samo ja.. 😁
Nikša, Vortimejovrh, Saymoran, Borut and FrancoRi like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.04.24 12:01
bayro je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] , mislim da imamo sličan ukus. Još mi je komšija Igor dodao jedan Fayyum Kake od dobre ruke!
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.04.24 12:10
Svaka čast! Genijalno!
Nikša and Saymoran like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.04.24 13:44
[You must be registered and logged in to see this image.] ono kad te frend pozna u dušu i kupi ti aromatik koji bi želio probati
bayro, babaq, v.milan, Vortimejovrh, GrⒶna and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 30.04.24 14:31
wranjo123 je napisao/la:
ono kad te frend pozna u dušu i kupi ti aromatik koji bi želio probati
A joooooj ... sad neču više da pušim aromatike. Jer ču uvijek da imam u glavi ovu sliku ispred sebe